Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα μανούλες.....σήμερα γυρνάω΄ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ μέρα......πολύ κόσμο το Ναύπλιο αλλά ο καιρός χάλια.....έφαγα ,έφαγα,έφαγα,έφαγα!!!!!τώρα κάθισα με το Χρήστο να δούμε λίγο τηλεόραση και νάνι μετά!!!!!όλες καλά ακούω και από sex μια χαρά ε.....εμείς τίποτα,δεν έχω όρεξη.....:(

καλησπέρα Νικολίτσα,

έχει κόσμο κάτω ε? Θα ήθελα να ρίξω ένα περπάτημα και εγώ σε ένα ωραίο μέρος σαν το δικό σου, σκυλοβαρέθηκα εδώ...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα μανούλες.....σήμερα γυρνάω΄ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ μέρα......πολύ κόσμο το Ναύπλιο αλλά ο καιρός χάλια.....έφαγα ,έφαγα,έφαγα,έφαγα!!!!!τώρα κάθισα με το Χρήστο να δούμε λίγο τηλεόραση και νάνι μετά!!!!!όλες καλά ακούω και από sex μια χαρά ε.....εμείς τίποτα,δεν έχω όρεξη.....:(

ποιες ολες!!!μην λες ΟΛΕΣ!εγω κ η Βικυ κοιμομασταν!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ε και εγω δεν θα ελεγα οχι σε μια ανθοδεσμη!δεν θα την πετουσα!!!χαχα!!!αλλα ετσι ειναι!δεν τον αλλαζεις τον ανθρωπο, και με τα χρονια Βικυ μου μας παρασερνουν κ εμας στα χουϊα τους...

οσο για το μωρο συμφωνω οτι ειναι το καλυτερο δωρο EVER!!!

Αλλα κ ενα τζιπ καλο ειναι!χαχαχα:tongue:

Πέρυσι μου είχε φέρει κόκκινα τριαντάφυλλα, αλλά το έκανε για να με καλοπιάσει γιατί είμασταν τσακωμένοι για το κλασικό θέμα του παιδιού και δεν του μιλούσα.

Για καινούργιο αυτοκίνητο το συζητούσαμε και εμείς πριν 1 με 1,5 χρόνο αλλά επειδή είχα στο νου μου το παιδί έλεγα να μην κάνουμε άλλο άνοιγμα με δάνειο και τελικά είχα δίκιο, τώρα θα είμασταν ψιλοστριμωγμένοι....

Αλλά αν αλλάξω και εγώ τζιπάκι θα πάρω, όχι μεγάλο, κάτι μεσαίο μάλλον

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Βίκυ έλα .......το σπίτι είναι ανοιχτό!!!!!;)πάρα πολύ κόσμο παρόλη την βροχή...απίστευτος κόσμος!!!!!!!!!

Άννυ μου και εγώ ξηρασία βλέπω.....δεν το παλέψατε καθόλου;Βίκυ εσύ;

Grya.jpgGryap3.png

ερημος!λες να το παλεψουμε σημερα????

Άσε εγώ ούτε προσπάθεια δεν αξίζει να κάνω, πέφτω πάνω σε τοίχο και τα παίρνω χειρότερα.

Εσύ θα το επιχειρήσεις πουλάκι μου?

GaiGp3.png

Βίκυ έλα .......το σπίτι είναι ανοιχτό!!!!!;)πάρα πολύ κόσμο παρόλη την βροχή...απίστευτος κόσμος!!!!!!!!!

Άννυ μου και εγώ ξηρασία βλέπω.....δεν το παλέψατε καθόλου;Βίκυ εσύ;

Λες να πάρω τους δρόμους και να φτάσω στο Ναύπλιο? Ικανή με έχω....:twisted::twisted:

GaiGp3.png

Λες να πάρω τους δρόμους και να φτάσω στο Ναύπλιο? Ικανή με έχω....:twisted::twisted:

έλα........:D:Dδεν θέλει με τίποτα ο δικός σου;εγώ πάλι δεν έχω διάθεση και του τη σπάω αλλά τι να κάνω;δε μου βγαίνει...:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Άσε εγώ ούτε προσπάθεια δεν αξίζει να κάνω, πέφτω πάνω σε τοίχο και τα παίρνω χειρότερα.

Εσύ θα το επιχειρήσεις πουλάκι μου?

αυτος πηγε κατι να κανει αλλα τα σκατωσε κ με νευριασε!ισως ξαναπροσπαθησω εγω..αλλα οχι τωρα..τρωω!χαχαχ!!το φαι πανω απο ολα!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

έλα........:D:Dδεν θέλει με τίποτα ο δικός σου;εγώ πάλι δεν έχω διάθεση και του τη σπάω αλλά τι να κάνω;δε μου βγαίνει...:rolleyes:

ναι καλέ, αλήθεια σου λέω, φοβάται μην κάνει κακό στην .... κόρη ..... γγγκκκρρρρ

GaiGp3.png

αυτος πηγε κατι να κανει αλλα τα σκατωσε κ με νευριασε!ισως ξαναπροσπαθησω εγω..αλλα οχι τωρα..τρωω!χαχαχ!!το φαι πανω απο ολα!!!

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι χρυσή μου.........

Εμένα έχει κάνει κατάληψη εκεί... χαχαχαχα

GaiGp3.png

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι χρυσή μου.........

Εμένα έχει κάνει κατάληψη εκεί... χαχαχαχα

χχαχαα!κ τωρα να δω ποτε θα χωνεψω..γιατι αλλιως ουτε απο τον καναπε δεν μπορω να σηκωθω!

ας ξαναπουμε για το τζιπ λοιπον!χαχχα

pSC1p2.png

α καλο!κ που στηριζεται αυτο???εχει ποδια ?σαν τραπεζακι ειναι?
χχμμμμμ πολύ καλό αυτό, το έχει ο κατάλογος?

Δεν ξέρω στον ελληνικό αλλά το βρήκα στον αμερικάνικο. Αυτη είναι η βάση, ούτε ποδαράκια ούτε τίποτα. Το ακουμπας πανω σου απλά. Πολύ πρακτικό!

73101_PE189508_S4.jpg68136_PE182290_S4.jpg

Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει αυτό το τσεπάκι για κινητό. Αν θυμάμαι καλά το έχει σε γρκι-μαύρο και λευκό. Εγώ το έχω σε γκρι-μαύρο.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...