Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΑ Ο,ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...........ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!!ΧΑ ΧΑΧΑ!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥΛΙ-ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ -ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!

ΟΥΦ...ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ,ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΜΟΥ Κ ΜΙΑ ΦΑΡΔΟΥΛΗ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΜΠΛΙΑΞ!ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

angie μου ολες στην ιδια φαση ειμαστε!!!Εγω εχω παρει 3-4 φορμες

ιδιες φαρδιες και καθε μερα αυτες φοραω!Αφου λεω θα με βλεπει

ο κοσμος και θα λεει αυτο το κοριτσακι δεν εχει αλλα ρουχα να φορεσει??

Αλλα τι να κανω αφου δεν μου μπαινει τιποτα απο τα αλλα!!!!

και εγω καλε ολο με κολαν ειμαι κ φαρδυες μπλουζες κ φορμες!λετσος!χαχαχ...τωα εβαψα τα νυχια μου (γελιο να δειτε με τα ποδια. σαν s εγινα!), εβαλα κ μια μασκα ομοφιας μπας κ νοιωσω λιγο αλλιως!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

και εγω καλε ολο με κολαν ειμαι κ φαρδυες μπλουζες κ φορμες!λετσος!χαχαχ...τωα εβαψα τα νυχια μου (γελιο να δειτε με τα ποδια. σαν s εγινα!), εβαλα κ μια μασκα ομοφιας μπας κ νοιωσω λιγο αλλιως!

Πλακα κανεις????Εβαψες τα νυχια των ποδιων σου????????Η μαμα

λαστιχο εισαι εσυ παιδι μου!!!!!

Μωρε μπραβο!!Εγω τις μποτες εβαζα και νομιζα οτι θα μου βγει

ο μπεμπης απο το στομα!!!!!!!!Και σταματησα να τις βαζω γιατι

δεν μπορουσα να ζοριζομαι!!!!!!

Πλακα κανεις????Εβαψες τα νυχια των ποδιων σου????????Η μαμα

λαστιχο εισαι εσυ παιδι μου!!!!!

Μωρε μπραβο!!Εγω τις μποτες εβαζα και νομιζα οτι θα μου βγει

ο μπεμπης απο το στομα!!!!!!!!Και σταματησα να τις βαζω γιατι

δεν μπορουσα να ζοριζομαι!!!!!!

καθισα σαν τον βουδα στον καναπε πισω πισω κ προσπαθησα να φερω το ποδι πλαι απο την κοιλια!!!ασε σου λεω στραβωσα!!!χαχαχα:lol::lol:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα ζουζουνιάρες μανούλες τί κάνετε?

Κοιμήθηκα και εγώ, ψιλοξεκουράστηκα ελαφρώς, τί με έχει πιάσει δεν ξέρω, σαν βαρεμάρα να το πώ? μέσα δεν θέλω , έξω δεν θέλω, κόσμο δεν θέλω , μόνη δεν θέλω.... γιατρέ είμαι καλά????

Για την παρουσία του άνδρα στον τοκετό μας είχε μιλήσει η μαία και μας είχε πει ότι ο άντρας βλέπει ότι και εμείς, δλδ τίποτα. Είναι εκεί για να μας συμπαραστέκεται.

Απλά από μία ώρα και μετά και ο ίδιος δεν έχει τί να πει γιατί θα μας βλέπει να πονάμε και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.

Εγώ δεν τον θέλω να είναι μαζί μου ενώ στην αρχή είχαμε πει οκ και οι δύο και μας κάλυπταν τα μαθήματα που κάνουμε μαζί στην Φαιναρέτη με την μαία. Θα έχω τρελά νεύρα εκείνη την ώρα... της προσπάθειας ... και δεν έχω καμία όρεξη να τον μπινελικώσω κατάμουτρα. Ασε, δεν θα μάθει ποτέ τί θα του σέρνω.... :-)

GaiGp3.png

καθισα σαν τον βουδα στον καναπε πισω πισω κ προσπαθησα να φερω το ποδι πλαι απο την κοιλια!!!ασε σου λεω στραβωσα!!!χαχαχα:lol::lol:

Και εγώ ακόμα τα κάνω τα ..βουδιστικά μου αλλά η μπέμπα αρχίζει να χτυπιέται πολύ δυνατά η κακομοίρα οπότε μάλλον δεν χωράει καλά και την στριμώχνω άγρια.

