Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ, ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ....ΑΛΛΑ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ....???

ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΣΕΦ, ΣΙΖΑΡΣ ΚΛΠ ΕΤΣΙ ΣΚΕΤΟ ΛΑΧΑΝΟ...???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ε εντάξει, θα έχει και καρότο και ξυδάκι!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

όλεςτρώτε μόνο εγω με τις κ@λοαποτοξινώσεις έχω ρέψει!!!!έλεος.προτείνω να καταργήσουμε τις κουβέντες για φαγητό.Τάνια μου ξέρω το μέγεθος του στρώματος(μάλλον) αλλά ηταν μεγαλύτερο απ τα σεντόνια που βρήκα.Απ την άλλη απόρησα γιατί δεν είχε μεγαλύτερο μέγεθος έτσι μέχρι να ρωτήσω δεν πήρα.Που αλλού μπορούμε να βρούμε φτηνά σεντονάκια;

Εκτός από τα jumbo, έχει και στα ΙΚΕΑ με λάστιχο, αλλά είναι μονόχρωμα αν δεν σε πειράζει!

Είναι περισσότερο έξυπνο απ'όσο θα έπρεπε! Άσε! Διάολος!

Όσο για τα παιδιά αυτό δεν το ξέρω, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το έχω μέσα στο σπίτι. Έχω αυλή και είναι εκεί

Ωραία! Μια χαρά θα'ναι τότε. Αυτό είναι απο τα αγαπημένα σκυλιά του άντρα μου. Είναι πραγματικά πολύ έξυπνα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Και εγώ ζήλεψα λοιπόν και λέω να φάω...μια σαλάτα λάχανο!!!

Μην παρασύρεσαι Τάνια μου απ τις παλαβές.Θέλω κ εγω συμπαράσταση.Κ γω σαλάτα λάχανο με καρότο κ ένα αβοκάντο κ ένα παξιμάδι τρώω αυτές τις μέρες κ βαρυστομαχιάζω.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

πωπω!λυσσαρες!ακου εκει καρμποναρα!!!μιαμ μιαμ!!!!

αντε εγω θα κανω τοστακια για ολες σας με 2πλο κασερι κ φιλαδελφεια!ε?

λοιπον παω να φαω κ να δω μια ταινια που εβαλε ο κωστας που εχω φαγωθει να την δω με τον Ντεντζελ Ουασιγκτον!θα ξαναρθω μετα!σμουτσ!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΦΑΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΙΤΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ DVD KAI META NANI ME TON ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5...ΣΑΣ ΦΙΛΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ, ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΤΗΣΕΙς ΜΑΣ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...

Μην παρασύρεσαι Τάνια μου απ τις παλαβές.Θέλω κ εγω συμπαράσταση.Κ γω σαλάτα λάχανο με καρότο κ ένα αβοκάντο κ ένα παξιμάδι τρώω αυτές τις μέρες κ βαρυστομαχιάζω.

Μη στεναχωριέσαι και από τέτοιου είδους συμπαράσταση σου δίνω όση θες καλή μου!!!!

λοιπόν...η κυρία Χριστίνα παρεσυρε την κυρία Άντζυ σήμερα και ξέ....στο φαί!!!!!νομίζω;λοιπόν Άντζυ κόψε τις μ@λ@κίες και ΄πήγαινε στην Κική μια βόλτα...και ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!λάχανο,γιατί όχι!!!!!!Άντζυ καρμπονάρα ρε;ντροπή!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΦΑΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΙΤΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ DVD KAI META NANI ME TON ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5...ΣΑΣ ΦΙΛΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ, ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΤΗΣΕΙς ΜΑΣ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...

Γεια σου Χριστινάκι και τα λέμε...

Αντε Χριστινάκι μου να τον "ψήσεις"!!! Θα προσπαθήσω κι εγώ!!!

Καλή όρεξη και καλή ξεκούραση μανούλα όμορφη!!! Ευχομαι να τα ξαναπούμε!

Και εγώ πέρασα πολύ ωραία!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλά και γω δεν θα φάω δεν θα πω τίποτα στον Παναγιώτη για καρμπονάρα αφού έφαγα και το γλυκό του κουταλιού τέρμα.......με πείσατε!!!γειά σας....καληνύχτα!:(:(:(:(:(

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΓΙΑ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ..ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΦΑΕ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑΙΝΙΑΚΙ ΠΗΡΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ!

Η ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??ΟΕΟ???

ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ,ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...