Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπερα μπουρμπουλιθρομανουλες κ απο μενα!

εγω σημερα εχω τρελλα νευρα!!!!!γιατι καποιος με συγχισε!!!!

παρ' αυτα πηγα κ αγορασα δεντρακι κ στολιδια!!!

σημερα το βραδυ παω στον γιατρο για την καθιερωμενη εξεταση!

Φιλιακια σε ολες!!!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Καλή εβδομάδα! Γεμάτη με υπέροχες β' επιπέδου εύχομαι!

Andria, χρόνια σου πολλά και καλά! Με το καλό το μωράκι σου!

Εδώ όλα καλά εκτός από:

1. Δεν βολεύομαι στον ύπνο! Όταν ξαπλώνω μπρούμητα δεν βολεύομαι όπως πριν... (λογικό) ούτε κι ο μπεμπάκος! Χθες που το δοκίμασα διαμαρτυρήθηκε με κλωτσιες.... Ανάσκελα περιέργως βολεύομαι αλλά δεν κάνει για πολλούς λόγους...Και δυστυχώς μέσα στον ύπνο μου έτσι καταλήγω... Και στο πλάι πόσο να μείνω; Ξυπνάω τη νύχτα επειδή πονάει ο ώμος μου! Λέω απόψε να κοιμηθώ καθιστή! :tongue: Εσείς πώς τα πάτε με το θέμα;

2. Χάλασε το καλώδιο τροφοδοσίας του laptop μου και μπορώ να μπαίνω μόνο από το σταθερό μας που δε με βολεύει καθόλου... Αν χαθώ μην ανησυχήσετε! Θα κάνω αποτοξίνωση! ;):D

Φιλιά σε όλες!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα!

Εδώ όλα καλά εκτός από:

1. Δεν βολεύομαι στον ύπνο! Όταν ξαπλώνω μπρούμητα δεν βολεύομαι όπως πριν... (λογικό) ούτε κι ο μπεμπάκος! Χθες που το δοκίμασα διαμαρτυρήθηκε με κλωτσιες.... Ανάσκελα περιέργως βολεύομαι αλλά δεν κάνει για πολλούς λόγους...Και δυστυχώς μέσα στον ύπνο μου έτσι καταλήγω... Και στο πλάι πόσο να μείνω; Ξυπνάω τη νύχτα επειδή πονάει ο ώμος μου! Λέω απόψε να κοιμηθώ καθιστή! :tongue: Εσείς πώς τα πάτε με το θέμα;

2. Χάλασε το καλώδιο τροφοδοσίας του laptop μου και μπορώ να μπαίνω μόνο από το σταθερό μας που δε με βολεύει καθόλου... Αν χαθώ μην ανησυχήσετε! Θα κάνω αποτοξίνωση! ;):D

Φιλιά σε όλες!!!

Με τον ύπνο έχω αρχίσει να μην βολεύομαι και εγώ καθόλου.... Μόνο πλάι κοιμάμαι αλλά και πάλι δεν την παλεύω!!! Πονάω και πιέζω και την κοιλιά μου και με ενοχλεί... Καλό ακούγεται το καθιστή... :tongue::tongue::tongue:

Καούρες έχετε κορίτσια;;; Το ΣΚ είχα τα βράδυα... αμα αρχίσει και αυτό καήκαμε... :-(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

και γω κορίτσια μια απο τα ίδια στον ύπνο, κοιμάμαι στο πλάι αλλά πάντα ξυπνάω ανάσκελα! Θα το δοκιμάσω και γω το καθιστη:P:p:p:p:p.

καούρες έχω σχεδόν απο την αρχη, αυτό που με βοηθάει ή νομίζω τουλάχιστον είναί οι μαστίχες. Μόλις το νοιώσω βάζω μισή στο στόμα μου και είμαι μια χαρά. Το παράδοξο είναι οι μόνο με συγκεκριμένες μαστίχες νοιώθω καλύτερα :confused: αχ αυτες οι ορμόνες!

Τώρα τέλος το διάλειμμα, η στοίβα με τα ασιδέρωτα εξακολουθεί να είναι μεγάλη:( :(

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Καλή εβδομάδα!!!!

valia81 εγώ έχω καούρες εδώ και κάνα δυο βδομάδες αλλά τις τελευταίες 3-4 μέρες είναι αρκετά έντονες!

Το είπα στο γιατρό και μου είπε να μου γράψει κάποιο φάρμακο αλλά δεν θέλω να πάρω. Θα το παλέψω όσο μπορώ! Κάνουν και καλό στα κιλά! Με τις καούρες τρώω λιγότερο, άσε γιατί πήρα 5 κιλά και με έχει πάρει από κάτω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!

Καλή εβδομάδα!!!!

valia81 εγώ έχω καούρες εδώ και κάνα δυο βδομάδες αλλά τις τελευταίες 3-4 μέρες είναι αρκετά έντονες!

