Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μου αρέσει αυτό Χριστινάκι!!!!!!!!!!! Συμφωνώ!!!

Ασε που μου έχει ανοίξει την όρεξη για καρμπονάρα η angie!!!

ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ...ΛΕΣ ΡΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΨΗΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ?? ΩΧ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΚΑΙ......ΠΕΙΝΑΩ ΜΩΡΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΖΗΛΕΨΑ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ...ΛΕΣ ΡΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΨΗΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ?? ΩΧ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΚΑΙ......ΠΕΙΝΑΩ ΜΩΡΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΖΗΛΕΨΑ!!!

Και εγώ ζήλεψα λοιπόν και λέω να φάω...μια σαλάτα λάχανο!!!

μωρή τρελλή άμα πας στη Θεσσαλονίκη δε θα σε μαζεύουμε από το φαί,πλάκα με κάνεις!!!!!;;;;;;?????????????

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΠΟ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗΝ PHOTO ΣΚΙΖΕΙ...ΜΟΝΑΝΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΩΧ ΒΑΛΙΑ ΚΑΡΦΩΘΗΚΑ,Ε??ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ!! :-) ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΠΛΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ FREE ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ 2 ΚΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΙ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΩ!

STOPPPP !!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Σταματήστε πάλι με το φαγητό! Είμαι στα πρόθυρα να στείλω τον καλό μου να μου φέρει μια φανταστική τούρτα μπισκότο/σοκολάτα, αλλά τώρα γιατί μιλάτε για καρμποναρες?!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

αν πάω απο βδομάδα και δεν έχεις βρει ακόμα θα σου πάρω εγώ μερικά εντάξει??? μην στεναχωριέσαι δεν θα τον αφήσουμε έτσι τον μπεμπάκο:wink:;-):wink:;-)

Εισαι ένας άγγελος! Θα κοιταξω κι εγω Τρίτη Τετάρτη κι αν δεν βρω θα δεχτώ με χαρα την βοηθεια σου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΟΥ ΒΡΕ ΞΕΝΕΡΟΥΑ.....ΑΚΟΥ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧ!!!

Τι να κάνω Χριστινάκι, δεν με παίρνει και πολύ εμένα!

Ότι θα παιρνούσα το σύνδρομο της στέρησης και μέσα στην εγκυμοσύνη μου, δεν το περίμενα.....

Διαφημίσεις

Καλέ δεν σας προλαβαίνω! Κική πηρα την απαντηση και σου απαντησα. Τι ωραία που είναι τα σκυλάκια. Το δικό σου Κική θεωρείται απο τα πιο έξυπνα, όμως υποτιθεται ότι δεν ειναι πολύ φιλικά με τα παιδια. Να το προσέξεις λιγάκι στην αρχη.

Είναι περισσότερο έξυπνο απ'όσο θα έπρεπε! Άσε! Διάολος!

Όσο για τα παιδιά αυτό δεν το ξέρω, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το έχω μέσα στο σπίτι. Έχω αυλή και είναι εκεί

ΩΧ ΒΑΛΙΑ ΚΑΡΦΩΘΗΚΑ,Ε??ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ!! :-) ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΠΛΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ FREE ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ 2 ΚΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΙ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΩ!

STOPPPP !!!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ, ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ....ΑΛΛΑ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ....???

ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΣΕΦ, ΣΙΖΑΡΣ ΚΛΠ ΕΤΣΙ ΣΚΕΤΟ ΛΑΧΑΝΟ...???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΜΕ!!!!!ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ...........

όλεςτρώτε μόνο εγω με τις κ@λοαποτοξινώσεις έχω ρέψει!!!!έλεος.προτείνω να καταργήσουμε τις κουβέντες για φαγητό.Τάνια μου ξέρω το μέγεθος του στρώματος(μάλλον) αλλά ηταν μεγαλύτερο απ τα σεντόνια που βρήκα.Απ την άλλη απόρησα γιατί δεν είχε μεγαλύτερο μέγεθος έτσι μέχρι να ρωτήσω δεν πήρα.Που αλλού μπορούμε να βρούμε φτηνά σεντονάκια;

ntesehjufpgrhgvn.png

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΠΟ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗΝ PHOTO ΣΚΙΖΕΙ...ΜΟΝΑΝΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΝΑΙ ΣΚΙΖΩ!!ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΚΙΟΥΠΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...