Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σας πω την αλήθεια, προτιμώ να δίνω κάθε φορά, να παίρνω την απόδειξή μου γιατό πολύ φοβάμαι πως όταν δε γίνεται έτσι μετα μας περιμένει ένα πολύ μεγάλο "φέσι" ανα αμφιβάλλω αν θα κόψουν απόδειξη.

Τώρα ελπίζω να μη δίνω τα 60 κάθε φορά και μετά με περιμένεο μπόνους χωρίς απόδειξη...

Λες να σου δωσει???Εγω πιστευω θα σου πει 1800 πχ με αποδειξη

1600 χωρις αποδειξη!!Αν σε ρωτησει!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λες να σου δωσει???Εγω πιστευω θα σου πει 1800 πχ με αποδειξη

1600 χωρις αποδειξη!!Αν σε ρωτησει!!!!!!!!!

Μάλλον κάπως έτσι θα γίνει. Εκτός κι αν τρομοκρατηθούν με τα νέα μέτρα και σταματήσουν αυτές τις βλακείες.

Εγώ πάντως μέχρι τώρα μια φορά τον μήνα την έβλεπα την μπουμπού μου. Εκτός απο τώρα που λόγω Καθαρά Δευτέρας θα την δω στις 5 εβδομάδες γιατί η γιατρός μου έχει μόνο Δευτέρες ιατρείο. Και δεν εχω παράπονο. Μου παίρνει εντελώς φιλική τιμή (30 ευρώ μόνο) και δίνει και απόδειξη. Και για την γέννα 1500 ανεξαρτήτως δωματίου και 400 η μαία της.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Νομιζω οτι ειναι πααααρα πολυ καλα τα λεφτα που θα δωσεις για την γεννα!!!

1500 ε?????Τελεια!Εμενα ο γιατρος θα μου παρει 2000-2500!και 500 η μαια του!!

Πράγματι είναι πάρα πολύ καλά. Είναι οικογενειακή φίλη του κολλητού μας γι'αυτό.

Αλλά κι επειδή της είπα ότι άλλαξα από τον πρώτο γιατρό για οικονομικούς λόγους. Εκείνος ήταν στο Ιασώ κι εγώ σκεφτόμουν για δημόσιο, οπότε αυτη μας έκανε πολύ καλή τιμή για να πάμε σε εκείνη. Είναι κάπως η μέση λύση και επειδή δεν θέλαμε να εκτεθούμε στον φίλο μας και επειδή πράγματι μας έκανε πολύ καλή τιμή την επιλέξαμε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Πράγματι είναι πάρα πολύ καλά. Είναι οικογενειακή φίλη του κολλητού μας γι'αυτό.

Αλλά κι επειδή της είπα ότι άλλαξα από τον πρώτο γιατρό για οικονομικούς λόγους. Εκείνος ήταν στο Ιασώ κι εγώ σκεφτόμουν για δημόσιο, οπότε αυτη μας έκανε πολύ καλή τιμή για να πάμε σε εκείνη. Είναι κάπως η μέση λύση και επειδή δεν θέλαμε να εκτεθούμε στον φίλο μας και επειδή πράγματι μας έκανε πολύ καλή τιμή την επιλέξαμε.

για τιμες ακουω κοριτσακια!!!!

50 σε καθε επισκεψη..χωρις αποδειξη(μονο αν ζητησουμε) κ καθε φορα εξετασεις ουρων (τις κανω εξω-δεν παω ΙΚΑ)αλλα 10 ευρω..οποτε καθε επισκεψη μας βγαινει στα 60 ευρως!!!!!

