Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμφορουμίτισσες.....όλα τα περίεργα στην εγκυμοσύνη συμβαινουν. Τις καούρες τις "γιατρεύω" με ξινόμηλο!!!Ναι ναι καλά διαβάσατε!!! Το πιο περίεργο είναι ότι δεν παίρνω χαμπάρι από ξινίλα...το τρώω λες κ είναι κόκκινο.

Όσο για τον ύπνο...κοιμάμαι στο πλάι κ βάζω ανάμεσα στα πόδια μαξιλάρι. ´Η βάζω το μαξιλάρι κάτω από το πόδι που λυγίζω.

Καλά αποτελέσματα να έχουμε από όλες σας που θα κάνετε τη β' επιπέδου άντε περιμένουμε νέα......

Φιλιά σε όλες.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βλέπω όλες τα ίδια περνάμε!!

Κι εγώ με τον ύπνο δεν μπορώ να βολευτώ εδώ και μερικές εβδομάδες. Στο πλάι μετά από λίγο αρχίζει και πονάει ο γοφός μου και ο πονος κατεβαίνει σε ολόκληρο το πόδι.

Ανάσκελα έχω διαβάσει δεν κάνει για το μωρό και έτσι κάθε φορά που γυρνάω το καταλαβαίνω και ξυπνάω.

Με το μαξιλάρι μου είπε μια φίλη μου ότι παλέυεται.

Εγώ όταν κουράζομαι στο πλάι κοιμάμαι καθιστή με 2 μαξιλάρες στην πλάτη!!! Ο άντρας μου ρίχνει πολύ γέλιο λεέι σαν να είμαι σε θρόνο.

Καούρες και απο μένα τα ίδια, περάσανε (σχεδόν) οι εμετοί και αρχίσαν οι καούρες. Αλλά επειδή και εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ όπως το Μαράκι τώρα δεν παραπονιέμαι. Κάπου διάβασα ότι κάνει καλό ο ανανάς.

Και νομίζω όσο περνάει ο καιρός θα μας χειροτερέψουν.

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι;Υπάρχει καμία που ώρες ώρες να αισθάνεται έντονη ταχυκαρδία;

Εμένα συνήθως με πιάνει όταν ξαπλώνω μετά το φαγητό το μεσημέρι, χωρίς όμως οι παλμοί μου να είναι και τόσο ανεβασμένοι(συνήθως 80-85 παλμοί)

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι;Υπάρχει καμία που ώρες ώρες να αισθάνεται έντονη ταχυκαρδία;

Εμένα συνήθως με πιάνει όταν ξαπλώνω μετά το φαγητό το μεσημέρι, χωρίς όμως οι παλμοί μου να είναι και τόσο ανεβασμένοι(συνήθως 80-85 παλμοί)

Μου έχει συμβεί κ εμένα κάποιες φορές αλλά διάβασα πως είναι φυσιολογικό λόγω της αύξησης του όγκου του αίματος. Υπερλειτουργούμε εσωτερικά!! Μην αγχώνεσαι...

καλησπέρα μανούλες!!!

καταρχήν Χρόνια Πολλά andria27 και ότι επιθυμείς να το πάθεις!!!

Όσο αφορά στον ύπνο, κοιμάμαι ανάσκελα και στα πλάγια, το κακό είναι ότι επειδή κανονικά δεν κουνιόμουν καθόλου στον ύπνο μου δλδ όπως έπεφτα έτσι ξύπναγα και αυτό συνήθως μπρούμυτα σχεδόν, τώρα υποφέρω , όποτε αλλάζω πλευρό ξυπνάω και γενικά μου την δίνει αυτή η κατάσταση. Φοβάμαι μόνο μην γυρίσω κατα λάθος μπρούμυτα και καταπλακώσω το καημένο το κοριτσάκι μου. Δύσκολο βέβαια να γίνει κάτι τέτοιο......Όπου να'ναι θα πάω να πάρω κανένα έξτρα μαξιλαράκι να βάζω από'δω και από'κει μπας και βολευτώ καλύτερα. - Πάντως όπως και να κοιμηθώ όλο κουλά όνειρα βλέπω...-Τώρα που ξεκίνησα και την δίαιτα θα βλέπω καρμπονάρες και θα στριφογυρίζω...χαχαχαχχα.

Elisavet μου και εγώ τις έχω, το είπα στον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό. Πάντως κάνε του και εσύ μία αναφορά να δεις τί θα σου πεί.

maraki2108 εγώ άμα κανονιστεί είμαι μέσα. Είναι και δίπλα στο σπίτι μου και με ενδιαφέρει πολύ αυτού του τύπου το σεμινάριο.

irev, εγώ την Παρασκευή έχω περίπου στις 12 στο Έμβρυο και πάλι την επαναληπτική Β' επιπέδου. Εσύ πού θα την κάνεις?

