Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χτες μια από τις φορές που πήγα τουαλέτα σκουπίστικα και είδα 2-3 κόκκινες κουκίδες... αλλά σας τονίζω 2-3... Τρομοκρατήθηκα για να είμαι ειλικρινής αλλά σήμερα τίποτα.... Τι να είναι αυτό βρε κορίτσια??? Να ανησυχήσω... θα το πω βέβαια στον γιατρό μου την Παρασκευή...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά ερωτευμένες μανούλες!!! Και του χρόνου αγκαλία και με τους νέους έρωτες της ζωής μας!!! Τα μπεμπάκια μας!!!

Εγώ την έκανα την ατασθαλία μου χτες και έφαγα την καρμπονάρα μου!!! Σήμερα θα πάμε στους κουμπάρους μας το μεσημέρι που κάνουν πάρτυ γεννεθλίων για των 2 χρονών γιοκα τους!!! Αντε να μαθαίνουμε και εμείς σιγά σιγά!!!

Εσείς όλα καλά;;;

Καλημέρα και Χρόνια πολλά και σε εσένα !!!!!! Τί έγινε ? η μέρα της μακαρονάδας ήταν εχτές?

Χτες μια από τις φορές που πήγα τουαλέτα σκουπίστικα και είδα 2-3 κόκκινες κουκίδες... αλλά σας τονίζω 2-3... Τρομοκρατήθηκα για να είμαι ειλικρινής αλλά σήμερα τίποτα.... Τι να είναι αυτό βρε κορίτσια??? Να ανησυχήσω... θα το πω βέβαια στον γιατρό μου την Παρασκευή...

Να μην ανησυχήσεις, αλλά μετά τις 11 σήμερα να πάρεις τον γιατρό σου τηλέφωνο και να τον ενημερώσεις. Δεν θα είναι τίποτα, αλλά σίγουρα και το παραμικρό πρέπει να το αναφέρουμε γιατί αλλιώς ότι και αν γίνει θα σου λέει και εμένα γιατί δεν μου το είπες?

GaiGp3.png

Καλημέρα και Χρόνια πολλά και σε εσένα !!!!!! Τί έγινε ? η μέρα της μακαρονάδας ήταν εχτές?

Να μην ανησυχήσεις, αλλά μετά τις 11 σήμερα να πάρεις τον γιατρό σου τηλέφωνο και να τον ενημερώσεις. Δεν θα είναι τίποτα, αλλά σίγουρα και το παραμικρό πρέπει να το αναφέρουμε γιατί αλλιώς ότι και αν γίνει θα σου λέει και εμένα γιατί δεν μου το είπες?

Τόοοοσα είπαμε για την μακαρονάδα χτες... Εεε, ζήλεψα!!!

Αν δω και συνεχίζεται και σήμερα θα τον πάρω τηλέφωνο... αλλιώς θα του το πω από κοντά την Παρασκευή που θα δω και τον μπεμπάκο μου!!!

Τουλάχιστον ο μικρούλης μου είναι κινητικότατος!! :tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Kαλημερα μανουλομανουλα!ξυπνησα κ εγω ηπια τον χυμουλη κ το σιδηρο..κ περιμενω να περασει η ωρα να κανω μια καφεδουμπα!!!!!

Βαλια μου καλα λεει η Βικυ,μην ανυσηχεις αλλα παρε να του το πεις....

σημερα λεω να κανω πατατες με μπιφτεκια στον φουρνο!οπως επισης λεω να αρχισω το σιδερο σιγα σιγα!

Χθες επεσα κ κοιμηθηκα σαν το τουβλο γυρω στις 11 και...εμαθα κ μια μ@λ@κια!!!η αλλη μου η γιαγια (του μπαμπα μου)84 χρονων κατεβηκε στο φαρμακειο, επεσε κ εσπασε τον γοφο της!!!!!κ αυτο τωρα θελει εγχειρηση κ σε αυτο το νοσοκομιο χειρουργουν Δευτερα κ Τεταρτη...αρα τωρα παμε για Τεταρτη...καλα κρασια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αν δω και συνεχίζεται και σήμερα θα τον πάρω τηλέφωνο... αλλιώς θα του το πω από κοντά την Παρασκευή που θα δω και τον μπεμπάκο μου!!!

