Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. Εχθές Τρίτη έκανα την ετ. Την Παρασκευή είναι ασφαλές για περπάτημα? Ή δεν πρέπει ακόμα να "κουράστω"? Τις δουλειές μου στο σπίτι τις κάνω κανονικά αλλά προσέχω να μην είμαι πχ 1 ώρα συνεχόμενη όρθια να σιδερωνω ή να πλένω πιάτα. Το πάω πιο χαλαρά επειδή ξέρω ότι σημερα-αυριο γίνεται η εμφύτευση (αν γίνει φυσικά!)

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

πρίν από 1 λεπτό , Maraki S. είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο, θα έδειχναν. Κάνω συνήθως κάποια που είναι σαν μικρές ταινίες γιατί είναι πιο φθηνά και έχω πολλά. Δεν ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει μου φαίνεται ότι δεν δείχνουν τπτ και έλεγα αν κάποια στιγμή είχε μείνει κάποια κοπέλα έγγυος εκτός εξωσωματικής,να μάθω ποια μέρα και με τι τεστ το είδε από περιέργεια. Ούτως ή άλλως θα ξαναπροσπαθήσουμε με εξωσωματική, απλά είπαμε να χαλαρώσουμε 1-2 μήνες και μετά πάλι.

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα μανουλομανουλα!ξυπνησα κ εγω ηπια τον χυμουλη κ το σιδηρο..κ περιμενω να περασει η ωρα να κανω μια καφεδουμπα!!!!!

Βαλια μου καλα λεει η Βικυ,μην ανυσηχεις αλλα παρε να του το πεις....

σημερα λεω να κανω πατατες με μπιφτεκια στον φουρνο!οπως επισης λεω να αρχισω το σιδερο σιγα σιγα!

Χθες επεσα κ κοιμηθηκα σαν το τουβλο γυρω στις 11 και...εμαθα κ μια μ@λ@κια!!!η αλλη μου η γιαγια (του μπαμπα μου)84 χρονων κατεβηκε στο φαρμακειο, επεσε κ εσπασε τον γοφο της!!!!!κ αυτο τωρα θελει εγχειρηση κ σε αυτο το νοσοκομιο χειρουργουν Δευτερα κ Τεταρτη...αρα τωρα παμε για Τεταρτη...καλα κρασια!

ΩΧ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΓΙΟΡΗ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Κ@ΛαΡ@ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΑ....ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!

Eννοείται οτι αν δω κάτι θα τον πάρω τηλ.!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΑΣΕ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΩΡΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ.....ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ...ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ.....!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ....!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.......ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΠΑΡΕΑ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ...!!!ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΜΑΝΟΥΛΟΚΟΚΟΝΕΣ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!! :-)

ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΤΟ ΦΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΗΚΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΠΙΤΙ!ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΧΤΕΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΠΙΤΙ!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΕΣ ΒΓΗΚΑΤΕ!!

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Γκρρρ...σιδέρωνα τα σεντονάκια του μωρού και μου έπεσε το σίδερο και έσπασεεεεεε :΄((( Γμτ
ωχ!!!εσπασε?????#@%$^%^&!@

καιρος για καινουργιο σιδερο λοιπον!μην σκας!!!!

Αντζυ μου τι μαγειρευεις κοκονα μου???κ εγω τωρα εβαλα το φαγητο στον φουρνο...καθαρισα κ τα χαζοψαρα μου κ λεω να συμαζεψω κ λιγο......

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΕΣΠΑΣΕ??ΩΧ!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΓΑΝΙΑ ΧΟΡΙΝΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΛΑΦΙ!

ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..........ΚΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΚΛΑΨΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ............

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ο καιρος φταιει για τη διαθεση Αντζουλα μου. Ειναι μελαγχολικος... Καλη επιτυχια στα φαγακια κ καλοφαγωτα. Κι εγω μολις τελειωσα το φαγητο κ θα ετοιμαστω να παω να βοηθησω την μανουλα μου. Σας φιλω κ τα λεμε το βραδακι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Προεδρε!κοιτα που εξαφανιστηκαν ολες σημερα!!!οι αλλες πανε εξω για φαγητο:roll:, οι αλλες ποιος ξερει τι κανουν τετοια μερα αγαπησιαρικη :oops: Η dim καταργιεται το σιδερο κ εμεις σκεφτομαστε παλι το φαι!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα και

χρόνια μας πολλά

να χαιρόμαστε τα αγοράκια μας,τον έρωτα και την αγάπη μας κάθε μέρα,οοοοοοόλη μέρα!!

μπράβο στα κοριτσάκια που γνωρίστηκαν χθες και πέρασαν καλά!!

dim angel,γούρι γούρι!χωρίς πλάκα,να λες ευτυχώς που δεν έπεσε πάνω σε κανένα ποδαράκι ή που δεν σου χτύπησε την κοιλιά όπως έπεφτε.κρίμα όμως,έχουν ένα σωρό λεφτά κι αυτά τα σκασμένα!

valia μου,θα επιμείνω κι εγώ να ενοχλήσεις το γιατρό σου σήμερα.ξέρεις,δε θέλω να σε τρομάξω,αλλά καμιά φορά και οι ουρολοιμώξεις εκδηλώνονται έτσι ακριβώς....δεν κατάλαβες από που ακριβώς(μπροστά,στη μέση,πίσω)προήλθε,έ?νιώθεις καμιά ενόχληση?πάντως,να τον πάρεις κι ας είναι το πιο απλό πράγμα,που θα είναι!

annie σιδερένια η γιαγιά σου,είναι λίγο ζόρι το χειρουργείο αυτό,αλλά κάνει θραύση στους μεγάλους ανθρώπους κι έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.θέλει λίγη υπομονή..προσπάθησε να μη σε στενοχωρεί.α!!τι τέλεια η πρώτη εικόνα με το αρκουδάκι!!!!!

tania και island να τα χαίρεστε τα σκυλάκια σας,φαντάζομαι τα μωράκια σας στην ηλικία 1-2 ετών αγκαλιά με τα σκυλάκια να παίζουν!!!τα λατρεύω τα σκυλιά,ανυπομονώ πρώτα ο Θεός να φτιάξουμε το δικό μας σπίτι,για να πάρουμε σκυλάκι,ειδικά όταν είναι μικρά τ-ρ-ε-λ-ε-ν-ο-μ-α-ι!

καλά να περάσετε όσες έχετε έξοδο σήμερα!!αν είμαι καλά το βραδάκι μπορεί να πάω κι εγώ μέχρι (τον καναπέ)της θεία μου που μαζευόμαστε κάθε χρόνο τέτοια μέρα για φαγητό!φιλιά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...