Τώρα με τις καούρες, μία φορά με έχουν πιάσει και αυτό γιατί έφαγα αργά οπότε ήταν λογικό. Επίσης αυτό που μου προκαλεί καούρα αλλά το πρόλαβα πριν την πατήσω είναι αμα πιώ πολύ νερό το βράδυ. Εκτός αυτού τρέχω και όλο το βράδυ στο WC, οπότε νερό το βράδυ yok. Ισα ίσα δυό γουλιές να κατεβουν τα χάπια κάτω.

Κορίτσια το είχα δεί από μία φίλη μου στο δέντρο πολλά πολλά χρωματιστά βρεφικά καλτσάκια. Ήταν τρέλα!!!! Μαζί και κάτι παπουτσάκια αγκαλιάς...

Εγώ σκοπεύω πάντως να της πάρω διάφορα μπεμπέ μπιχλιμπίδια δωράκια, να τους βάλω όμορφες κορδέλες και τα σκορπίσω πάνω-κάτω και γύρω γύρω από το δέντρο....

Στα ευχάριστα επίσης, βγήκαν οι εξετάσεις, μία χαρά το ζάχαρο, πάλι καλά!!!!!! Ο αιματοκρίτης πέφτει σταθερά αλλά είναι φυσιολογικό...

Άϊντε να έρθει η Παρασκευή να δώ την μπέμπα μαςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!

Να είσαστε όλες καλά!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

angel_ δεν ειναι σεμιναριο, πηγαινεις καθε εβδομαδα νομιζω, ισως και συχνοτερα. Μολις μαθω περισσοτερα θα σας ενημερωσω. Η φιλη μου πηγαινε απο τον 5ο μηνα και μεχρι να γεννησει.

Ταχυκαρδιες εχω κι εγω συχνα αλλα ειναι φυσιολογικο.

Βρε κοριτσια, εχετε αρχισει να ψωνιζεται ρουχα εγκυμοσυνης. Εμενα αρχισαν να μην μου χωρανε τα παντελονια μου. Εχετε να προτεινετε καποιο καλο και οικονομικο μαγαζι (ή και μεσω ιντερνετ). Ευχαριστω πολυ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

angel_ δεν ειναι σεμιναριο, πηγαινεις καθε εβδομαδα νομιζω, ισως και συχνοτερα. Μολις μαθω περισσοτερα θα σας ενημερωσω. Η φιλη μου πηγαινε απο τον 5ο μηνα και μεχρι να γεννησει.

Βρε κοριτσια, εχετε αρχισει να ψωνιζεται ρουχα εγκυμοσυνης. Εμενα αρχισαν να μην μου χωρανε τα παντελονια μου. Εχετε να προτεινετε καποιο καλο και οικονομικο μαγαζι (ή και μεσω ιντερνετ). Ευχαριστω πολυ.

Τυχερή είσαι.Εμένα δε μου χωράν τα ρούχα μου από τον 3ο μήνα.

Εγώ τη βγάζω με κολάν και μακριές μπλούζες-φουστάνια.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Και εγώ με κολάν και μπλουζοφορέματα την βγάζω, είναι τελικά ότι το ποιό πρακτικό!!!!. Πήρα στην αρχή ένα κολάν εγκυμοσύνης από το Ζάρα αλλά είναι αποτυχία ποιότητα και ξεχειλώνει σε 10 λεπτά μόλις το βάλεις και πέφτει κάτω. Όπότε την βγάζω με τα κλασικά κολάν που είχα και είναι μία χαρά. Πήρα και ένα τζην εγκυμοσύνης από τα Benneton, το οποίο όταν το πήρα ήταν μεγάλο και τώρα μου είναι μικρό.

ΑΡΑ: Βάζουμε ότι ποιό απλό γιατί τσάμπα τα λεφτά μας πετάμε στα εξειδικευμένα ρούχα....

GaiGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

Ευχαριστώ που ρωτάτε για τη γιορτούλα του Στέλιου, όπου περάσαμε τέλεια! Ο μικρός χόρευε μέχρι τις 1 !!!!!!!!! Κάθε παιχνίδι που του έφερναν, του το έστηναν τα μεγαλύερα παιδάκια και χαιρόταν.

Δυστυχώς όμως, εγώ κουράστηκα πάρα πολύ. Με έπιασε πόνος σε όλη την κοιλιά και από χτες το μεσημέρι το μωρό μάλλον «είχε λουφάξει», έτσι δεν πήγα σήμερα για δουλειά, πήγα για έναν υπέρηχο για να μου φύγει το άγχος και δόξα το Θεό είναι μια χαρά---φτάσαμε τα 480γρ!!!!!!!!!

andria 27 χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς, με το καλό το μωράκι σου και με «κανένα» πόνο!

