Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα εγκυουλες & καλο μηνα! ελπιζω να ειστε ολες καλα! αχ βρε κοριτσια με αυτο τον υπνο! αντι να ξεκουραζομαι, κουραζομαι περισσοτερο. παντα κοιμομουν στο πλαι αλλα εδω κ καποιες εβδομαδες οποιο ποδι ειναι απο κατω με ποναει παρα πολυ στον μηρο κ καθε φορα που ξυπναω το βραδυ γυρναω απο το αλλο πλευρο γιατι ποναω πολυ.καμια φορα σηκωνομαι για να κανω καμια βολτα να ξεπιαστω. θα δοκιμασω αυτο με το μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια. επισης αναμεσα στον αντρα μου κ εμενα υπαρχει ενα μαξιλαρι γιατι 2 φορες με κλοτσησε στον υπνο του αλλα ευτυχως του ειχα την πλατη μου γυρισμενη κ με βρηκε στον ποπο:rolleyes: απο τοτε κι εκεινος φοβηθηκε κ δεν γυρναει τοσο αποτομα. εμεις εχουμε ραντεβου για β'επιπεδου την Δευτερα. ευχομαι σε ολες καλα αποτελεσματα!

κοριτσια σε αυτη τη διευθυνση: http://www.babyradio.gr μπορειτε να ακουτε παιδικα τραγουδακια μεσω p/c. εγω βαζω κ τ'ακουω δυνατα να ακουει κ ο μπεμπης μου:P φιλακια πολλα!

a%3E

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, Καλο Μηνα και καλα αποτελεσματα σε ολες οσες εχουν β'επιπεδου αυτο το μηνα.

Ωραιο το ραδιοφωνο Δεσποινα! Ευχαριστουμε!

Βρηκα την ιστοσελιδα της οργανωσης που σας ελεγα χθες. Ειναι υπο κατασκευη αλλα εχει δ/νση και τηλ/να. Εγω τους ειχα στειλει e-mail αλλα δεν μου απαντησαν ποτε. Οποια θελει μπορει να δοκιμασει να τηλ/σει. Θα δοκιμασω κι εγω αργοτερα.

http://www.fainareti.gr/

Ακομα δεν εχω καταφερει να ερθω σε επαφη με την φιλη μου για περισσοτερες λεπτομερειες αλλα μπορουμε να μαθουμε και τηλ/κως πιστευω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις εγκυούλες!!!

Κορίτσια με τον ύπνο νομίζω οτι από εδώ και πέρα θα έχουμε πρόβλημα μέχρι να γεννήσουμε με το καλό. Αυτό με το μαξιλάρι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σε ένα βιβλίο που έχω για εγκυμοσύνη το προτείνει.

Όσο για τις καούρες τις έχω και εγώ και κυρίως το βράδυ. Έτσι προσπαθώ τις περισσότερες μέρες μετά το μεσημεριανό να μην ξανατρώω φαγητό αλλά μόνο φρούτα άντε και κανένα γάλα ή ρυζόγαλο ή καμιά κρέμα για να γλυκαθώ, αλλά παρόλα αυτά τα κιλά....

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

image001.jpg

Καλό μήνα μανούλες και με το καλό να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα!!!

Τι κάνουμε; Είμαστε καλά; Eμένα χτες το βράδυ που ξάπλωσα διαμαρτυρίθηκε ο γιόκας μου... Δεν του άρεσε που είχα ξαπλώσει στο πλάι...

Να σας ρωτήσω;;; Εχετε αγοράσει σουτιέν εγκυμοσύνης;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλό μήνα! καλές γιορτές να έχουμε!