τωρα θελεω να δω που θα πηγαινω καθε 2 βδομαδες αν θα παιρνει καθε φορα λεφτα....τι να πω....πολλα λεφτα!:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

βρηκα αυτο...:

• Η χρήση των βλαστοκυττάρων για θεραπευτικούς σκοπούς αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται σε λίγες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε κάποιες μορφές λευχαιμίας ή σε κάποια αυτοάνοσα νοσήματα. Παρόλα αυτά οι πιθανές θεραπευτικές τους εφαρμογές στο εγγύς μέλλον φαίνεται να είναι περισσότερες. Σε πειραματικό επίπεδο έχουν χρησιμοποιηθεί σε μια σειρά παθήσεων με αρκετή επιτυχία. Η εμπειρία από τη χρήση ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων είναι περιορισμένη. Οι πολέμιοι της φύλαξης βλαστοκυττάρων από το αίμα του ομφαλίου λώρου για πιθανή μελλοντική χρήση από το ίδιο το παιδί υποστηρίζουν ότι τα κύτταρα αυτά «κουβαλούν» κατά κάποιο τρόπο το νόσημα το οποίο εμφάνισε το παιδί κι έτσι η θεραπευτική τους αποτελεσματικότητα είναι υπό αμφισβήτηση. Επιπλέον υπάρχουν ενστάσεις στο κατά πόσο η μακροχρόνια κρυοσυντήρηση επηρεάζει την πιθανή αποτελεσματικότητά τους.
  • Το ιδανικό σενάριο θα ήταν η δημιουργία μιας τράπεζας βλαστικών κυττάρων που θα λειτουργούσε με τρόπο ανάλογο με μια τράπεζα αίματος. Για να γίνει αυτό πρέπει να λυθούν πολλά νομικά και οικονομικά ζητήματα, παρόλο που σε ευρωπαϊκό επίπεδο η διαδικασία αυτή φαίνεται να προχωράει. Μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα η απόφαση για φύλαξη ή μη των βλαστικών κυττάρων του παιδιού σας πρέπει να αποφασιστεί από εσάς και το σύντροφό σας αφού συνυπολογίσετε ανάμεσα στα άλλα και τις οικονομικές παραμέτρους μιας τέτοιας απόφασης.

σαν να λεει βγαλτε το φιδι απο την τρυπα μονοι σας!:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε όλες!

αχ,πολύ χαίρομαι που βρέθηκαν τα κορίτσια για καφεδάκι,μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε όλες!!

εύχομαι να περνάτε καλά ζουζουνίτσες και να γνωριστούν και τα μωράκια σας και να ζουζουνίσουν κι αυτά!!

Βασούλα μια χαρά το μωράκι σου,όλα καλά!και εννοείται τη ζυγαριά του γιατρού!!!και καλά να περάσετε σήμερα με τον αντρούλη σου!

maraki με το καλό να τελειώσετε τα ματορέματα και να ψωνίσετε!μην αγχώνεσαι καθόλου,με λίγη οργάνωση θα τα μαζέψεις σε δυο μερούλες όλα τα πραγματάκια σας!

thalia εύχομαι να μην ξανακάνεις εμετό!(το ακούω και τρέμω....)

σερβιέτες κι εγώ τις tena extra πήρα,θηρία είναι:cool:.

ερώτηση:νερό για γαλατάκι του μωρού σε βραστήρα ή κατσαρολάκι?

εγώ θα πάρω κατσαρολάκι,νομίζω πως από τον βραστήρα δε φεύγουν ποτέ τα άλατα!

και νερό βρύσης ή εμφιαλωμένο??

οτι κι αν κάνετε να είστε και να περνάτε καλά!

Επεξεργάστηκαν by atlantis

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

βρηκα αυτο...:

σαν να λεει βγαλτε το φιδι απο την τρυπα μονοι σας!:confused:

ακριβώς......

εμείς αποφασίσαμε κυρίως λόγω οικονομικού κόστους να μην τα δώσουμε σε ιδιωτικά εταιρία.......

θα θέλαμε στην δημόσια τράπεζα,αλλά μένουμε επαρχία,δε γίνεται.....

''εσείς κι εγώ...

καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε όλες!

