Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι ωραία! Έχουν τόσο πλάκα. Είναι σαν άνθρωποι κι αυτά. Φοβερή συντροφιά. Θα'χει πολύ γέλιο με τον γαμπρό!

Άσε! Μιλάμε για πολύ γέλιο!

Τα γνωρίζουμε πριν το ζευγάρωμα! χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Αννούλα 22 που είσαι;Θα κάνεις Απόκρις στη Σαλαμίνα ήλες να ρθεις προς τα δω;Απόψε που μπήκα να δω το τηλ της αρχηγού στα προσωπικά μου μην είδα κ ένα δικό σου απ το Νοέμβρη!!!!Δεν τα χα ψάξει ποτέ!που είσαι εσύ καλό μου κ πως είσαι;

Κορίτσια τι θα κάνετε αυριο;Εγω τίποτα δεν έχω κανονίσει ςπέιτε καμιά ιδεα που να μην περιλαμβάνει φαγητό ομως ε;

ntesehjufpgrhgvn.png

ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΡΕ!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙ!!:lol::lol::lol:

Γιατί να στερούμαστε? Απ'οτι σας είδα όλες στυλάκια είσαστε. Κι εγώ Δοξα τω Θεω δεν έχω παράπονο. Τα μωράκια μας χρειάζονται (εκτός απο βιταμίνες) λίπος, είδικά σ'αυτή την φάση.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Βρε τρελλοκοριτσα παλι για φαη μιλατε????Και για καρμποναρα κιολας???

Αχχχχ καλα και εγω τοτε θα βγω βολτουλα με τον αντρουλη μου να

φαω παγωτο καιμακι που μου κολλησε τωρα!!!Μιαμ μιαμ!!!

Μαράκι μου γλυκό τα μωράκια θέλουν υγιεινό φαγάκι.....τι δεν καταλαβαίνεις!!!!!ότι σαβουριάζει η Άντζυ δεν προσφέρει τίποτα στο μωρό....ρώτα το γιατρό σου να σου πει!!!!!:wink:

Υγιεινό θεωρώ οτι είναι κάθε σπιτικό φαγητό. Παν μέτρον άριστον. Χρειαζόμαστε και τις πρωτεϊνες μας (κρέας), και τους υδατάνθρακες (πατάτες, μακαρόνια, ψωμί), εκτός από τα λαχανικά. Και η ψυχολογία μας επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εγκυμοσύνη. Όταν συνεχώς στερούμαστε και δεν δίνουμε στον εαυτό μας την ευχαρίστηση ενός γευστικού δείπνου, ψυχολογικά επηρεαζομαστε. Φυσικά δεν μιλάμε για τα γαριδάκια της Αντζουλας. Αυτά, μια φορά τον μήνα και αν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Ε!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ!ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΟΥΤΗΞΩ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ.........!!!!

Χα χα εεεεε ενα παγωτακι που και που δεν κανει κακο!!!!Ε Νικολιτσα συμφωνεις?????

Valia βαλε παγωτο αντι για καρμποναρα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...