Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι αλλά την σκέφτομαι πειράζει να φάω μια μόνο μια πιρουνίτσα???

ΦΑΕ-ΦΑΕ!!( ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛ???ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!):lol::-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραία! Μια χαρά θα'ναι τότε. Αυτό είναι απο τα αγαπημένα σκυλιά του άντρα μου. Είναι πραγματικά πολύ έξυπνα.

Λένε ότι είναι τα πιο έξυπνα σκυλιά! Και αν κρίνω από το δικό μου, ισχύει!!!!!

Και του δικού μου άντρα το αγαπημένο είναι, γι'αυτό και το πήραμε!

Έχουμε και γαμπρό ίδιας ράτσας! Έρχεται και την παίρνει βόλτα!!!!

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΓΙΑ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ..ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΦΑΕ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑΙΝΙΑΚΙ ΠΗΡΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ!

Η ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??ΟΕΟ???

ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ,ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ!

μην ξεχάσετε να με στηρίξετε για το note book e??? δεν θα τα καταφέρω μόνη μου....δανεικό το έχω αυτό που γράφω...και ο Πάνος θα το παίρνει στο γραφείο!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

ναι αλλά την σκέφτομαι πειράζει να φάω μια μόνο μια πιρουνίτσα???

Κοριτσάκι μου, μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου. Φάε μια να το ευχαριστηθείς κι απο αυριο προσεχεις πάλι. Πάντως, ειλικρινά, δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι πρεπει να προσεχουμε. Τα μωρακια μας χρειαζονται φαϊ. Γιατι να τους το στερούμε?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσάκι μου, μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου. Φάε μια να το ευχαριστηθείς κι απο αυριο προσεχεις πάλι. Πάντως, ειλικρινά, δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι πρεπει να προσεχουμε. Τα μωρακια μας χρειαζονται φαϊ. Γιατι να τους το στερούμε?

να αλλη μια μανούλα που με καταλαβαίνει...με νοιάζεται....σε ευχαριστω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

μην ξεχάσετε να με στηρίξετε για το note book e??? δεν θα τα καταφέρω μόνη μου....δανεικό το έχω αυτό που γράφω...και ο Πάνος θα το παίρνει στο γραφείο!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

ΚΑΛΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ????ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ON LINE ΕΠΑΦΗ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Λένε ότι είναι τα πιο έξυπνα σκυλιά! Και αν κρίνω από το δικό μου, ισχύει!!!!!

Και του δικού μου άντρα το αγαπημένο είναι, γι'αυτό και το πήραμε!

Έχουμε και γαμπρό ίδιας ράτσας! Έρχεται και την παίρνει βόλτα!!!!

Τι ωραία! Έχουν τόσο πλάκα. Είναι σαν άνθρωποι κι αυτά. Φοβερή συντροφιά. Θα'χει πολύ γέλιο με τον γαμπρό!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΦΑΕ-ΦΑΕ!!( ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛ???ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!):lol::-)

Κάνε μωρή λυσσάρα λίγο κουράγιο να γεννήσεις και μετά φάε οτι θες...με συγχίζεις!!!!!!!είπαμε θέλει προσοχή!!!!!πάνε Χριστίνα μου φάε εσύ και άσε την άλλη μπας και ηρεμίσει.....δε σας κάνω καλά με τίποτα....ουφ!!!!!έχω χορταράκια του βουνού ΠΙΚΡΑ σκέτη!!!!!!τέτοια πρέπει να τρως μωρή Άντζυ:mad:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

να κάνετε ε΄ρευνα αγοράς και αν βρείτε κάποιο σε καλή τιμή να μου πείτε να πάω να το πάρω εντάξει???

Πάω να ψαξω κι επανέρχομαι. Το θέλεις μόνο για τα βασικά έτσι (internet, e-mail klp).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κάνε μωρή λυσσάρα λίγο κουράγιο να γεννήσεις και μετά φάε οτι θες...με συγχίζεις!!!!!!!είπαμε θέλει προσοχή!!!!!πάνε Χριστίνα μου φάε εσύ και άσε την άλλη μπας και ηρεμίσει.....δε σας κάνω καλά με τίποτα....ουφ!!!!!έχω χορταράκια του βουνού ΠΙΚΡΑ σκέτη!!!!!!τέτοια πρέπει να τρως μωρή Άντζυ:mad:

ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΚΙΟΛΑΣ???ΚΑΛΕ ΓΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ????Α,ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Μαράκι μου γλυκό τα μωράκια θέλουν υγιεινό φαγάκι.....τι δεν καταλαβαίνεις!!!!!ότι σαβουριάζει η Άντζυ δεν προσφέρει τίποτα στο μωρό....ρώτα το γιατρό σου να σου πει!!!!!:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...