Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πάω στην Αλίμου στο μεγάλο. Το έχω μάθει απέξω και ανακατωτά.

info: Στα jumbo έχει ένα σχέδιο σεντονάκια λευκό-ροζ με κεντημένες καρδούλες. Είναι σετάκι πανωσέντονο-μαξιλαροθήκη. Προσοχή!!! Η μαξιλαροθήκη είναι πελώρια, και το σεντονάκι πάρα πολύ στενό (έως και απαράδεκτα στενό).

Κατα τ'άλλα , όλα τα υπόλοιπα σχέδια που πήρα από εκεί είναι καταπληκτικά και ποιοτικώς και σαν εφαρμογή. Η τιμές .. τσάμπα και ίδια με αυτά που πήρα 45 ευρά το σετ , που ήταν επώνυμα από καλό μαγαζί.

οντως εινα πολύ καλα στ τζαμπο. Εχει και σετ πανοσεντονο κατωσεντονο κ μαξιλαροθηκη απο αυτο πηρα εγώ μια χαρα ειναι τι να πάρουμε Guy La Roch που μου δειχναν σε ενα Μαγαζί????? :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακι . Γιατι ναμμη φάμε???????? Δεν εχουμε ρωτήσει βεβαια αλλα δεν το εχω σκεφτει????

Καθε ποτε πάς στο γιατρό ??? σε ποια εβδομάδα εισαι??? πολύ αργα μου φαινεται και μενα . Λες εμας να μας έχουν τρελάνει στους υπερυχους τζάμπα??? Ξερεις το μυαλό πάει καιστο κακο???(οικονομικο όφελος εννοω)αν και εχω γενικά την υποψία οτι οι ιδιώτες γιατροι βάζουν περισσότερους υπερυχους ενω οι κρατικοι μονο τους πολύ βασικους κανα 4αρι αν δεν κάνω λάθος ετσι ειανι ?????

Εγώ πάντως που ρώτησα την μαία είπε να φάμε τα πάντα.

Προσοχή μόνο στα θαλασσινά όχι γιατί κάνουν κακό, απλά επειδή καμία φορά αν δεν είναι πολύ καλής ποιότητας προκαλούν ψιλοδηλητηριασούλες.

Και σχετικά με τους υπερήχους, εμένα που είναι σε κρατικό νοσοκομείο με βλέπει καθε 15 μέρες πλέον και μου κάνει υπέρηχο κλπ. Δεν πληρώνω τίποτα, ούτε καν επίσκεψη με δική του προτροπή. Μόνο τον Β' επιπέδου και το doppler με έστειλε να τα κάνω έξω σε συγκεκριμένα ιδιωτικά γιατί τα εμπιστεύεται.

GaiGp3.png

οντως εινα πολύ καλα στ τζαμπο. Εχει και σετ πανοσεντονο κατωσεντονο κ μαξιλαροθηκη απο αυτο πηρα εγώ μια χαρα ειναι τι να πάρουμε Guy La Roch που μου δειχναν σε ενα Μαγαζί????? :lol:

πέστα χρυσόστομη....

εγώ έχω την μαμά μου που πάει και παίρνει κάτι τέτοια και τρελαίνομαι...

GaiGp3.png

Καλημερα μανουνες και καλο Σ/Κ!!!!

Τι ωραια μερα!

Κοριτσακια περιμενουμε και καμια φωτο απο την συναντηση!!!!

Εγω τελικα ηρθα στη δουλεια και αργοτερα θα παμε να παρουμε

τα χρωματα για το δωματιο του μπεμπη!

Διαφημίσεις

Kαλημερα κ απο μενα!!!!απο χθες γραψατε 10 σελιδες καλε κοτσομπολες μανες!!!:P;)

δεν μπορω τωρα να τα διαβασω ολα αυτα..βρηκα λιγο χρονο να μπω να σας πω καλημερα!!!θα μας βγαλει ο πατερας μου για φαγητο ολο το συγγενολοι για να μην μαγερευω!!!ευτυχως καποιος με σκεφτηκε!!!!:mad::tongue:

θα τα ξαναπουμε το απογευμα αγαπημενες μανουλες!!!

οι αλλες θα πινουν καφεδακι τωρα ε????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα κοριτσακι . Γιατι ναμμη φάμε???????? Δεν εχουμε ρωτήσει βεβαια αλλα δεν το εχω σκεφτει????

Καθε ποτε πάς στο γιατρό ??? σε ποια εβδομάδα εισαι??? πολύ αργα μου φαινεται και μενα . Λες εμας να μας έχουν τρελάνει στους υπερυχους τζάμπα??? Ξερεις το μυαλό πάει καιστο κακο???(οικονομικο όφελος εννοω)αν και εχω γενικά την υποψία οτι οι ιδιώτες γιατροι βάζουν περισσότερους υπερυχους ενω οι κρατικοι μονο τους πολύ βασικους κανα 4αρι αν δεν κάνω λάθος ετσι ειανι ?????

Γεια σου Βασ32. Είμαι στη 31η βδομάδα +1 μερα. Στο γιατρό πάω πείπου κάθε 1,5 μήνα. Φαντάζομαι ότι από την επόμενη φορά θα μου πει να πηγαίνω πιο συχνά. Ο γιατρός μου είναι στο Αλεξάνδρα και πάω σε απογευματινό ιατρείο (60?). Μέχρι τωρα έχω πάει:

1. 9 εβδομάδων + 1ος υπέρηχος

2. Αυχενική διαφάνεια + 2ος υπέρηχος

3. Να δείξω την αυχενική + 3ος υπέρηχος

4. Β' επιπέδου + 4ος υπέρηχος (κι ο καλύτερος απ'όλους!!!)

