Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μήπως έχει βηματοδότη και εννοεί το βηματοδότη; :confused:

οχι ρε συ τιποτα δεν εχει!ουτε καρδια, ουτε ζαχαρο, τιποτα!τελευταια θελει να μας σπαει τα νευρα ομαδικος!οι γιατροι λενε οτι κανει επιτηδες!συμπεριφερεται σαν να εχει γεροντικη ανια!!!οτι να ναι σου λεω...ασεε

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα Άννυ!!!

και εγώ δεν ξέρω ακόμα τί ακριβως θα φάμε το μεσημέρι, πάντως χτές το βράδυ έφτιαξα μαυρομάτικα φασολάκια με κρεμμυδάκι και τώρα φτιάχνω μία φάβα. Αυτά βέβαια είναι μεζέδες , αλλά θα κόψω και μία σαλάτα, θα κάνω και μία ομελέτα και φαντάζομαι θα είμαστε κομπλέ...

Περαστικά στην γιαγιούλα... ρε συ τί νοσοκομείο είναι αυτό που χειρουργούν 2 φορές την εβδομάδα? Και τα έκτακτα τί τα κάνουν?

ε φτανουν αυτα βρε!μια χαρα ειναι!την φαβα με τι την κανεις?????με ρεβυθια????

ξερω κ εγω με τα κωλονοσοκομια τους...δεν ξερω τι κανουν..πηγε ο μπαμπας μου χθες μπας κ την επαιρνε να την παει αλλου αλλα τιποτα..τον διωξαν κιολας!

anyway...εγω λεω υπομονη σε αυτους που καθονται εκει στο νοσοκομιο!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

οχι ρε συ τιποτα δεν εχει!ουτε καρδια, ουτε ζαχαρο, τιποτα!τελευταια θελει να μας σπαει τα νευρα ομαδικος!οι γιατροι λενε οτι κανει επιτηδες!συμπεριφερεται σαν να εχει γεροντικη ανια!!!οτι να ναι σου λεω...ασεε

θέλει χάιδεμα και αυτή.... τί να κάνουμε έτσι είναι, μεγαλώνοντας παιδιαρίζουμε.

Τα ίδια θα κάνουμε και εμείς σε 50 χρονάκια...:tongue::tongue:

GaiGp3.png

ξερω κ εγω με τα κωλονοσοκομια τους...δεν ξερω τι κανουν..πηγε ο μπαμπας μου χθες μπας κ την επαιρνε να την παει αλλου αλλα τιποτα..τον διωξαν κιολας!

Για ποιο νοσοκομείο μιλάμε, να ξέρουμε να μην το πλησιάζουμε;

Η φαβα/ρεβυθια διάβαζα δεν κάνουν να τα τρώμε κατά το θηλασμό. Τώρα οκ είμαστε.

X4pTp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ:P ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ....!!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ......

ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΝΑΤΡΕΧΩ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ...ΤΣΟΥΠΡΕΣΣΣΣΣ!!!

Την κάνω με original φάβα Σαντορινιά σκέτη βρασμένη με μπόλικο ελαιιόλαδο και μετά από πάνω το κρεμμυδάκι..

Καλά, αμα την χειρουργήσουν και μετά να δεις τί έχει να γίνει..... Για να ξανασηκωθεί η γιαγιά θα φτύσουν αίμα οι .. νοσοκόμοι της...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

vaio-notebook-sony.jpg

Χριστινάκι όλο δικό σου!!!

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....!!!

Γερή να'ναι η γυναίκα! Αλλά μπορεί πραγματικά να έχει πάθει λίγο σοκ. Εκεί που ήταν εντελώς καλά, μέσα σ'ένα λεπτό βρεθηκε να χρειάζεται εγχείρηση. Δεν είναι και νέα να το πάρει τελείως αψήφιστα. Τώρα χρειάζεται υπομονή απ'όλους και κατανόηση. Χρειάζεται λίγο ντάντεμα κι αυτή η καημενούλα. Υπομονή και περαστικά της.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα και χρόνια μας πολλά αν και ποτέ δεν την χώνεψα τη συγκεκριμένη μέρα...οκ!!!!περαστικά στη γιαγιά...όταν μεγαλώνει ο άνθρωπος κάνει χειρότερα από μωρό.....

Βάλια πάρε το γιατρό τηλέφωνο καλού κακού....γι'αυτό είναι άλλωστε,για να λύνει απορίες;)

έχω τη μανούλα μου σήμερα εδώ και λέω να πάμε για καφεδάκι;)δε θα μας ρίξει ο κ@λοκαιρος.;)

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα και χρόνια μας πολλά αν και ποτέ δεν την χώνεψα τη συγκεκριμένη μέρα...οκ!!!!περαστικά στη γιαγιά...όταν μεγαλώνει ο άνθρωπος κάνει χειρότερα από μωρό.....

Βάλια πάρε το γιατρό τηλέφωνο καλού κακού....γι'αυτό είναι άλλωστε,για να λύνει απορίες;)

έχω τη μανούλα μου σήμερα εδώ και λέω να πάμε για καφεδάκι;)δε θα μας ρίξει ο κ@λοκαιρος.;)

Τέλεια! Καλά θα κάνετε! Να περάσετε πολύ όμορφα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...