Το είπα στο γιατρό και μου είπε να μου γράψει κάποιο φάρμακο αλλά δεν θέλω να πάρω. Θα το παλέψω όσο μπορώ! Κάνουν και καλό στα κιλά! Με τις καούρες τρώω λιγότερο, άσε γιατί πήρα 5 κιλά και με έχει πάρει από κάτω!

Mόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε... Μια φίλη μου που είναι έγκυος και έχει καούρες τις έχει γράψει ο γιατρός κάποιο φάρμακο αλλά δεν την βοηθάει καθόλου.... Εμένα με πιάνουν οι καούρες μόνο το βράδυ...:rolleyes:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα!

Εδώ όλα καλά εκτός από:

Φιλιά σε όλες!!!

ζουζου εγώ κοιμάμαι πλάι και με ενα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια μου, με βολεύει, αν τώρα πιαστώ γυρίζω ανάσκελα. όταν μεγαλώσει πιο πολύ η κοιλούμπα μας θα δούμε!!!πάντως μπρούμητα με τίποτα απορώ πως σε αντέχει το μπεμπάκι ακόμα..άκου μπρούμητα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:το καθιστή καλή ιδέα είναι αν υποθέσουμε ότι εγω μερικές φορές κοιμάμαι όρθια...χαχαχα!!!

Αυτά φιλάκια στρουμφοζουζούνα και καλή αποτοξίνωση....α στο γιατρό τελικά θα πάω Τετάρτη απόγευμα...άντε να δουμε!!!τι θα δούμε....:-P:tongue::-P

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες τις εγκυουλες!

Andria χρονια σου πολλα, και με το καλο το μωρακι σου!

Σημερα το απογευματακι λεω να στολισω το δεντρακι μου αλλα βρε κοριτσακια μηπως ξερει καμια να μου πει που θα βρω στολιδια για μπεμπε?

κανενα καροτσακι καμια πιπιλα τετοια πραγματακια για να τα βαλω στο δεντρακι μου, να ανεβει και λιγο η ψυχολογια μου!

Εψαξα στο Jumbo αλλα δεν βρηκα κατι:(:(:(:(

Οσο για τις καουρες εμενα με πιανουν το βραδυ, στην αρχη για λιγο

αλλα οσο περναει ο καιρος κρατανε περισσοτερο.:(

Πολλα φιλακια σε ολες:P:p:p:p:p:p:p

Καλημέρα μανούλες!!!!

Καλή εβδομάδα!!!!

καμιά φορά το βράδυ έχω και γω κάτι καουρίτσες αλλά απο έρευνα εγκύων έχω μάθει ότι όσο προχάει η εγκυμοσύνη μας θα έχουμε όλο και περισσότερο.

Αν σου είπε ο γιατρός σου για φαρμακάκι γιατί φοβάσαι?δεν θα σου έδινε κάτι για κακό!!!:rolleyes:

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες τις εγκυουλες!

Andria χρονια σου πολλα, και με το καλο το μωρακι σου!

Σημερα το απογευματακι λεω να στολισω το δεντρακι μου αλλα βρε κοριτσακια μηπως ξερει καμια να μου πει που θα βρω στολιδια για μπεμπε?

κανενα καροτσακι καμια πιπιλα τετοια πραγματακια για να τα βαλω στο δεντρακι μου, να ανεβει και λιγο η ψυχολογια μου!

Εψαξα στο Jumbo αλλα δεν βρηκα κατι:(:(:(:(

Οσο για τις καουρες εμενα με πιανουν το βραδυ, στην αρχη για λιγο

αλλα οσο περναει ο καιρος κρατανε περισσοτερο.:(

Πολλα φιλακια σε ολες:P:p:p:p:p:p:p

θέλεις να είναι στολίδια?, εγω σκέφτηκα να βάλω πραγματικες πιπίλες, καλτσάκια, παπουτσάκια στα jumbo πρέπει να έχει ε ?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

θέλεις να είναι στολίδια?, εγω σκέφτηκα να βάλω πραγματικες πιπίλες, καλτσάκια, παπουτσάκια στα jumbo πρέπει να έχει ε ?

Χμμμ!!!Μου εβαλες ιδεες τωρα!Να σου πω την αληθεια θα μου αρεσε να βαλω

πραγματικες πιπιλες κτλ.Ναι στα Jumbo εχει απ ολα!Πολυ ωραια η ιδεα σου!!!!

Thanks!!

Και αν βρω και τιποτα σε στολιδι θα βαλω απ ολα:P:p:p:p:p

Καλησπερα μανουλες καλη εβδομαδα να εχουμε κι καλες εξετασεις να εχετε οσες κανουν την Β επιπεδου.

Εγω θα χαθω για λιγο δεν εω υπολογιστη να μπαινω συχνα ,εχουμε κατεβει στην Νικαια να κανω τις γενικες κι να παω να ψαξω για σουτιεν (πολυ μεγαλωνει το στηθος) να φανταστειτε τωρα φοραω 120 (δεν ξερω τι σημαινει αυτο) κι μου μεγαλωσε παλι το στηθος δεν ξερω για ποσο ακομα κι ειναι δυσκολο να βρω για εμενα σουτιεν στα "μετρα" μου.....Αυριο θα ριηω εναν ποδαροδρομο στην αθηνα που θα ειναι ολος δικος μου μοονο που το σκεφτομαι κουραζομαι αλλα τι να κανουμε.

