Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το κουτάκι αν λέει η πιο γλυκιά αναμονή έχει κρέμα συγκάματος,υγρα μαντηλάκια και διάφορα τέτοια....λοιπόν στο Έλενα υπογράφεις αν θες να κάνεις επισκληρίδιο αλλά δεν είναι υπέρ...δίνουν σερβιέτες,πάνες για το μωρό και ρουχαλάκια δεν του φοράς τα δικα σου έχουν εκεί,απλά καλού κακού τα έχεις κοντά σου....η φίλη μου δεν ήξερε τίποτα για αναπνοές και τις δείξανε εκεί τι να κάνει!!!!(δεν πόνεσε καθόλου,χωρίς επισκλειρίδιο:wink:)τα δωμάτια πεντακάθαρα και σφουγγαριζαν κάθε 2 ώρες....σε παίρνουν τηλ.για να κάνεις μπάνιο το μωρό και δεν το αλλάζεις στο δωμάτιο αλλά σε ειδικό χώρο...οι μαίες είναι πάνω απ'τοι κεφάλι σου για να το θηλάσεις....

Ναι, αυτό έλεγε πάνω στο κουτάκι, διάφορα δειγματάκια μου λέει η κοπέλα (ευγενέστατη) και μέσα στο χαμόγελο ο γιατρός, επιτέλους να και ένας με χιούμορ.... το προτείνω λοιπόν το κέντρο για ντόπλερ.

Πάντα τέτοια ευχάριστα να μου λες φιλενάδα, αναρωτιέμαι αν αποφάσισα καλά για την επισκληρίδιο, δεν θέλω να κάνω με τίποτα. Θέλω να γεννήσω όσο ποιο φυσιολογικά γίνεται...

Τελικά το Έλενα είναι ποιό οργανωμένο από ότι φανταζόμουν....

Μην τύχει τίποτα μόνο και τους τελειώσουν τα λουξ και με βάλουν σε κανένα τρίκλινο με τίποτα περίεργους και με ακούσεις μέχρι το σπίτι σου....

BIKΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!ΚΑΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ!!!ΕΙΝΑΙ Μ,ΕΓΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΙΑ!~!!! :-) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΓΙ ΑΥΡΙΟ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!ΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΡΕΠΑΡΕΙ!!

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ???

Μεγάλη σαν την μαμά της.... :D

μάνα τρελλή....δεν μπορούν να στο δείξουν όλο γιατί είναι μεγάλο πλέον.....δεν ακούς κιόλας!!!!!αγύριστο κεφάλι τι ζώδιο είσαι;

εγώ τρελή? (λιγάκι , το έχουμε ξαναπεί....)

Δίδυμος είμαι..

angel μπράβο για τη μπέμπα σου!

Εμένα έχει κανα 3μηνο να μου πει ύψος.

Δεν το μετράμε έτσι λέει τώρα. Μετράει το μηριαίο οστό, κεφάλι και κοιλιά

Εγώ όλο το ξεχνάω, αλλά στο φινάλε άμα κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μου το λέγανε?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

είχε κρυφτεί....ήταν προμελετημένο:lol::lol::lol:

ΧΑ ΧΑ!!ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ :-) ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΕΣΥ Ή ΑΝΤΕΞΕΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ??ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΞΕΣΑΛΛΩΣΑ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κορίτσια το βάρος τους κάνει άλματα.

Εμένα πριν 5 μέρες ήταν 1060 kg και σήμερα 1160 kg

Σε άλλο μηχάνημα βέβαια, αλλά δεν μπορεί να εξάντλησαν το 10% στην διαφορά και μόνο....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΒΙΚΑΚΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ,ΤΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΝΑ!ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Εγώ όλο το ξεχνάω, αλλά στο φινάλε άμα κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μου το λέγανε?

Κοπέλα μου όλα μια χαρά είναι!

Δεν μετράνε ύψος! Ούτε σε μένα μετράει! Και νομίζω είναι και λογικό!

Έτσι όπως είναι εκεί μέσα που να βγάλουν άκρη με το ύψος?

Κορίτσια το βάρος τους κάνει άλματα.

Εμένα πριν 5 μέρες ήταν 1060 kg και σήμερα 1160 kg

Σε άλλο μηχάνημα βέβαια, αλλά δεν μπορεί να εξάντλησαν το 10% στην διαφορά και μόνο....

Γράφτε λάθος.....

2060 την Δευτέρα και 2160 σήμερα....

Όλο βλακείες γράφω....χάζεψα πάει...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΒΙΚΑΚΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ,ΤΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΝΑ!ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ?

Το απλό μονόκλινο δεν ξέρω να σου πώ ακριβώς, το λούξ πάντως 200 ευρώ την μέρα

GaiGp3.png

ΕΦΑΓΑ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΧΟΡΤΑ,ΔΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΑΝΕ...ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΛΟ...ΚΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΦΕ......ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Κοριτσάρες μου πως είστε σήμερις?

Δε πρόλαβα να σας μελετήσω καθόλου σήμερα...

Ελπίζω όλες σας να είστε καλά όπως σίγουρα καταπληκτικά είναι και οι κοιλίτσες σας...

Εγώ σήμερα πήγα στο γιατρό και με βρήκε τέλεια....Φανταστικά...

Μου έδωσε και το οκ να πάμε για το δεύτερο...χαχαχαχαχα

Α!!!Δε θυμάμαι ποιά κοπελιά έλεγε για το ΓΑΙΑ (το οποίο είναι τέλειο από αυτά που έχω ακούσει)ο ντόκτορ μου πλέον θα είναι εκεί και από αυτά που μου είπε σίγουρα είναι πολύ καλό..Οπότε βουρ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...