Annie περιμένουμε νέα σου αύριο. Εύχομαι τα καλύτερα!

καλησπέρα μανούλες!!!

...

irev, εγώ την Παρασκευή έχω περίπου στις 12 στο Έμβρυο και πάλι την επαναληπτική Β' επιπέδου. Εσύ πού θα την κάνεις?

Άϊντε να έρθει η Παρασκευή να δώ την μπέμπα μαςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!

Να είσαστε όλες καλά!!!

Εγώ θα την κάνω στο Έλενα.

Elisavet εσυ? Είμαστε και οι 3 την Παρασκευή!!!

Valia81 περιμένουμε πρώτα τα δικά σου νέα, μιας και προηγείσαι την Τετάρτη...

QuW0p3.png

Ξέχασα... σχετικά με τις καούρες, ΕΥΤΥΧΩΣ δεν με έχουν πιάσει ακόμα!!!

Στο Στέλιο είχα από 4 μηνών μέχρι που γέννησα--------και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!

Τότε μετά τον 7ο μήνα έπαιρνα τα malox (κατόπιν συμβουλή της γυναικολόγου βέβαια) αλλά δεν είχε και τρομερη διαφορά

Αυτά που λέτε για μαστίχες, ξινόμηλα κλπ... δεν τα ήξερα για να τα δοκιμάσω.

Πάντως κορίτσια, αν είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι σε πιάνουν όταν το μωρό έχει πολύ μαλλί--- εμένα γεννήθηκε αφανα (χιχι), στο μαιευτήριο του τα κάναμε μοϊκάνα....χαχαχα

Αλήθεια? Σύμπτωση? Δεν ξέρω...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο irev μου , γι'αυτό είναι η ζωή , για να ζούμε όλες αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές, όλα αυτά είναι εφόδια χαράς.... Να σου ζήσει να τον καμαρώσεις όπως εσείς αγαπάτε!!!

Καλή σου ξεκούραση τώρα μετά από το γλέντι!!!!

GaiGp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩς ΕΙΣΤΕ???

ΈΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΣΤΙς ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΜΕΡΕς ΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ,ΠΑΡΟΛΑΑΤΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ:

ΚΑΟΥΡΕς ΠΟΛΛΕς ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩς ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΑΣΤΡΙΚΑ ΥΓΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΤΩΡΑ

ΥΠΝΟΣ: ΚΟΜΑΜΑΙ ΚΑΝΟΝΟΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΗ ΑΛΛΆ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΜΩΡΟ

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΑΡΓΟΣ ΠΑΩ ΚΑΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ ΟΣΕς ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΓΕΥΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΑ. ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΠΕΡΑΠΤΑΤΕ ΠΡΑΠΑΝΩ ΕΣΕΙς ΚΟΡΙΤΣΙΑ???

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΥΧΟ ΑΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩς ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗς ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗς ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΑΛΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ν ειναι ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΑΜΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ

ΠΟΛΥΛΟΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΛΙΓΑ ΝΕΑ--ΦΙΛΑΚΙΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΤΙΚΑΝΕΙς??? ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΚΟΥΝΙΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!

ΜΗΠΩς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΛΙ??? ΑΝ ΕΙΑΝΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑς.

ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΙΑς ΒΙΟΤΕΧΝΙΑς ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΚΑς ΜΩΡΟΥ Κ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗς ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕς ΤΙΜΕς. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ

MOTHER BABY

ΥΠΑΤΗΣ 51

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Κι εγώ με κολάν και φορεματάκια απο H&M και Zara έχω βολευτεί που δεν είναι ειδικά για εγκυμοσύνη. Πιστεύω θα βολέψουν και μετά τη γέννα μέχρι να ξαναμπουν τα παλιά τα ρούχα.

Ένα τζην εγκυμοσύνης πήρα και με εχει βολέψει απίστευτα. Το πήρα από το next.co.uk, δε ξέρω αν έχει στην Ελλάδα και εδώ μόνο απο το internet πουλάνε τα ρούχα εγκυμοσύνης. Δεν έχει τεράστια λαστιχάρα και φαίνεται σαν κανονικό τζην, και κάνει μόνο 25 λίρες.

Καλά αποτελέσματα σε όλες τις εγκυούλες που θα πάνε για β' επιπέδου αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να το δείτε 3D για να το χαρείτε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...