Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θέλω βόλτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Πρέπει να γίνει κάτι να βολτάρουμε το μεσημέρι μετά το τραπέζι γιατί έχω να βγώ από το Σάββατο το μεσημέρι και τα έχω δει όλα άσπρα....

Εγώ δλδ επειδή πήγα 32 δεν θα πετάω χαρταετό? ζεν είμαι παιζάκι και εγώ?

Άννυ νευρόπονος είναι δλδ ε?

GaiGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ Κ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΑΥΤΗ Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΛ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ:-P:-P:rolleyes::rolleyes:

ΕΥΧΟΑΜΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΤΙ ΘΑΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?????

ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΓΟΦΟ Κ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΗΩ ΠΟΛΥ .ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΄ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ(ΨΗΤΑ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝ ΚΛΠ)

ΕΣΕΙΣ??????????ΦΙΛΙΆ

Καλημέρα πονεμένη Βασούλα!!!!

και καλή Σαρακοστή...

Και εμείς θα κάνουμε συνεταιρικό τραπέζι με την αδερφή του άντρα μου φίλους και πεθερό, και μετά ελπίζω... να πάμε καμία βολτίτσα έστω και με το αυτοκίνητο...

Όντως, το Πάσχα θα αρχίσουμε να έχουμε αφίξεις... πέρασε ο καιρός....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ!!!!ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!ΧΑ ΧΑ!!! :-) ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ,ΠΑΛΙ ΤΡΙΓΥΡΝΑΤΕ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Θέλω βόλτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Πρέπει να γίνει κάτι να βολτάρουμε το μεσημέρι μετά το τραπέζι γιατί έχω να βγώ από το Σάββατο το μεσημέρι και τα έχω δει όλα άσπρα....

Εγώ δλδ επειδή πήγα 32 δεν θα πετάω χαρταετό? ζεν είμαι παιζάκι και εγώ?

Άννυ νευρόπονος είναι δλδ ε?

ολοι παιζακια ειμαστε!!!!:tongue::tongue:

πηγα σε ορθοπεδικο κ μου ειπε οτι επειδη παλια ειχα οσφυαλγια τωρα εχει επιβαρυνθει κ χτυπαει απο την μεση στους γοφους!

φρικη σου λεω!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ!!!!ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!ΧΑ ΧΑ!!! :-) ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ,ΠΑΛΙ ΤΡΙΓΥΡΝΑΤΕ??

ελα προεδρε!εδω ειμαστε!!!ηρθε η μαμα για καφε κ εφερε λαγανες!!!!:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσαρες, καλη σαρακοστη κ παλι κ με το καλο να τελειωσει κ να μας φερει τα μωρακια μας. Εμεις ειχαμε γενικη καθαριοτητα σημερα αφου τελειωσαν οι εργατες ως το αλλο ΣΚ και εχω πεθανει. Τωρα παμε πανω στα πεθερικα μου για φαγακι. Καλη ορεξη κ καλα να περασετε φιλεναδιτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα και καλή σαρακοστή να έχουμε όλες!!

αχ,σκεφτείτε σε μερικά χρονάκια που θα τρέχουμε στα βουνά και τα λαγκάδια να πετάξουμε τους χαρταετούς με τα παιδάκια μας!!!!!

ζουζουνίσατε χθες μερικές μερικές και πολύ καλά κάνατε;);););)

καλά,ο δικός μου ο αντρούλης δεν παίζει-εται με τίποτα!χθες το μεσημέρι χαζεύαμε μια ταινία με ένα ζευγάρι που το έκαναν ενώ η κοπέλα ήταν έγκυος&θορυβήθηκε!μου λέει με σοβαρό σοβαρό ύφος:''καλά,δεν υπολογίζουν οτι είναι τριων μηνών έγκυος?αυτό το μωρό δεν το σκέφτονται??''και το εννοούσε παιδια!πέθανα στο γέλιο!

αχ,σε ποιό κοριτσάκι ευχόμουν προχθες να μην ξανακάνει εμετό,οτι το σκέφτομαι και τρέμω μετά από όσα πέρασα τους πρώτους 4 μήνες??σήμερα ξύπνησα από τις 6 παρά και αργότερα έκανα έναν που με χάλασε τρελά...δεν ξέρω που οφείλεται,ακόμα το στομάχι μου πάντως είναι χάλια κι έχω τρελά νεύρα,αυτό μου έλειπε τώρα....ελπίζω να περάσει γρήγορα..

περαστικά σε όσες υποφέρετε από τη μέση!

