Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α !εδω εισαι πουλακι μου!

γιατι ρε συ ομως να επηρεαζετε η σεξουαλικη ζωη εφ οσον δεν βλεπει εκει κατω?????

κ τι?οσοι αντρες μπηκαν κ ειδαν δεν θελαν μετα τις γυναικες τους?????

Φοβήθηκε και εμφανίστηκε η κοκόνα μας!!!

Εγώ δεν το πιστεύω βρε κορίτσια... Αυτή η στιγμή είναι μοναδική και είναι ωραίο να έχεις τον άνθρωπο που αγαπάς στο πλάι σου!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ PARENTS ΑΠΟ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΤΡΙΣΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΕΣ!ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΝΤΑ ΓΙΑ....ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!ΟΝΤΩΣ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ..ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ,ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ε ναι..κ εγω ετσι ξερω..τωρα γιατι αυτη ηταν τοσο αρνητικη δεν ξερω...βεβαια θα το συζητησω κ με τον γιατρο μου αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειναι θετικος με αυτο!

λεω να παω να μαζεψω κατι ρουχα απο εξω και να κανω κανα μπανιο κοριτσια...ερχομαι παλι σε λιγο...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου, σας αφήνω να ετοιμαστώ γιατι θα βγούμε βολτούλα με κάτι φίλους!!!

Kαλά να περάσετε ότι και να κάνετε!!!

Θα τα πούμε πάλι αυριο!!!!!!!!

KAΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ :-) !!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΙΝ ΦΑΜΕ ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!:lol::lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Καλή αποκριά και καλή σαρακοστή να έχουμε, και με το καλό να έρθει και το Πάσχα μαζί με τα πρώτα παιδάκια του καφέ μας!

Χρόνια πολλά και στις ερωτευμένες μανούλες! Και εμένα σήμερα ο άντρας μου, μου έφερε λουλουδάκια και προφιτερόλ σε μπολ καρδιά με σος φράουλας το οποίο δεν έχω αγγίξει ακόμα (οχι για πολύ όμως)!

Σήμερα και εγώ έκανα το τραπέζι στα πεθερικά (ήταν το σκ των πεθερικών φαίνετε), ωραία περάσαμε, φάγαμε αρκετά, κουραστήκαμε και λίγο αλλά χαλάλι! Τώρα αράλίκι στον καναπέ!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Γεια σας κοριτσοπουλα!!!!Τι κανετε???Εγω ολη μερα δουλειες:(

Εκανα και το φαγακι μου γιατι δεν ειχα πολυ ορεξη για εξω,

εκανα και ζουζουνιες και ειμαι κομπλε για σημερα:oops::oops:

Δεν βλεπω πολυ κινηση σημερα ε??Το ριξαμε εξω???????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...