Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΧΙ,ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ :-)

οκ οπότε 10:15 να ξεκινήσετε με την ησυχία σας καλά θα είναι....!!! άντε πάω και γω να ετοιμαστώ και τηλεφωνιόμαστε οκ??? να προσέχετε ότι χρειαστείς πάρε με τηλ!!!:tongue: φιλιά......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

οκ οπότε 10:15 να ξεκινήσετε με την ησυχία σας καλά θα είναι....!!! άντε πάω και γω να ετοιμαστώ και τηλεφωνιόμαστε οκ??? να προσέχετε ότι χρειαστείς πάρε με τηλ!!!:tongue: φιλιά......

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ :wink::-) :-) ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ 10:15 ΞΕΚΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!! ΦΙΛΑΚΙΑ !!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Α,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ (ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!) ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΦΕ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Α,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ (ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!) ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΦΕ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ???

όχι βρε νομίζω ότι θα σε καταλάβω αμέσως...τι σοι αστυνόμος Σαϊνης είμαι γω? και γω θα φοράω Μαύρο καπαρντινάκι φορμούλα και αθλητικά παπουτσάκια αααα και σίγουρα κασκολάκι μην κρυώσουμε κιόλας γιατί έχει ήλιο αλλά έχει υγρασία:wink::wink::wink::wink::wink:!!! Έφυγα να ετοιμαστω γιατι στο τέλος θα μείνουμε εδω....

καλημέραααααααααα......πολύ χαίρομαι που θα βρεθείται....να περάσετε τέλεια οτι καιρό και να κανει.......Χριστινάκι πρωί πρωί ε;Μαράκι έίσαι καλύτερα;Άντζυ χυμό ε,είπαμε:wink:;-)να προσέχετε και περιμένουμε φώτο:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και σε σένα κοριτσάκι. Καλύτερα είμαι. Βέβαια ακόμα η μύτη μου είναι κάπως βουλωμένη, αλλά γενικά είμαι καλά. Μόνο λαιμός και μύτη ήταν άλλωστε, απλά μου κρατάει πολύ-μάλλον λογω εγκυμοσύνης.

Ήρθαν και οι εργάτες. ΕΥτυχώς έχει ωραία μέρα οπότε θα κάνουν δουλειά σήμερα γιατί την περασμένη βδομάδα που έβρεχε δεν έγινε τίποτα. Αντε, να τελειώνουμε και μ'αυτό.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα και σε σένα κοριτσάκι. Καλύτερα είμαι. Βέβαια ακόμα η μύτη μου είναι κάπως βουλωμένη, αλλά γενικά είμαι καλά. Μόνο λαιμός και μύτη ήταν άλλωστε, απλά μου κρατάει πολύ-μάλλον λογω εγκυμοσύνης.

Ήρθαν και οι εργάτες. ΕΥτυχώς έχει ωραία μέρα οπότε θα κάνουν δουλειά σήμερα γιατί την περασμένη βδομάδα που έβρεχε δεν έγινε τίποτα. Αντε, να τελειώνουμε και μ'αυτό.

λόγω εγκυμοσύνης κρατάει παραπάνω,το είχα τα Χριστούγεννα.....θα περάσει και αυτό!!!!άντε να τελειώνεις και με τους εργάτες.....εδώ χάλασε ο καιρός πάντως.....να ξανακοιμηθώ μπάς και βγεί ο ήλιος;:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Απο ότι βλέπω ετοιμάζεστε για την συνάντηση!!! Να περάσετε υπέροχα και περιμένουμε φώτο!!!! ΚΑι εδώ έχει υπέροχη μέρα!

Μαράκι μην ανχώνεσαι για τα ψώνια, μόλις τελειώσει το δωμάτιο 2-3 μέρες υπόθεση είναι να τα πάρεις όλα!

Εγώ σήμερα με το που ξύπδνησα έφτιαξα μηλόπιτα και κορμό κατσαρόλας γιατί τελικά χτες πονούσε η μέση και όλο το απόγευμα ήμουν ξάπλα!

Τώρα περιμένω να βγει η μηλόπιτα για να φάμε!!! Μέτα έχει λίγο σίδερο! Ευτυχώς η κουνιάδα θα έρθει αργά το απόγευμα οπότε έχω χρόνο να ετοιμαστώ με την ησυχία μου!!

