Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως εμένα ο γιατρός μου παρόλο που είνια ιδιώτης μου έπαιρνε στις πρώτες επισκέψεις και απο Οκτώβρη μου πήρε ξανά χρήματα την πόηγούμενη φορά που κάναμε ντόπλερ. Η επίσκεψη χρεώνεται στο ταμείο μου αλλά δεν μου χρεώνει ούτε τον υπέρηχο.

Για ιδιώτης γιατός μπράβο του σπάνια τακτική αυτη εισαι τυχερη. Εμενα απο την πρώτη επισκεψη κ σε καθε επισκεψη κανονική και ευτυχώ πάντα με αποδειξη. Αλλά θα προτιμουσα λίγοτρες αποδειξεις και να μην πλήρωνα τοσο συχνα. Πάντως υπάρχει ενα σχετικο εμποριο πισω απο όλα αυτα δυστυχώς λυπάμαι που το λεω.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

KAΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ..ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ,ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ,ΑΡΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

KAΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ..ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ,ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ,ΑΡΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!

Καλημερα Ανζυ

τι ωραια που περασατε εχτες!!!Μπράβο να στε καλά

Ασε Δεν ξερω τι ναπω με τους γιατρους. Απογοητευομαι και δεν θελω να αισθανομαι οτι μας εκμεταλλευονται ---θελω ναισθανομαι σχεση γιατρου -ασθενης(εγκυος δηλ) στα πιοανθρωπινα πλαισια.

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :wink: ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΨΑΞΩ ΓΙ ΑΛΛΟΥ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ εδώ είμαι. Θυμήθηκα ότι κάπου είχα το παλιό μου σίδερο και έτσι έκανα τα "ακροβατικά" μου και το βρήκα!! Σιδερώνω και δεν λένε να τελειώσουν. Μιλάμε και για 4 πλυντήρια.

Κοψομεσιάστηκα και είπα να κάνω break να δω τι κάνετε.

Πρέπει να παω να βάλω και το φαγάκι σε λίγο. Ζήλεψα και θα φτιάξω κι εγώ μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο.

X4pTp3.png

Εγώ εδώ είμαι. Θυμήθηκα ότι κάπου είχα το παλιό μου σίδερο και έτσι έκανα τα "ακροβατικά" μου και το βρήκα!! Σιδερώνω και δεν λένε να τελειώσουν. Μιλάμε και για 4 πλυντήρια.

Κοψομεσιάστηκα και είπα να κάνω break να δω τι κάνετε.

Πρέπει να παω να βάλω και το φαγάκι σε λίγο. Ζήλεψα και θα φτιάξω κι εγώ μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο.

εγω τωρα τα βγαζω κ πλακωνομαι στο φαι!εχω λυσσαξει απο την πεινα τοση ωρα με την μυρωδια!

αα!σιδερωσε καθηστη!!μην εισαι τοσες ωρες ορθια!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλή όρεξη!!!

Προσπάθησα καθιστή αλλά δεν μπορώ. Ετσι έριξα και το σίδερο και το σπασα...Αχρηστη σήμερα.

Επίσης ο κιμάς μου βγήκε μοσχάρι. Ο,τι να'ναι. Ανυπόφορη είμαι σήμερα. Κι έτσι άκυρα τα μπιφτέκια (κρίμα το μούλιασμα των παξιμαδιών) και φτιάχνω μοσχαράκι με πατάτες λεμονάτο.

Ευτυχώς πιστεύω να'χει γίνει μέχρι τις 3μιση που έρχεται ο άντρας μου.

X4pTp3.png

ΗΡΘΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!ΦΑΓΑΜΕ,ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ DVD ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΓΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ...ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ-ΓΕΝΙΚΗ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΠΛΎΝΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ,ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΟΣΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ......ΟΥΦ,ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΗΔΗ :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

angie μου... δες τι προηγείτε... Σιγά σιγά όμως, μην πλακωθείς και τα κάνεις όλα μαζί...

Μανούλες θα κάνετε τίποτα πονηρό σήμερα;;; χιχιχι καταλάβατε, ε;;;

Εμείς προσπαθήσαμε... για γέλια η κατάσταση...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

angie μου... δες τι προηγείτε... Σιγά σιγά όμως, μην πλακωθείς και τα κάνεις όλα μαζί...

Μανούλες θα κάνετε τίποτα πονηρό σήμερα;;; χιχιχι καταλάβατε, ε;;;

Εμείς προσπαθήσαμε... για γέλια η κατάσταση...

ΧΑ ΧΑ!ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ,ΛΟΓΩ ΚΟΙΛΙΤΣΑΣ??ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

:-( ΚΑΝΑΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΟΠΟΤΕ.......ΜΕ ΜΕΤΡΟ!!:lol::lol::lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησέρα κοριτσάκια μου! Κι εγώ έχω σκάσει από το φαϊ.. Ειχα πολύ καιρο να νιώσω έτσι! Συνηθως (στην εγκυμοσύνη) ποτέ δεν ένιωθα να μην μπορώ να φάω άλλο... Εμεις θα πάμε στον Λαζόπουλο το βράδυ!

Σημερα ο άντρας μου μου έφερε λουλουδια κι ένα προφιτερόλ οικογενειακο από τον Κωνσταντινίδη :lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΤΙ ΩΡΑΙΑ!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!ΕΦΑΓΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΤΙ ΩΡΑΙΑ!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!ΕΦΑΓΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ :-)

Εννοείται ότι έπρεπε να φας λίγο, κι εγώ το ίδιο εκανα! Τόσο κόπο έκανε και να τον προσβάλλω :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...