Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας! Καλή Σαρακοστή να έχουμε! Βάλια μου ετοιμαζόμαστε να γεννησουμε, μη μασας, κρατα γερά! Εγω πάντως νομίζω οτι μέρα με τη μέρα μεγαλώνει η κοιλιά μου... Γίνομαι πιο δυσκινητη...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σχόλασα σχόλασα επιτέλους! Αντε αύριο θα πάω στο ΙΚΑ να μου γράψουν την άδεια! Πως και πως την περιμένω πια!

Angel_ δε είδα στον ύπνο μου το βράδυ. οταν ξύπνησα το θυνόμουν και έλεγα μην ξεχάσω να στο πω. Τώρα δε θυμάμαι τίποτα. Μόνο μια ευχάριστη αίσθηση έμεινε άρα ήταν καλό όνειρο.

X4pTp3.png

Σχόλασα σχόλασα επιτέλους! Αντε αύριο θα πάω στο ΙΚΑ να μου γράψουν την άδεια! Πως και πως την περιμένω πια!

Angel_ δε είδα στον ύπνο μου το βράδυ. οταν ξύπνησα το θυνόμουν και έλεγα μην ξεχάσω να στο πω. Τώρα δε θυμάμαι τίποτα. Μόνο μια ευχάριστη αίσθηση έμεινε άρα ήταν καλό όνειρο.

Για να σου έμεινε ευχάριστη αίσθηση στο όνειρο σίγουρα θα είμασταν σε κανένα Ιταλικό και θα χτυπάγαμε μακαρονάδες και πίτσες....:tongue::tongue:

Εσύ κανονικά την Παρασκευή που μας έρχεται δεν βγαίνεις σε άδεια εγκυμοσύνης?

GaiGp3.png

Ναιιιι την Παρασκευή! Απλά έχουμε πει με το αφεντικό μου ότι αν δεν έχουμε διαδικαστικά προβλήματα θα μείνω μέχρι το τέλος του μήνα, δηλαδή την επόμενη βδομάδα.

Ακομα εκπαιδεύω τον αντικαταστάτη μου...και δυστυχώς δεν τα παίρνει πολύ γρήγορα.

X4pTp3.png

Ναιιιι την Παρασκευή! Απλά έχουμε πει με το αφεντικό μου ότι αν δεν έχουμε διαδικαστικά προβλήματα θα μείνω μέχρι το τέλος του μήνα, δηλαδή την επόμενη βδομάδα.

Ακομα εκπαιδεύω τον αντικαταστάτη μου...και δυστυχώς δεν τα παίρνει πολύ γρήγορα.

Δηλαδή άλλες 2 βδομάδες?

Πω πωωωωω

Ο αντικαταστάτης βαριέται να εκπαιδευτεί ε? Λογικό...

Σκέφτεσαι να πάρεις το εξάμηνο του ΟΑΕΔ μετά?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Η' άλλες 4 μέρες 'η άλλες 9. Ευχομαι να υπάρχει πρόβλημα και να σταματήσω αυτή την Παρασκευή.

Το πλάνο προς το παρόν είναι το εξής: άδεια τοκετού, μητρότητας, κανονική (εχω κρατήσει και 10 μέρες από το 2009) και μετά θα ξεκινήσω του ΟΑΕΔ. Δεν ξέρω όμως αν θα εξαντλήσω το 6μηνο. Θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά μας.

Από την άλλη δεν έχω ούτε τη μαμά μου ούτε την πεθερά μου στην Αθήνα άρα και να έχω γυναίκα να κρατάει το μωράκι πριν χρονίσει δεν με ενθουσιάζει. Θα δούμε.

X4pTp3.png

Γεια σας μανουλινια κ απο μενα!τωρα γυρησαμε!!!!

πηγαμε σε μια ταβερνα με φιλους κ μετα σε ενα ζαχαροπλαστειο για καφε κ παγωτο!!!!

τωρα εχω σκασει!!!!!!

θα μπω για μπανακι κ ξαναρχομαι!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Δηλαδή άλλες 2 βδομάδες?

Πω πωωωωω

Ο αντικαταστάτης βαριέται να εκπαιδευτεί ε? Λογικό...

Σκέφτεσαι να πάρεις το εξάμηνο του ΟΑΕΔ μετά?

κ εγω εννοειται πως θα παρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ.αν κ εχω να πατησω στην δουλεια απο τον Νοεμβριο αλλα δεν με νοιαζει...να ρωτησω κατι αν ξερετε...μολις τελειωσει η αδεια μητροτητας του ΙΚΑ (2μηνο) γινεται να παρουμε την κανονικη απο την δουλεια κ μετα του ΟΑΕΔ???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μανουλινια κ απο μενα!τωρα γυρησαμε!!!!

πηγαμε σε μια ταβερνα με φιλους κ μετα σε ενα ζαχαροπλαστειο για καφε κ παγωτο!!!!

τωρα εχω σκασει!!!!!!

θα μπω για μπανακι κ ξαναρχομαι!!!!

Ταβέρνα!!! Παγωτό!!! Θελω κι εγώωωω!

Σας είπα ότι γιορτάζω με τον αντρούλη μου σήμερα; 14 χρόνια μαζί! Αλλά σχολάει στις 11, άρα καλές 11:30. :-(

X4pTp3.png

κ εγω εννοειται πως θα παρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ.αν κ εχω να πατησω στην δουλεια απο τον Νοεμβριο αλλα δεν με νοιαζει...να ρωτησω κατι αν ξερετε...μολις τελειωσει η αδεια μητροτητας του ΙΚΑ (2μηνο) γινεται να παρουμε την κανονικη απο την δουλεια κ μετα του ΟΑΕΔ???

Είναι υποχρεωτικό. Καπου το διάβαζα χτες. Θα ψάξω να το βρω και θα σου στείλω το λινκ.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες....καλή σαρακοστή!!!!!πολύ φαί.............έχω σκάσει....καλή ξεκούραση Δήμητρα...να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω;αν πάρεις το 6μηνο από τον ΟΑΕΔ τι χρήματα δικαιούμαστε;

Grya.jpgGryap3.png

καλησπέρα μανούλες....καλή σαρακοστή!!!!!πολύ φαί.............έχω σκάσει....καλή ξεκούραση Δήμητρα...να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω;αν πάρεις το 6μηνο από τον ΟΑΕΔ τι χρήματα δικαιούμαστε;

Μέχρι πέρυσι το επίδομα ήταν λίγο κάτω από 700 ? το μήνα. Δεν έχω δει αν αλλαξε κάτι φέτος.

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

Σας είπα ότι γιορτάζω με τον αντρούλη μου σήμερα; 14 χρόνια μαζί! Αλλά σχολάει στις 11, άρα καλές 11:30. :-(

πάντα ευτυχισμένοι..με το καλό το μωρουλίνι σας και να είστε αγαπημένοι και ερωτευμένοι:D;):D

Grya.jpgGryap3.png

Αχ μπράβο κοριτσάρα, 14 ε? Να τα χιλιάσετε αγαπημένοι !!!!

Είναι υποχρεωτικό. Καπου το διάβαζα χτες. Θα ψάξω να το βρω και θα σου στείλω το λινκ.

Είναι υποχρεωτικό πρίν το εξάμηνο του ΟΑΕΔ να εξαντλήσεις την κανονική σου.

Καλώς την Νικόλ!!

Κάπου 600 ευρώ πάνω -κάτω είναι ο ΟΑΕΔ , πολύ χρήμα μιλάμε!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...