Αννυ επέζησες απο τα πεθερικά???

Βάσούλα και Βίκυ μπράβο για τα μωράκια σας! Αντε να ρθει η Τριτη να δω και γω την πεταλουδίτσα μου!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι ωραία που θα βρεθείτε σήμερα!!! Ηθελα κι εγώ να έρθω αλλά έχω μόνο ένα Σάββατο πρωί για ψώνια και δουλειές. Ιδίως όταν έχει ρεπό ο άντρας μου. Αύριο θα μπορούσα αλλά δεν πειράζει, τι να κάνουμε.

Καλάαα να περάααασετεεεεεεε!!!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα μόλις είδα το τικεράκι μου! Μπήκα κι εγώ στον 8ο! :-)

Εβαλα το πρώτο πλυντήριο με τα μωρουδιακά! Πρώτη φορά ανυπομονώ να στεγνώσει, να τα απλώσω, να τα σιδερώσω, να βάλω κι άλλο πλυντήριο.... :-D

X4pTp3.png

ΛΕΥΚΑΔΑΑΑΑΑΑΑ.....

καλά άμα μαζευτούμε όλες θα φύγει το νησί...:lol::lol::lol:

που πήγαν όλες;εσύ Κική που τον σκάρωσες τον μπέμπη;[/quote

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια!!!!

οι αθηναιες θα απολαμβάνουν καφε στο Συνταγμα καλά να περάσουν

Εγώ λέω να πάω με το αντρα μου για καφέ στη Βυτινα και να το συνδιάσουμε κ με φαγητο. Σαν εκδρομούλα--αν τα καταφέρουμε και δεν κρυόσουμε ελπίζω .Εχω μπουχτισει όλο μεσα. Η βυτινα ειναι μια ωρα απο Άργος οποτε θα το τολμησουμε. σε κανα μισαωρο λεμε να φυγουμε

Εσεις τα νεα σας??

Καλημέρα και από μένα κοιλίτσες!!!

Όλες καλά είστε διαβάζω! Έτσι μπράβο! Και εγώ σήμερα είμαι καλύτερα, γιατί τις προυγούμενες μέρες ήμουν χάλια, χθες μετά από πολύ καιρό έκανα ξανά εμετό και χωρίς να έχω φάει τπτ από το πρωί. Τελοσπάντων σήμερα μια καινούρια μέρα, αν και πάλι θα έχω αναστάσωση στο σπίτι γιατί θα μας φέρουν την ντουλάπα που παραγγείλαμε για το παιδικό. Ευτυχώς έχει καλό καιρό.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες μανούλες!!!!

Σας έκανε όμορφη μέρα για την συνάντησή σας τελικά μπράβο κοιλίτσες!!

Και εγώ έχω βάλει και μαγειρεύω τα πρώτα και σε λίγο ξεκινάμε την εκστρατεία για σ/μ κάτι τελευταία, να πάρουμε το καρότσι από τα ΗΡΑ, να πάρουμε από αλλού το στρώμα (θέλω και ένα κάλυμμα...) και τέλος να παραγγείλουμε μία ντουλάπα για την βεράντα για να εξορίσουμε κάτι πραγματάκια που μας περισσεύουν τώρα που γινόμαστε 3.

Πιείτε και για μένα ένα ντεκαφεϊνέ καπουτσινάκι κοπελούδες και αράξτε στον ήλιο!!!

Μαράκι η κοντέσα έστειλε πολλά πολλά φιλάκια στην Αθηνούλα χτες.... και επειδή ξέχασα να στα δώσω χτες βράδυ, με ξύπνησε από τις 5.00 και με μάλωνε ... κλοτσηδόν .... έκανα και εγώ κάνα μισάωρο να ξανακοιμηθώ και σε σκεφτόμουν με τα ύπνο-διαλείμματα που κάνεις...

Εκτός αυτού, η μπέμπα είπε φιλάκια ρουφηχτά ( a la Κανάκης...) σε όλα τα μπεμπέ του καφέ μας, και ότι δεν συμφωνεί με την δίαιτα που μου έχει επιβάλλει ο γιατρός.

Αυτή κυρίες και κύριοι είναι η κόρη μου.......

Φιλάκια και καλά να περάσετε!!!!!!

Νικολίτσα σου κάνει παλιόκαιρο εκεί?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...