5. εκτάκτως να δείξω τα αποτελέσματα του υπέρυχου (λόγω ενός ευρήματος) (Δεν έκανα υπέρηχο-δεν πλήρωσα. Απλά με συμβούλευσε)

6. 5ος υπέρηχος

7. Το επόμενο ραντεβού, που θα κάνω και το Ντόπλερ.

Μετά από αυτά δεν ξέρω. Σίγουρα πάνω από 4 υπερήχους αλλά όχι και τόσο συχνά όσο οι υπόλοιπες κοπέλες. Γενικά αφού πάνε όλα καλά δεν με έχει αγχώσει η συχνότητα. Αν κάτι πήγαινε στραβά τότε σίγουρα θα με ενοχλούσε. Απλά καταλαβαίνεις όταν έχει περάσει έναι μήνας που έχω να το δω το μωράκι μου...μου λείπει.

Τώρα για τον ταραμά μου λεέι ο άντρας μου όταν καλά θα ήταν να αποφύγω τα "ωμά αυγά ψαρών". Ετσι όπως το θέτει δεν ξέρω τι να πω.

Εντωμεταξύ ο γιατρός μου έχει κόψει από την αρχή τα αλλαντικά για αποφυγή τοξοπλάσμωσης, και κάπως το συνδέει στο μυαλό του... Τρέχα γύρευε.

X4pTp3.png

Άννυ επέζησες καλή μου:lol::lol::lol::lol:μπράβο στον μπαμπά...:wink:

ταραμά φάτε άφοβα,έχω τσακίσει ένα μπολ:wink:;-)

πάω να φτιάξω παστίτσιο...φιλια σε όλες

επεζησα γιατι πηγα για υπνο στις 11 κ σηκωθηκα στις 10!!!χαχαχα!!!!ευτυχως ηρθε κ η μανουλα μου χθες κ ετσι ηταν λιγοτερο το κακο!χαχαα!!!!

παστιτσακι???μαμ μαμ!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα Τάνια μου!!!

Την Τρίτη πας για ντόπλερ ή στον γιατρό σου (ή και για τα 2 μαζί?). Να την δείς να την χαρείς γλυκιά μου!!!!

Καλημέρα Βικάκι!!

Την Τρίτη θα πάμε για την καθιερωμένη επίσκεψη, ντόπλερ είχαμε κάνει πριν 3 βδομάδες και όλα ήταν πολύ καλά!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βικάκι!!

Την Τρίτη θα πάμε για την καθιερωμένη επίσκεψη, ντόπλερ είχαμε κάνει πριν 3 βδομάδες και όλα ήταν πολύ καλά!!!

Αντε αντε τυχερουλα!!Θα δεις την ζουζουνα σου την Τριτη!!

Εμενα μου εκανε τον περασμενο μηνα doppler και ηταν ολα οκ και την περασμενη

εβδομαδα που πηγα μου ξαναεκανε παρολο που ολα ηταν μια χαρα!

Πάντως εμένα ο γιατρός μου παρόλο που είνια ιδιώτης μου έπαιρνε στις πρώτες επισκέψεις και απο Οκτώβρη μου πήρε ξανά χρήματα την πόηγούμενη φορά που κάναμε ντόπλερ. Η επίσκεψη χρεώνεται στο ταμείο μου αλλά δεν μου χρεώνει ούτε τον υπέρηχο.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Αντε αντε τυχερουλα!!Θα δεις την ζουζουνα σου την Τριτη!!

Εμενα μου εκανε τον περασμενο μηνα doppler και ηταν ολα οκ και την περασμενη

εβδομαδα που πηγα μου ξαναεκανε παρολο που ολα ηταν μια χαρα!

Ναι ναι!!! ΘΑ την δω την μικρούλα μου η οποια πρέπει σίγουρα να έχει φτάσει τα 2 κιλά!αφου πριν 3 βδομάδες ήταν 1650, απο τον πατέρα της πήρε χιχι που γεννήθηκε 4,5 κιλά εγώ η καημενούλα μονο 2800!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Πάντως εμένα ο γιατρός μου παρόλο που είνια ιδιώτης μου έπαιρνε στις πρώτες επισκέψεις και απο Οκτώβρη μου πήρε ξανά χρήματα την πόηγούμενη φορά που κάναμε ντόπλερ. Η επίσκεψη χρεώνεται στο ταμείο μου αλλά δεν μου χρεώνει ούτε τον υπέρηχο.

Μια χαρα εισαι τοτε!!!Μην μιλας καθολου;););););)

Εμενα μου παιρνει κανονικα επισκεψη 60ε τωρα δεν ξερω μετα που θα

πηγαινω καθε 2 εβδομαδες τι θα μου παιρνει αλλα δεν νομιζω να αλλαξει

κατι!!

Να σας πω την αλήθεια, προτιμώ να δίνω κάθε φορά, να παίρνω την απόδειξή μου γιατό πολύ φοβάμαι πως όταν δε γίνεται έτσι μετα μας περιμένει ένα πολύ μεγάλο "φέσι" ανα αμφιβάλλω αν θα κόψουν απόδειξη.

Τώρα ελπίζω να μη δίνω τα 60 κάθε φορά και μετά με περιμένεο μπόνους χωρίς απόδειξη...

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...