Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

4 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Κακώς. Ο πρώτος γιατρός που είχα δεν μου έκανε αιματολογικές και μου έδινε οργκαλουτραν σε φυσικό κύκλο χωρίς εξετάσεις με αποτέλεσμα μηδέν. Ο δεύτερος που έκανα άπειρους φυσικούς κύκλους δεν έκανε τίποτα χωρίς αιματολογικές και οργαλουτραν πολύ σπάνια (και ούτε ολόκληρη). Το αποτέλεσμα πάνω από 90% ώριμα και πετυχημένοι κύκλοι!!!

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Νομιζω οι αιματολογικες ειναι μαστ. να δεις τωρα θα σου παει καλυτερα ! ειμαι σιγουρη !

Μακάρι ! 🤞🏻 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΑ ΧΑ!ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ,ΛΟΓΩ ΚΟΙΛΙΤΣΑΣ??ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

:-( ΚΑΝΑΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΟΠΟΤΕ.......ΜΕ ΜΕΤΡΟ!!:lol::lol::lol:

Λόγω κοιλίτσας, λόγω ότι δεν αισθανόμουν άνετα... :lol::lol::lol:

Ασε σου λέω πολύ γέλιο!!! :tongue::tongue::tongue:

Αννη μου καλησπέρα!!! Τι κάνεις; Καλά να περάσετε σημερα στον Λαζόπουλο!

Εμένα μου έφερε μια ανθοδέσμη το αγόρι μου!!! Και με ρώτησε κιολάς τι δώρο θέλω να μου κάνει για την γέννα. :oops::oops::oops:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λόγω κοιλίτσας, λόγω ότι δεν αισθανόμουν άνετα... :lol::lol::lol:

Ασε σου λέω πολύ γέλιο!!! :tongue::tongue::tongue:

Αννη μου καλησπέρα!!! Τι κάνεις; Καλά να περάσετε σημερα στον Λαζόπουλο!

Εμένα μου έφερε μια ανθοδέσμη το αγόρι μου!!! Και με ρώτησε κιολάς τι δώρο θέλω να μου κάνει για την γέννα. :oops::oops::oops:

Τι κάνεις Βαλια μου? Αχ κι έμενα μ' έχει ρωτησει αλλά δεν ξέρω... Δαχτυλίδι δεν θέλω γιατι μου έχει πάρει ένα απο τον Καισαρη όταν μου έκανε προταση και δεν θέλω άλλο... Μου αρεσει πολύ αυτο που μου έχει πάρει... Εσύ έχεις σκεφτεί τίποτα???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Τι κάνεις Βαλια μου? Αχ κι έμενα μ' έχει ρωτησει αλλά δεν ξέρω... Δαχτυλίδι δεν θέλω γιατι μου έχει πάρει ένα απο τον Καισαρη όταν μου έκανε προταση και δεν θέλω άλλο... Μου αρεσει πολύ αυτο που μου έχει πάρει... Εσύ έχεις σκεφτεί τίποτα???

Τι να πω;;;; Μήπως πρέπει να τους πούμε να μην μας πάρουν τίποτα;; Αισθάνομαι άσχημα που μας ρωτάνε... Εγώ σκέφτομαι ή ένα ρολόι ή δαχτυλίδι... αν και έχω από τότε που μου έκανε πρόταση γάμου...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Τι να πω;;;; Μήπως πρέπει να τους πούμε να μην μας πάρουν τίποτα;; Αισθάνομαι άσχημα που μας ρωτάνε... Εγώ σκέφτομαι ή ένα ρολόι ή δαχτυλίδι... αν και έχω από τότε που μου έκανε πρόταση γάμου...

Κι εγώ τίποτα του είπα, το παιδάκι μας θα είναι το καλυτερο δώρο και για τους δυο μας... Απλά μου λεει αφού θα σου πάρω κάτι τουλαχιστον να σου αρέσει! Anyway να πάνε όλα καλά και τα άλλα λεπτομέρειες..

Κοριτσάκια μου σας αφήνω εγώ για να ετοιμαστώ γιατι 7.30 αρχίζει η παράσταση!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κι εγώ τίποτα του είπα, το παιδάκι μας θα είναι το καλυτερο δώρο και για τους δυο μας... Απλά μου λεει αφού θα σου πάρω κάτι τουλαχιστον να σου αρέσει! Anyway να πάνε όλα καλά και τα άλλα λεπτομέρειες..

Κοριτσάκια μου σας αφήνω εγώ για να ετοιμαστώ γιατι 7.30 αρχίζει η παράσταση!

Καλά να περάσετε!!! Φιλάκια!!!!!!!

Που εξαφανιστήκατε οι υπόλοιπες;;;;;;;;;;;;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!ΑΝΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ :wink: ΚΑΛΕ ΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΡΤΙΣΕΙ?

ΕΧΩ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΔΩ !! ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!ΑΝΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ :wink: ΚΑΛΕ ΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΡΤΙΣΕΙ?

ΕΧΩ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΔΩ !! ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ??

ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!!!!! Και αν όλα είναι καλά μου έχει πει ότι θα μπει!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ζουζουνομανουλα κ εγω κοιμηθηκα λιγο μετα το φαγητο...κ με ξυπνησε η μπεμπα μου..πρεπει να χορευε!!!:oεμενα μου φερε παγωτο!γενικα δεν ειμαστε κ πολυ αυτης της γιορτης!...

ουτε για δωρο με ρωτησε!ααα θα του θυμωσω!μαλλον εμεις δεν ειμαστε πολυ ρομαντικοι...

αλλα τι δωρο..κ να με ρωτουσε δεν ξερω τι θα θελα...η μαλλον ξερω.ενα τζιπ!χιχιιχιχ!!!!:tongue:

Βαλια μου τοσο γελια ειναι η κατασταση?δηλαδη δεν εγινε τιποτα?να μην προσπαθησω καν????χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!!!!! Και αν όλα είναι καλά μου έχει πει ότι θα μπει!!!

οσο για αυτο ακουστε...εγω θελω πολυ να ναι μαζι μου..κ αυτος θελει...!!!

μου ειπε ομως μια γυναικολογος (αλλη-οχι ο δικος μου) οτι αποψη της ειναι να μην ειναι στον τοκετο μεσα ο συζηγος οχι μονο για να μην λυποθημαει κ τον μαζευουν απο τα πατωματα αλλα κ απο ψυχολογικης πλευρας για την μετεπειτα σεξουαλικη ζωη μας....

ε λεω..ενταξει δεν θα παει απο εκει κατω να κοιταει...κ αυτη χτυπιεται οτι επηρεαζει την σεξουαλικη ζωη

pSC1p2.png

ζουζουνομανουλα κ εγω κοιμηθηκα λιγο μετα το φαγητο...κ με ξυπνησε η μπεμπα μου..πρεπει να χορευε!!!:oεμενα μου φερε παγωτο!γενικα δεν ειμαστε κ πολυ αυτης της γιορτης!...

ουτε για δωρο με ρωτησε!ααα θα του θυμωσω!μαλλον εμεις δεν ειμαστε πολυ ρομαντικοι...

αλλα τι δωρο..κ να με ρωτουσε δεν ξερω τι θα θελα...η μαλλον ξερω.ενα τζιπ!χιχιιχιχ!!!!:tongue:

Βαλια μου τοσο γελια ειναι η κατασταση?δηλαδη δεν εγινε τιποτα?να μην προσπαθησω καν????χαχαχα

Και εγώ αυτό του είπα... Οτι θέλω ένα τζιπ!!! :tongue::tongue::tongue:

Αν είχα λέει τα λεφτά θα στο έπερνα... Ο καλός μου!!! :tongue:

Annie μου έγινε... αλλά το θέμα είναι πως έγινε... :lol::lol::lol: Δεν βολευόμουνα πουθενά, ασε που είπα στον κακομοίρη για το σπέρμα ότι προκαλέι συσπάσεις και τον τρομοκράτησα... Από τον άλλο μήνα του λέω :lol::lol::lol:

Καλά... αφού δεν αφήνουν τον συζηγο να δει τίποτα... Μην τρελαθούμε κιόλας. Ο δικός μου γυναικολόγος το έχει δεδομένο ότι θα μπει ο Δημήτρης την ώρα του τοκετού!!! Και ο δικός μου θέλει πολύ και είναι ο μόνος που θέλω κι εγώ!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ αυτό του είπα... Οτι θέλω ένα τζιπ!!! :tongue::tongue::tongue:

Αν είχα λέει τα λεφτά θα στο έπερνα... Ο καλός μου!!! :tongue:

Annie μου έγινε... αλλά το θέμα είναι πως έγινε... :lol::lol::lol: Δεν βολευόμουνα πουθενά, ασε που είπα στον κακομοίρη για το σπέρμα ότι προκαλέι συσπάσεις και τον τρομοκράτησα... Από τον άλλο μήνα του λέω :lol::lol::lol:

Καλά... αφού δεν αφήνουν τον συζηγο να δει τίποτα... Μην τρελαθούμε κιόλας. Ο δικός μου γυναικολόγος το έχει δεδομένο ότι θα μπει ο Δημήτρης την ώρα του τοκετού!!! Και ο δικός μου θέλει πολύ και είναι ο μόνος που θέλω κι εγώ!!!

κ εγω ετσι..ειναι ο μονος που θελω!!!κ αυτος βεβαια θελει παρα πολυ!δεν τον αναγκαζω...

αυτο της ειπα κ εγω καλε!οτι δεν φαινεται,δεν βλεπει εκει κατω...κ αυτη επιμενει!δεν ξερω τι να πω....

pSC1p2.png

ΟΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΝΥ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!!

ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΟΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΝΥ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!!

ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ :-)

α !εδω εισαι πουλακι μου!

γιατι ρε συ ομως να επηρεαζετε η σεξουαλικη ζωη εφ οσον δεν βλεπει εκει κατω?????

κ τι?οσοι αντρες μπηκαν κ ειδαν δεν θελαν μετα τις γυναικες τους?????

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...