να προσέχετε και να περνάτε καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα κοπελόυδες! Χρόνια πολλά και Καλή Σαρακοστή.

Είμαι στη δουλειά και είναι απαίσια. Νυστάζω και βαριέμαι. Τους΄έφερα χαλβά και λαγάνα, έφαγα κι εγώ λίγο αλλά τώρα έχω μια νύστα άλλο πράγμα.

Το χειρότερο είνια ότι έχω πολύ δουλειά αλλά δεν αντέχω. Θέλω να φύγω και σχολάω στις 6... :-(

X4pTp3.png

Γειά σας μανούλες και καλή Σαρακοστή!!! Σε λίγο καιρό από τώρα θα αρχίσουμε να υποδεχόμαστε τα μωράκια μας!!! Με το καλό σε όλες μας και με ένα πόνο!!!

Εμείς φάγαμε στα πεθερικά μου του σκασμού, ξάπλωσα λιγάκι και να'μαι τώρα...

Αύριο το πρωί λέω να πάω στο ΙΚΑ για να πάρω το επίδομα τοκετού... Αντε να δούμε...

Θα εμφανιστεί άραγε καμιά σας ή μόνη μου μιλάω;;; χιχιχι

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια κι απο μενα. Κι εμεις φαγαμε του σκασμου στα πεθερικα κ τωρα εχουμε ξαπλωσει αλλα δεν μπορω να κοιμηθω. Εχουμε κ διακοπη ρευματος εδω κ μιση ωρα κ δεν ξερω ποσο θα κρατησει. Ειμαι πολυ κουρασμενη απο τις δουλειες ολη μερα αλλα δεν με παιρνει ο υπνος.

Δημητρουλα λιγο ακομη εμεινε. Κριμα που δουλευεις τετοια μερα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια κι απο μενα. Κι εμεις φαγαμε του σκασμου στα πεθερικα κ τωρα εχουμε ξαπλωσει αλλα δεν μπορω να κοιμηθω. Εχουμε κ διακοπη ρευματος εδω κ μιση ωρα κ δεν ξερω ποσο θα κρατησει. Ειμαι πολυ κουρασμενη απο τις δουλειες ολη μερα αλλα δεν με παιρνει ο υπνος.

Δημητρουλα λιγο ακομη εμεινε. Κριμα που δουλευεις τετοια μερα...

Κάτσε και ξεκουράσου και ας μην κοιμηθείς!!! Και εγώ έτσι ακριβώς... Ξάπλωσα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ...

Μανούλες από χτες με έχουν πρήξει ότι η κοιλιά μου έχει κατέβει... Τι σημαίνει αυτό;;; Με τρομοκρατήσανε...:mad::x:x

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Κάτσε και ξεκουράσου και ας μην κοιμηθείς!!! Και εγώ έτσι ακριβώς... Ξάπλωσα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ...

Μανούλες από χτες με έχουν πρήξει ότι η κοιλιά μου έχει κατέβει... Τι σημαίνει αυτό;;; Με τρομοκρατήσανε...:mad::x:x

Καλησπέρα μανούλια!!!

Φάγαμε και σήμερα..................

Πήγαμε και την βολτίτσα μας, μία χαρούλα λιάστηκα η μικρή αγελάδα.... Στον γυρισμό στο τσακ την γλύτωσαν οι βαφλίτσες με παγωτό που έλεγα να χτυπήσω...γγκκρρρρρ απέκτησα και συνείδηση !!!

Valia μου προχτές μου έλεγε η φιλενάδα μου ότι η κοιλιά κατεβαίνει στο τέλος της εγκυμοσύνης. Εμένα η δικιά μου ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με την θέση που έχω, αν είμαι όρθια ή κάθομαι ή είμαι ανάσκελα οπότε ακόμα είναι μάλλον νωρίς εκτός και αν γύρισε καμία τούμπα το μπεμπέ σου και χαμήλωσε η κοιλίτσα σου.

Δήμητρα σχόλασες? Καλή ξεκούραση κούκλα μου...

Μαράκι κάνε ένα χαλαρωτικό μπανάκι και μπές σε ένα ζεστό παπλωματάκι να ξεκουραστείς... Κάθε βδομάδα σηκώνεις και καθαρίζεις όλο το σπίτι με τους εργάτες, μακάρι να τελειώσουν γρήγορα. Α, σε είδα και στον ύπνο μου εχτές, τίποτα το περίεργο για τα μωράκια μας συζητούσαμε.

Η irev να έχει τελειώσει με την μετακόμιση άραγε?

Αρχηγέ, μασουλάς σε ακούω..............

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...