Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πεινιρλι angie ε?????Μιαμ μιαμ!!Και εγω περιμενω να περασει

μισαωρο (πηρα τον απογευματινο σιδηρο) και να βαλω μια πιτσουλα να ψηνετε!!!!!!Εχει φτασει το στομαχι μου στην πλατη μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΙΤΣΑ,Ε?ΩΡΑΙΑ ΒΑΣΟΥΛΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ!!

ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ,ΧΟΡΙΝΟ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ ΠΟΛΥ Ή ΟΧΙ?ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΛΑΦΙ,ΟΧΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΠΙΤΣΑ,Ε?ΩΡΑΙΑ ΒΑΣΟΥΛΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ!!

ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ,ΧΟΡΙΝΟ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ ΠΟΛΥ Ή ΟΧΙ?ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΛΑΦΙ,ΟΧΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ!

Μια χαρα ειναι!!!!!Θα κανεις και μια σαλατουλα και θα ειναι μουρλια!!!

που πηγατε καλε???

τελειωσε η ταινια..λιγο Phycho αλλα ωραια... να την κατεβασετε να την δειτε the book of eli λεγεται.

τωρα ψιλονυσταζω μπορω να πω...

α!καλε!αυριο θα το γιορτασετε με τους αντρουλιδες σας????

εμενα η πεθερα μου μου το θυμησε οτι ειναι η μερα των ερωτευμενων!χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΟ,ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΝΝΗ ΜΟΥ!!! ΕΦΑΓΑ ΤΑ ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ!!ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥΛΗ,ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

14 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ????????!!!!!!!!!!!

ΜΑ 14??????

Τα κατάφερα αλλά πήγατε όλες για ύπνο!

Μπράβο Βίκυ για το κουκλάκι σου! 100 γρ. σε τόσο λίγο διάστημα; Και πάλι μπράβο!

Και στην Άντζυ μπράβο για την πρωινή αυτοσυγκράτηση (αν και μετά την έκανες την κουτσουκέλα σου! :tongue: Δεν πειράζει για μια φορά!)

Και στην Άννυ μπράβο για την αντοχή με τα πεθερικά!

Από τις φωτό που είδα από την συνάντηση, όλες κούκλες είστε! Φτου σας!

Εγώ σήμερα πήγα jumbo! Ζήλεψα με όσα άκουγα τόσες μέρες! Πήρα κάτι υπνοσάκουλα για τον μπέμπη (σαν υπνόσακοι με λάστικο από κάτω αλλά βαμβακερά, σαν αυτά που φοράνε στο μαιευτήριο) γιατί νομίζω πως δε θα ταλαιπωρείται τόσο στην αλλάγη πάνας, κάτι επιθέματα για το θηλασμό και θήκες κρεμαστές η μια για τις πάνες και όλα τα συμπράγκαλα αλλαγής και η άλλη για το αυτοκίνητο να έχουμε κανένα πραγματάκι του! Επίσης πήρα μια μπλούζα θηλασμού απο h&m -χε χε, πέτυχα και 20% έκτωση! Νομίζω είναι ως τις 17 για 1 κομμάτι από την καινούργια συλλογή- αν θέτετε πηγαίνετε να δείτε, είναι απλές και οικονομικές και εμένα μου φάνηκαν πρακτικές...

Λίγα πράγματα έμειναν ακόμη, άντε να έρθουν και το καρότσι και το καθισματάκι και θα είμαστε κομπλέ!

Αποστειρωτή δεν πήρα, και δε σκοπεύω να πάρω εκτός κι αν δεν τα καταφέρω να θηλάσω. Ξέρω όμως τί θα πάρω για να μην ψάχνω πανικόβλητη τελευταία στιγμή...

Σερβιέτες πήρα κι εγώ τις tena super, δεν έχουν φτερά αλλά είναι τεράστιες! Και οι μαίες είπαν ότι μπορεί να χρειαστεί να τις βάζουμε 2-2! :shock:

Το μικρόβιο που μπορεί να υπάρχει στα αλλαντικά και στα μη-παστεριωμένα γαλακτοκομικά -αυτό που δεν θυμόμουν χθες- λέγεται λιστέρια... Η λιστερίωση δεν είναι κι ό, τι καλύτερο για τις εγκύους.

Άντε, όνειρα γλυκά σας και τα λέμε όταν ξυπνήσετε!

Α, δεν κοιμάστε όλες ε?!

Μαράκι, γλύκα!!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Είκοσι λεπτά έκανα να σας διαβάσω..... πω πω........

Περάσατε καλά στο καφεδάκι σας ε? Μπράβο !!!!!!! Τη επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρω και εγώ...

Πήγαμε και πήραμε τελικά το στρώμα σήμερα και κάτι πάνες φανέλα γιατί δεν είχα από τα Jumbo.

Παραλάβαμε και το τρίο μας από τα ΗΡΑ , κορίτσια είναι υπέροχο... Από αύριο θα αρχίσω να πλένω τα υφασμάτινα μέρη του....

Παραγγείλαμε και μία ντουλάπα, πήγα και σούπερ (πάλι.......) μου τελείωσε το μεσημέρι...... μαγείρεμα.... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ

Και όλο το απόγευμα σιδέρωνα ότι έχω πλύνει τις τελευταίες 3 μέρες.....Ουγκ...με πέθανε η μέση μου.

Λοιπόν είπατε την μαγική λέξη..το Σάββατο είναι πάντα free day για δίαιτες/διατροφές κλπ. Έτσι βγάζεις τα απωθημένα σου. Αρχηγέ, άμα δεν τρως σαβούρες (junk γαριδάκια κα τα συναφή...) όλα θα πάνε καλά....

GaiGp3.png

Πρέπει να πάρω μία καινούργια βαλίτσα και τις προσεχείς 2 εβδομάδες να τις ετοιμάσω...

Ποιο καλό κορίτσι έχει την λίστα για την βαλίτσα του μαιευτηρίου πρόχειρη?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...