Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι να κανουμε Κικη μου...εγω προσπαθω να ηρεμησω!2 μερες δεν ειχα ησυχια..αφου να φανταστειτε πριν εκλαιγα χωρις λογο..ορμονες τρελες!!!!

τωρα με περασε κ πειναω...χαχαχα.....;)

(Κικη πολυ μου αρεσουν αυτα τα graphics που βαζεις!:tongue:)

βρε κορίτσι σου είπα ,πάνε κοιμήσου να μην βλέπεις ζωντανούς εφιάλτες δεν με ακούς.....τι να σε κάνω;:rolleyes:

Κική τι σκυλάκι έχεις;;;;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αα!να τη ηρθε!αντε βαλε φωτο!

κοριτσακια με συγκινησατε που με ψαχνατε χθες!!!επεζησα!!χαχαχα

ακομη στην 264 σελιδα διαβαζω...δεν μπορω αλλο...πολλα γραφετε!!!!

όλα καλά κοριτσάκι έτσι δεν χρειάστηκες ενισχυσεις έμαθα, είχες τον μπαμπά και την μαμά για σωματοφύλακες!!!:wink:;-):wink:;-)

ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΝΝΥ??ΤΙ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ?ΕΛΑ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΤΡΑ,ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!ΔΕ ΜΕ ΕΙΠΕΣ,Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΚΑΛΟ??ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΕΞΩ?

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΚΗ ΜΟΥ! ΕΣΥ?

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ???ΓΙΑ DVD ΠΗΓΕ Ή ΣΤΟ VILLAGE ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ???

η πεθερα μου, μου φερε 2 κουβερτακια που κεντησε ,κατι σαλιαρες κ ενα πανο με θηκες για τον τοιχο που της ειχα ζητησει εγω..κ ασχολιοταν μονο με αυτα!ολα τα αλλα που πηραμε δεν υπηρχαν για αυτην, παρα μονο τα δικα της!κουκουρουκου!!!θα βγαλω φωτο αυριο να σας τα δειξω...

πηγαμε σε ψαροταβερνα Αντζυ μου κ πλακωθηκα στις γαριδες κ τα καλαμαρακια!οστρακοειδη ειπαμε δεν κανει να φαμε κ ετσι μονο τα μυριζα τα μυδακια!

καλα ειμαι τωρα βρε ΣΕ λεω!πιεστηκα μαλλον αρκετα χθες κ σημερα, με κοσμο συνεχεια κ μου βγηκε ετσι!

για πες καλε..δεν σας κοιτουσε ο κοσμος??

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

έχω απορία...τι σημαίνει ΞΕΤΣΟΥΜΑΩ;;;;;;;:lol::lol::lol::lol:

κούκλες είσαστε...δε σας κοιτούσαν περίεργα;

γειά σου Κική...όλα καλά;

ΧΑ ΧΑ!!ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ??ΚΑΛΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ?

ΞΕΤΣΟΥΜΑΩ-ΞΕΤΣΟΥΜΩ/ΞΕΤΣΟΥΜΙΖΩ=ΞΕΠΕΤΑΓΟΜΑΙ!

ΝΑΙ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ!ΚΙ Η ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΑΠΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ...ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!:wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΝΝΥ??ΤΙ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ?ΕΛΑ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΤΡΑ,ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!ΔΕ ΜΕ ΕΙΠΕΣ,Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΚΑΛΟ??ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΕΞΩ?

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΚΗ ΜΟΥ! ΕΣΥ?

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ???ΓΙΑ DVD ΠΗΓΕ Ή ΣΤΟ VILLAGE ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ???