Το σκ στόλισα το δεντράκι μας και κάνω σαν μικρό παιδί! Όλα καλά γενικά, την Πέμπτη έχω ραντεβού με το γιατρό και ανυπομονώ! Θέλω να τον ρωτήσω τη γνωμη του για το εμβόλιο, για το πως πρέπει να κοιμάμαι, για την κοιλιά μου που και εμενα σκληραίνει...αυτά. Για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού με ενδιαφέρει πολύ αλλά αυτό που προτείνει μια κοπέλα στη Ν. Σμύρνη μου πέφτει λίγο μακριά. (Γαλάτσι μένω). Πάντως στο dvd που αγόρασα της Πετρουλάκη για γυμναστική για έγκυες αλλά και για μετά, έχει και ένα μέρος που ασχολείται με τις αναπνοές και σου εξηγεί μια μαία τι πρέπει να κάνεις. Όμως άλλο να το βλέπεις αυτό για 5' και άλλο να παρακολουθείς συνεδρίες της 1 ώρας.

Καλά ρε κορίτσια, πώς σε κάποιες κάνουν σχεδόν ακόμα τα ρούχα σας;;;; και τα σουτιέν σας;;;;; και εγώ από τον 3 μήνα τα παντελόνια δε μου μπαίνουν καθόλου (εννοώ δεν κλείνουν στη μέση, στην περιφέρεια και στους μηρούς ευτυχώς είμαι ακόμα ψιλοίδια).άσε το βυζί, τούμπανο θα γίνει! Όταν θα θηλάζω πιο μεγάλο θα είναι το μεμέ από το κεφάλι της μπεμπούλας μου!χαχαχα!

Καλή επιτυχία σε όσες κάνετε σήμερα τη β' επιπέδου!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα πάντως δεν μου κάνουν τα ρούχα μου... Ευτυχώς την βγάζω με κολάν, μακρυές μπλουζίτσες και φορεματάκια!!! Οσο για το σουτιεν... Εχει αρχίσει να μην μου κάνει ούτε στο στήθος αλλά ούτε και στην περιφέρεια... και γι΄αυτό σας ρώτησα αν έχετε πάρει σουτιέν εγκυμοσύνης ή απλά μεγαλύτερο νούμερο...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

image001.jpg

Τι κάνουμε; Είμαστε καλά; Eμένα χτες το βράδυ που ξάπλωσα διαμαρτυρίθηκε ο γιόκας μου... Δεν του άρεσε που είχα ξαπλώσει στο πλάι...

Καλημέρα valia εγώ αγόρασα σουτιέν εγκυμοσύνης πριν 1 μιση μήνα απο τα mothercare το βολεύτηκα πολύ και πριν δυο βδομάδες πήγα και πήρα ένα ακόμα για να τα αλλάζω. Η φίλη μου που γέννησε πρόσφατα και είχε και ένα παιδάκι ακόμα μου πρότεινε να πάρω θηλασμού που είναι ακριβώς το ίδιο, απλά το κρατάς και μετα που θηλάζεις. Η διαφορά είναι ότι βγαίνουν οι ράντες. Απο τιμή για μενα μου φάνηκε normal 29,90. Δεν έχει μπανέλα για να μην σε πιέζει είναι μαλακό και ψιλό ενισχυμένο δεν είναι βαμβακερό σκέτο αυτό εννοώ ψιλοενισχυμένο. Δεν άντεχα άλλο τα σουτιέν που φόραγα πριν την εγκυμοσύνη με στένευαν και με ενοχλούσαν οι μπανέλες...!!!:tongue:

γεια σας κοριτσια!!!

τι κανετε;εμεις εχθες καναμε β επιπεδου κι ο μπεμπης ειναι μια χαρα ουφ παει κι αυτο!

σχετικα με το εμβολιο ειμαι πολυ μπερδεμενη η γιατρος μου ειναι υπερ του εμβολιασμου κι αν οχι σε μενα τουλαχιστον στα ατομα του περιβαλλον μου δεν ξερω εχω προβληματιστει πολυ μ'αυτο το θεμα!

το εχει κανει καμια σας;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλό μήνα μανούλες

αν και για μενα μαλλον δεν μπηκε με τον καλύτερο τρόπο

Στη δουλεια εχουμε να πληρωθουμε ενα μηνα κι ενω ελπιζαμε για σημερα...τζιφος Και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχει ιδεα για το πότε.......