Πηγαμε να δοκιμασουμε το φορεμα (νυφικο) για τον πολιτικο κι μας ειπε η ραφτρια πως πρεπει να ειναι με το σουτιεν με το οποιο θα φορεθει.....για να δουμε αν θα βρω τιποτα αυριο

Εσεις μανουλες πως ειστε σημερα?

Πως περασατε το Σ/Κ σας?

(οταν μπορεσω θα μπω)

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Καλημερα κοριτσακια! Ελπιζω ολες να ειχαμε ενα ομορφο ΣΚ. Πως πηγαν οι γιορτες? Καλη μας εβδομαδα τωρα και καλα αποτελεσματα στις β' επιπεδου.

Κοριτσια, μια φιλη μου που μολις γεννησε, μου ειπε για εναν μη κερδοσκοπικο οργανισμο που εχει μαιες και βοηθαει με μαθηματα ψυχοθεραπευτικης (ανωδυνος τοκετος κλπ). Ειναι στην Ν. Σμυρνη και τα μαθηματα ειναι δωρεαν. Εκεινη ξεκινησε στην φαση που ειμαστε εμεις 4ο-5ο μηνα, και την βοηθησε πολυ. Εγω λεω να παω σιγα σιγα. Ισως μετα την β' επιπεδου. Ενδιαφερεται καμμια αλλη?

Με ενδιαφερει εμενα μηπως μπορεις να μου πεις καποια πραγματα?

Τι κερδιζουν αυτοι εαν παμε εμεις? κι οτι αφορα αυτο.Αν μπορεις στειλε μου ΠΜ.

Καλη συνεχεια κοριτσια

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Γεια σας κι απο μενα (ξανα). Χρονια Πολλα andria27. Με το καλο το μπεμπακι σου.

Οσο για τον υπνο, κι εγω δυσκολεομαι παρα πολυ. Ειχα συνηθισει να κοιμαμαι μπρουμυτα και τωρα που δεν ενδεικνυται υποφερω. Πιανομαι, εχω συνεχεια πονοκεφαλους γιατι πιανεται ο σβερκος μου, χαλια! Και που να μεγαλωσει κι αλλο η κοιλιτσα τι εχουμε να τραβηξουμε!

Απο καουρες ειχα απο την αρχη, και τωρα που μου περασαν οι εμετοι μου εμειναν μονο οι καουρες. Αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι απ´τα χαλια που ειχα, τωρα ειμαι πολυ καλα.

Αντε, καλη μας εβδομαδα!

Αννουλα σου εστειλα μηνυμα, αν και δεν ηταν κατι που δεν μπορουσε να ειπωθει. Το ξαναγραφω λοιπον μηπως ενδιαφερεται και καμια αλλη κοπελα. Ειναι εντελως δωρεαν, δεν ξερω απο που αντλουν τα χρηματα τους, ισως παιρνουν καποια επιδοτηση απ'το κρατος (δεν το γνωριζω, ψεματα θα πω). Ειναι εθελοντριες μαιες που παρεχουν ψυχολογικη υποστηριξη, ενημερωση, μαθηματα ανωδυνου και θηλασμου, και οτιδηποτε αλλες πληροφοριες χρειαζεται μια μελλουσα μαμα. Ειναι στην πλατεια της Ν. Σμυρνης αλλα δεν ξερω τιποτα παραπανω. Πρεπει να καταφερω να μιλησω με την γνωστη μου που μολις γεννησε για να μαθω και σας ενημερωνω (οποια ενδιαφερεται).

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Φυσιολογικά το μπεμπάκι σου είναι!!! Δεν τρελάθηκες :tongue:

Και εγώ έτσι το ένιωθα στην αρχή!!! Τώρα πια είναι κανονικά κλωτσίτσες!!! ;)

Εχει αρχίσει και με πονάει η μέση μου :-(:sad::-( και όσο περνάει ο καιρός θα είναι και χειρότερα... Λέτε να μπορούμε να κανουμε κάποια άσκηση για να περνάει ο πόνος ή να βάζουμε τους καλούς μας να μας κάνουν μασάζ;;;

Σου δώσανε και dvd;;; Το ζήτησες; Στο χρεώσανε;

Δε ζήτησα...το δίνουν έτσι κι αλλιώς.Είχα δώσει για αυχενική κ papp-a 190ευρώ. Δε ρώτησα κάτι, ήξερα ότι δίνουν κ περίμενα....μόλις τελείωσε η αυχενική ο γιατρός έβαλε στο pc ένα dvd κ μας λέει να το γράψουμε για να το βλέπετε κ στο σπίτι!!!Άρα το έχουν σίγουρα κ μες στην τιμή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...