Βάλια μου κι εγώ θα έλεγα να τον πάρεις τηλέφωνο σήμερα. Μήπως όμως έχεις αιμορροϊδες και ήταν από αυτό και μπερδεύτηκες;

Αλλά μπράβο στον μπεμπάκο! Κλώτσα κλώτσα!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και στις υπόλοιπες! Βάλια μου, κι εγώ την χτυπησα χθες το βράδυ την καρμπονάρα και μια πάστα ορεο. Δεν άντεξα μ'ολα αυτα που λέγατε.

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με την Βίκυ οτι καλύτερα να τον πάρεις σήμερα τον γιατρό. Γιατί να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή; Μπορεί να σου πει να σε δει αύριο. Καλύτερα να'σαι σίγουρη. Επίσης μια ερώτηση σχετικά με το θέμα: υπάρχει περίπτωση οι σταγονίτσες να ήταν από πίσω? (μήπως έπαθες αιμορροϊδες που είναι πολύ συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη)

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Kαλημερα μανουλομανουλα!ξυπνησα κ εγω ηπια τον χυμουλη κ το σιδηρο..κ περιμενω να περασει η ωρα να κανω μια καφεδουμπα!!!!!

σημερα λεω να κανω πατατες με μπιφτεκια στον φουρνο!οπως επισης λεω να αρχισω το σιδερο σιγα σιγα!

Χθες επεσα κ κοιμηθηκα σαν το τουβλο γυρω στις 11 και...εμαθα κ μια μ@λ@κια!!!η αλλη μου η γιαγια (του μπαμπα μου)84 χρονων κατεβηκε στο φαρμακειο, επεσε κ εσπασε τον γοφο της!!!!!κ αυτο τωρα θελει εγχειρηση κ σε αυτο το νοσοκομιο χειρουργουν Δευτερα κ Τεταρτη...αρα τωρα παμε για Τεταρτη...καλα κρασια!

Πωπω περαστικά στη γιαγιά σου. Υπομονή να κάνει πες της.

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

Περαστικά στην γιαγιά Αννυ μου. Τι συμβαινει απ'την μια στιγμή στην άλλη!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Αστα να πανε....κ κανει κ σαν εφηβος!!!!τετοια συμπεριφορα εχει !!!!ειναι εκει οι ξαδερφες μου απο χθες κ τις εχει τρελανει!!!!!

οι γιατροι λενε οτι εχει απορυθμιστει!τι ειναι ρε φιλε?ρολοι????:confused:

προσπαθω να δω την αστεια πλευρα των πραγματων, γιατι δεν γινεται διαφορετικα.....:rolleyes:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μανία εσύ.... να μην του το πεις σήμερα. Why? (κατά το "Γιατί Μαμά?")

Καλημέρα Άννυ!!!

και εγώ δεν ξέρω ακόμα τί ακριβως θα φάμε το μεσημέρι, πάντως χτές το βράδυ έφτιαξα μαυρομάτικα φασολάκια με κρεμμυδάκι και τώρα φτιάχνω μία φάβα. Αυτά βέβαια είναι μεζέδες , αλλά θα κόψω και μία σαλάτα, θα κάνω και μία ομελέτα και φαντάζομαι θα είμαστε κομπλέ...

Περαστικά στην γιαγιούλα... ρε συ τί νοσοκομείο είναι αυτό που χειρουργούν 2 φορές την εβδομάδα? Και τα έκτακτα τί τα κάνουν?

GaiGp3.png

Κορίτσια το σκέφτηκα για αιμοροϊδες και γι΄αυτό δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία... Αφού σταμάτησε και ήταν πραγματικά σαν κουκίδες δεν αγχώνομαι...

Annie μου περαστικά στην γιαγιάκα σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αστα να πανε....κ κανει κ σαν εφηβος!!!!τετοια συμπεριφορα εχει !!!!ειναι εκει οι ξαδερφες μου απο χθες κ τις εχει τρελανει!!!!!

οι γιατροι λενε οτι εχει απορυθμιστει!τι ειναι ρε φιλε?ρολοι????:confused:

προσπαθω να δω την αστεια πλευρα των πραγματων, γιατι δεν γινεται διαφορετικα.....:rolleyes:

Μήπως έχει βηματοδότη και εννοεί το βηματοδότη; :confused:

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...