αχ,πολύ χαίρομαι που βρέθηκαν τα κορίτσια για καφεδάκι,μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε όλες!!

εύχομαι να περνάτε καλά ζουζουνίτσες και να γνωριστούν και τα μωράκια σας και να ζουζουνίσουν κι αυτά!!

Βασούλα μια χαρά το μωράκι σου,όλα καλά!και εννοείται τη ζυγαριά του γιατρού!!!και καλά να περάσετε σήμερα με τον αντρούλη σου!

maraki με το καλό να τελειώσετε τα ματορέματα και να ψωνίσετε!μην αγχώνεσαι καθόλου,με λίγη οργάνωση θα τα μαζέψεις σε δυο μερούλες όλα τα πραγματάκια σας!

thalia εύχομαι να μην ξανακάνεις εμετό!(το ακούω και τρέμω....)

σερβιέτες κι εγώ τις tena extra πήρα,θηρία είναι:cool:.

ερώτηση:νερό για γαλατάκι του μωρού σε βραστήρα ή κατσαρολάκι?

εγώ θα πάρω κατσαρολάκι,νομίζω πως από τον βραστήρα δε φεύγουν ποτέ τα άλατα!

και νερό βρύσης ή εμφιαλωμένο??

οτι κι αν κάνετε να είστε και να περνάτε καλά!

atlantis μου καλημέρα.....για το νερό που ρωτάς μου έχουν πεί πως το εμφιαλωμένο έχει πολλά άλατα όταν το βράζουμε,οπότε καλύτερα βρύσης!!!!!!:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

nikole μου κι εγώ βρύσης θα χρησιμοποιώ,εξάλλου πιστεύω οτι αφού βράζεται δεν υπάρχει πρόβλημα,ε?

''εσείς κι εγώ...

dim angel,πες μας τι έκανες με.......τη φίλη σου??

πήγες τελικά ή όχι?

εκείνη πως είναι?

ο Θεός να της δώσει δύναμη να το αντέξει όλο αυτό.....

''εσείς κι εγώ...

dim angel,πες μας τι έκανες με.......τη φίλη σου??

πήγες τελικά ή όχι?

εκείνη πως είναι?

ο Θεός να της δώσει δύναμη να το αντέξει όλο αυτό.....

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη. Μάλλον δε θα πάω...δεν νομίζω ότι θα αντέξω. Η φίλη μου πάλι έιναι κομμάτια αλλά ταυτόχρονα και τόσο δυνατή. Θα μαζέψουμε λεφτά αντί για στεφάνια για ένα σύλλογο για σπάνιες αρρώστιες. Μόλις μάθω περισσότερα θα σας ώστε αν κάποια ενδιαφέρεται να συνδράμει

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

ναι κοριτσάκι μου,να μην πας,θα είναι πολύ σκληρό και ψυχοφθόρο για σένα...όσο και να συμπάσχεις,δε θα προσφέρεις αν γίνεις κι εσύ κομμάτια...πήγαινε να την δεις κάποια άλλη στιγμή,πιο καλά θα είναι.

και να μας πεις οπωσδήποτε λεπτομέρειες γαι το σύλλογο αυτό.

φιλιά

''εσείς κι εγώ...

Καλησπέρα ζουζουνίτσες...γύρισα σπίτι βρήκα τον Παναγιώτη να μαστορεύει έχω βάλει το ψαράκι και τα χόρτα να γίνονται...και ναι η συνάντηση πήγε πολύ καλά περάσαμε καλά πήγαμε στην Ερμού στο mothercare και χαζέψαμε μετά πήγαμε για καφεδάκι τα είπαμε, τα αναλύσαμε, βγάλαμε και photos...Αρχηγέ που είναι οι φωτογραφίες οεο??? Μας έκανε πολύ καλό καιρό και ήταν τέλεια άντε και στις επόμενες συναντήσεις να είμαστε απαρτία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...