Βασικά έχει αρχίσει και με ενοχλεί το καθισιό πολύ, μόνο όταν είμαι ντεμί-ξαπλωμένη και αυτό πλαγιαστά μπορώ να βολευτώ. Ίσως γι'αυτό νιώθω δυσφορία όταν κάθομαι με το λαπτοπ, έχω δοκιμάσει όλα τα καθίσματα του σπιτιού και δεν με βολεύει κανένα.

GaiGp3.png

Και εγώ ακόμα τα κάνω τα ..βουδιστικά μου αλλά η μπέμπα αρχίζει να χτυπιέται πολύ δυνατά η κακομοίρα οπότε μάλλον δεν χωράει καλά και την στριμώχνω άγρια.

Βασικά έχει αρχίσει και με ενοχλεί το καθισιό πολύ, μόνο όταν είμαι ντεμί-ξαπλωμένη και αυτό πλαγιαστά μπορώ να βολευτώ. Ίσως γι'αυτό νιώθω δυσφορία όταν κάθομαι με το λαπτοπ, έχω δοκιμάσει όλα τα καθίσματα του σπιτιού και δεν με βολεύει κανένα.

κ εγω γυρω γυρω παω με το λαπι τοπι!καρεκλα δεν αντεχω!η στον καναπε ειμαι η πολυθρονα..μια τα ποδια πανω μια κατω...σε καταλαβαινω....

καλα εκανες κ κοιμηθηκες..το ειχες αναγκη μαλλον..οσο για την διαθεση φταει κ ο κωλοκαιρος!!!!κ εγω σημερα σερνομαι..

pSC1p2.png

Εγώ πήρα από το ΙΚΕΑ μία βάση για λάπτοπ -σαν μαξιλάρι από κάτω και σκληρό πάνω- για να το ακουμπάς και με έχει καταβολέψει.

α καλο!κ που στηριζεται αυτο???εχει ποδια ?σαν τραπεζακι ειναι?

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω τον μονόλογο ...

Και εμείς (αυτός δλδ..) δεν είναι και πολύ fun της γιορτής του Αγ.Βαλεντίνου οπότε δεν είχαμε δωράκια κλπ. Εμένα μου αρέσουν οι εκπλήξεις αλλά τί να κάνω, να του γκρινιάξω που δεν το σκέφτηκε? αφού το ξέρει. Με το ζόρι δεν γίνονται αυτά.

Όσο για το δωράκι για την γέννα, αφενός τα οικονομικά της φαμίλιας τα χειρίζομαι εγώ οπότε άμα του το πώ θα μου πει πάρε ότι θέλεις, αλλά αφετέρου πραγματικά το ήθελα τόσο πολύ αυτό το παιδάκι που άμα πάνε όλα καλά μέχρι τέλους θα το θεωρήσω το μέγιστο των δώρων. Είμαι χαζορομαντική με αυτά, αλλά με τόσα που γίνονται πλέον η ρουτίνα και οι ήρεμες καταστάσεις μου φαίνονται σούπερ....

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

Εγώ πήρα από το ΙΚΕΑ μία βάση για λάπτοπ -σαν μαξιλάρι από κάτω και σκληρό πάνω- για να το ακουμπάς και με έχει καταβολέψει.

χχμμμμμ πολύ καλό αυτό, το έχει ο κατάλογος?

GaiGp3.png

καλησπέρα μανούλες.....σήμερα γυρνάω΄ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ μέρα......πολύ κόσμο το Ναύπλιο αλλά ο καιρός χάλια.....έφαγα ,έφαγα,έφαγα,έφαγα!!!!!τώρα κάθισα με το Χρήστο να δούμε λίγο τηλεόραση και νάνι μετά!!!!!όλες καλά ακούω και από sex μια χαρά ε.....εμείς τίποτα,δεν έχω όρεξη.....:(

Grya.jpgGryap3.png

ε και εγω δεν θα ελεγα οχι σε μια ανθοδεσμη!δεν θα την πετουσα!!!χαχα!!!αλλα ετσι ειναι!δεν τον αλλαζεις τον ανθρωπο, και με τα χρονια Βικυ μου μας παρασερνουν κ εμας στα χουϊα τους...

οσο για το μωρο συμφωνω οτι ειναι το καλυτερο δωρο EVER!!!

Αλλα κ ενα τζιπ καλο ειναι!χαχαχα:tongue:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...