Κατα διαλολου τελειως δηλαδή.......δεν φτάνουν όλα τα άλλα, αν εχω κι αυτό τωρα

Οπότε όπως καταλαβαίνεις mel όχι 3d β' επιπεδου, αλλά σε λίγο δεν τηα έχουμε ούτε για 2d !!!

Σχετικά με τα σουτιέν. Γενικά φοράω με μπανέλα+ενίσχυση...Έχω μεγάλο στήθος και χωρίς αυτά δεν αισθάνομαι να μου το στηρίζουν... Από την προηγουμενη εγκυμοσυνη έχω 2 που είχα αγορασει μόνο με μπανέλες (γύρω στα 50 ευρώ έκαστο), τα ενιωθα καλα πανω μου όμως λόγω βάρους του στήθους οι μπανέλες έσκιζαν συνεχεια το ύφασμα κι έβγαιναν έξω, ώσπου κι εγώ τις ξήλωσα...

Εδω και 2 βδομάδες τα ξαναφορεσα αυτα, ομως δεν εφαρμοζουν και τοσο καλα. Ισως να εχουν ταλαιπωρθει αρκετα...και να μην "κρατανε" το ιδιο.

Όταν-αμα-και εφόσον πληρωθω με το καλο............. πρέπει να παω να παρω αλλα αυτη τη φορα κσετο τελειως, αφου το εχω δει το εργο με τις μπανελες να ξετρυπωνουν μεσα απο τη μπλουζα...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

τι κανετε;εμεις εχθες καναμε β επιπεδου κι ο μπεμπης ειναι μια χαρα ουφ παει κι αυτο!

σχετικα με το εμβολιο ειμαι πολυ μπερδεμενη η γιατρος μου ειναι υπερ του εμβολιασμου κι αν οχι σε μενα τουλαχιστον στα ατομα του περιβαλλον μου δεν ξερω εχω προβληματιστει πολυ μ'αυτο το θεμα!

το εχει κανει καμια σας;

Συγχαρητηρια !!! και στα δικα μας...

Να ρωτησω κατι.......ποσα γραμαρια το υπολογισε?

QuW0p3.png

σήμερα είμαι 20 εβδ και 2 ημέρες....γιούπιιιιι!!! Αυριο το απόγευμα θα πάω στο γιατρό θα σας πω νέα!!!Φιλάκια και καλημέρες σε όλες....

Μπράαααβοοοο

Εμένα το τικερακι λεει 22+3...........αλλα υπερηχογραφικα ειμαι μονιμως 6-7 μερες μειον (ετσι ημουν και στο γιο μου)

Αρα είμαι 21+4 -------- χτες 21+3 και ηταν 480γρ!!!!!!!

Γι αυτό ρώτησα και σένα Ιωάννα για το βαρος.........

QuW0p3.png

image001.jpg

ξεχασα να σου γράψω ότι το εγκυμοσύνης το πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο και τώρα μου είναι κανονικό και το θηλασμου 2 μεγαλύτερα τώρα μου είναι άνετο αλλά προβλέπω μέχρι τέλος να μου είναι και αυτό κανονικό!!!

Μπράαααβοοοο

Εμένα το τικερακι λεει 22+3...........αλλα υπερηχογραφικα ειμαι μονιμως 6-7 μερες μειον (ετσι ημουν και στο γιο μου)

Αρα είμαι 21+4 -------- χτες 21+3 και ηταν 480γρ!!!!!!!

Γι αυτό ρώτησα και σένα Ιωάννα για το βαρος.........

εγω το τικεράκι μου το ξεπεταξα και αποφάσισα να γράφω εγω κάθε μερα ποσο είμαι γιατί νευρίαζα που δεν άλλαζε απο μόνο του!!!

οπότε θα με ανεχτήτε κάθε μέρα να το γράφω ε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...