Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΒΡΕ ΛΥΣΣΑΡΕΣ!!

ΣΤΡΑΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΝΤΥΘΕΙ ΚΙΝΤΕΡ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΑΡΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΛΗ!ΧΙ ΧΙ!

ΔΕ ΘΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ...ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΤΟΣΤΑΚΙ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ,ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙ!

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΣΤΑΚΙ...ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩΩΩΩ ΘΕΑΑΑΑ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΕΦΑΓΑ ΨΩΜΑΚΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ....!!!:wink:;-):wink:;-) ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΞΩ.......VALENTINA MOY...AAAA ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ...ΟΧΙ....ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ.............

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για ποιο νοσοκομείο μιλάμε, να ξέρουμε να μην το πλησιάζουμε;

Η φαβα/ρεβυθια διάβαζα δεν κάνουν να τα τρώμε κατά το θηλασμό. Τώρα οκ είμαστε.

Αγιος Παυλος...

ρωτησα τον γιατρο παντως για τωρα που λεγαμε αν επιτρεπεται, κ μου ειπε οτι επιτρεπεται η φαβα απο ρεβυθια αλλα απαγορευεται η φαβα απο κουκια που κανουν.οπως επισης κ να μην φαμε οστρακοειδη λογω δηλητηριασεων.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ευχαριστούμεεεεε:D...έχει βουλιάξει το Ναύπλιο από κόσμο!!!!!!!!!!!!

ουιιι μπραβο!κ εγω θα θελα να ημουν εκει!!!!!

να περασετε τελεια!εγω λεω σημερα να στρσω κωλο να κανω καμια δουλεια γιατι αυριο κ την Τριτη παλι εξω θα γυρναμε !!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Τριήμερο ε;;; :-(

Εγώ δουλεύω κανονικά αύριο και το ίδιο και ο καλός μου. Το κακό είναι ότι άυριο έχουμε αντίθετη βάρδια και θα βρεθούμε κατα τισ 11:30 το βράδυ. Και έχουμε επέτειο! Κλείνουμε 14 χρόνια μαζί!!!!

Να φανταστείτε ενώ παντρευτήκαμε τον Αύγουστο οι βέρες μας γράφουν 15/2/1996 γιατί δε θέλαμε να "μηδενιστεί" ο χρόνος...

X4pTp3.png

ΜΑΘΕ ΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΜΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΑ PLEASEEEEE!!:rolleyes:

Βρίσκεις την εικόνα που θες από το ίντερνετ και αντιγράφεις τη διεύθυνσή του.

πχ.http://cdn.overstock.com/images/products/P10789796.jpg

Οταν πας να απαντήσεις στο φόρουμ πάτα στο εικονίδι ομε το βουνό και τον ήλιο και επικολλάς το λινκ εκεί.

P10789796.jpg

X4pTp3.png

ΠΙΤΣΑ,Ε?ΩΡΑΙΑ ΒΑΣΟΥΛΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ!!

ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ,ΧΟΡΙΝΟ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ ΠΟΛΥ Ή ΟΧΙ?ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΛΑΦΙ,ΟΧΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ......!!!ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΤΗΓΑΝΗΤΟΥΛΙ!!!

Εγώ δουλεύω κανονικά αύριο και το ίδιο και ο καλός μου. Το κακό είναι ότι άυριο έχουμε αντίθετη βάρδια και θα βρεθούμε κατα τισ 11:30 το βράδυ. Και έχουμε επέτειο! Κλείνουμε 14 χρόνια μαζί!!!!

Να φανταστείτε ενώ παντρευτήκαμε τον Αύγουστο οι βέρες μας γράφουν 15/2/1996 γιατί δε θέλαμε να "μηδενιστεί" ο χρόνος...

Να τα εκάτοστήσετε!!! Τι ωραίο αυτό που κάνατε με τις βέρες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλα ρε γιατι δουλευετε αυριο?????τι δουλεια κανετε?αυριο ουτε τα ρολογια δεν δουλευουν..στην δικια μου την δουλεια που κανουμε υπερωριες Σαββατα κ Κυριακες κ αργιες κτλ αυριο δεν θα παει κανεις!!!!!:o

ασο για τις βερες το σκεφτομουν κ εγω να το κανω αυτο..αλλα τελικα εβαλα του γαμου την ημερομηνια!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ παντως καλη μου, να ειστε παντα αγαπημενοι, δεμενοι κ υγιεις μαζι με το μωρακι που ερχεται!κ με το καλο να κανετε κ αλλα!!!!:-P

pSC1p2.png

ΜΑΘΕ ΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΜΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΑ PLEASEEEEE!!:rolleyes:

http://photobucket.com Μπαίνεις σε αυτό το site, διαλέγεις ότι photo θες και κάνεις copy paste τον κωδικό που αρχίζει img... κάπως έτσι αν θυμάμαι καλα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Δεν πειράζει.. ας παλέψουν και αυτοί μια φορά για την αποκλειστικότητα..:rolleyes::rolleyes:

Εμείς κρατάμε τα ηνία του ύπνου εδώ μέσα.... τα υπόλοιπα κορίτσια κάτι κάνουν το βράδυ ή νωρίς το πρωί.. αλλιώς δεν εξηγείται τέτοιος περονόσπορος....

Ασε και ξύπνησα με όρεξη για καφεδάκι στην λιακάδα και ιδού τί αντίκρισα...

Εγώ πότε θα φωτοσυνθέσω η μάνα?

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ....ΑΝΑΨΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ....ΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΩΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΝΟΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!:tongue:

Κοριτσάκια μου ευχαριστουμε πολύ για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Απίστευτο πως περνάνε τα χρόνια πάντως. Από το σχολείο "τα είχαμε", βρισκόμασταν κρυφά γιατί οι γονείς μου ήταν αυστηροί...και τώρα περιμένουμε παιδάκι. Αχ...μου αρέσει πολύ πως ακούγεται. :tongue:

Πάντως είμαστε ακόμα ερωτευμένοι!

καλα ρε γιατι δουλευετε αυριο?????τι δουλεια κανετε?αυριο ουτε τα ρολογια δεν δουλευουν..στην δικια μου την δουλεια που κανουμε υπερωριες Σαββατα κ Κυριακες κ αργιες κτλ αυριο δεν θα παει κανεις!!!!!:o

Δουλεύουμε γιατί ο καλός μου είναι νοσηλευτής κι εγώ δουλεύω σε πολυεθνική, σε ξενόγλωσσο τμήμα (οι πελάτες μας είναι από όλοι την Ευρώπη) και δεν ξέρουν τη σημαίνει Καθαρά Δευτέρα. Σχεδόν σε όλες τις Ελληνικές αργίες δουλευω (αλλά τις πληρώνομαι διπλά εννοείται). Μόνο όταν συμπίπτει με ξένη αργία σε όλες τις χώρες (δηλαδή 25,26/12, 01,02/01, 15/08 και ίσως το Πασχα αν συμπίπτει όπως φέτος) δε δουλεύω.

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

Χτες μια από τις φορές που πήγα τουαλέτα σκουπίστικα και είδα 2-3 κόκκινες κουκίδες... αλλά σας τονίζω 2-3... Τρομοκρατήθηκα για να είμαι ειλικρινής αλλά σήμερα τίποτα.... Τι να είναι αυτό βρε κορίτσια??? Να ανησυχήσω... θα το πω βέβαια στον γιατρό μου την Παρασκευή...

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Κ@ΛαΡ@ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΑ....ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...