ρε ήθελα γλυκάκι και έψαχνα να πάρω γλυκό του κουταλιού βύσσινο...έφαγα τρεις κουταλίτσες δεν άντεξαααααα η καψερή μάνα λιγουρευόμουν η βουζίνα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

βρε κορίτσι σου είπα ,πάνε κοιμήσου να μην βλέπεις ζωντανούς εφιάλτες δεν με ακούς.....τι να σε κάνω;:rolleyes:

Κική τι σκυλάκι έχεις;;;;;;;;

Ένα Jack Russel jack-russel-terrier.jpg

Όπως αυτό που ήταν στην ταινία "Μάσκα"

πωπω!πακοτινια!ωραιααα...εγω λεω να κανω κανα τοστακι κ κανα γιαουρτακι...με αυτες τις ταβερνες ενα περιεργο πραγμα....μετα απο κανα 2ωρο παλι πειναω!!!

Χριστινακι οπως τα λες!ευτυχως πηρε ο μπαμπας τηλ κ λεει παμε εξω για φαγητο ολοι μαζι!δεν θα μαγειρεψει η Αννη για τοσα ατομα!μπα λεω?καποιος με σκεφτηκε!περιεργα πραγματα!!!χαχαχ.....

εχει καμια ταινια το βραδυ να δουμε???

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ!ΚΙ Η ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΑΠΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ...ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!:wink:

χαχαχαχαχα θα είχε πολύ πλάκα......που να μπορούσαμε και όλες!!!!!!!!!!στα κανάλια θα βγαίναμε...:lol::lol::lol::lol:

βγάζεις και λέξεις.....;;;;;;;;;;γεια σου Αγγελικούλα...χαχαχαχα

Grya.jpgGryap3.png

Άντζυ για πες μας τι έφαγες.........:?::?::?::?::?:

μην την κακοκολογήτε βρε κορίτσια ήταν μια κυρία κοίταζε τα γλυκά αλλά γλυκό δεν άγγιξε τώρα τι έκανε με τον άντρα της μετά δεν ξέρουμε...μαρή δεν πιστευω να σαβούρωσεςςςςςς?/?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι απο που ησασταν καλε????αντε την ηλιθια!απο κανενα ιδρυμα πες κ μενουμε ολες μαζι εγκυες για να τελειωνουμε!αντε τα βουρλα!

πωπω τελικα εχω πολλα νευρα!

pSC1p2.png

η πεθερα μου, μου φερε 2 κουβερτακια που κεντησε ,κατι σαλιαρες κ ενα πανο με θηκες για τον τοιχο που της ειχα ζητησει εγω..κ ασχολιοταν μονο με αυτα!ολα τα αλλα που πηραμε δεν υπηρχαν για αυτην, παρα μονο τα δικα της!κουκουρουκου!!!θα βγαλω φωτο αυριο να σας τα δειξω...

πηγαμε σε ψαροταβερνα Αντζυ μου κ πλακωθηκα στις γαριδες κ τα καλαμαρακια!οστρακοειδη ειπαμε δεν κανει να φαμε κ ετσι μονο τα μυριζα τα μυδακια!

καλα ειμαι τωρα βρε ΣΕ λεω!πιεστηκα μαλλον αρκετα χθες κ σημερα, με κοσμο συνεχεια κ μου βγηκε ετσι!

για πες καλε..δεν σας κοιτουσε ο κοσμος??

ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ Ε?ΧΑ ΧΑ!!ΑΣΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ....ΑΣΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ...ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ!!!!ΜΙΑΜ,ΘΑ ΦΑΩ ΓΑΡΙΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!!ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ,ΕΧΕΙΣ ΕΜΑΣ!ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΡΑΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΗΡΕΜΩ!!

ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΛΕ,ΑΦΟΟΥ ΦΤΥΝΟΜΑΣΤΑΝ ΜΗΝ ΜΑΤΙΑΣΤΟΥΜΕ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!:lol::lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ας πω και εγώ την καλησπέρα μου με τη σειρά μου και να πω πως χαίρομαι που βλέπω πως έχουν και άλλοι σκυλάκια!!!!!

Είδα τις φώτο σας κορίτσια και είστε πολύ γλυκές όλες σας...μακάρι να ήμουν εκεί γιατί σήμερα με έπιασε και μια βαρεμάρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...