Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

την είδα την κοντεσίνα μου...

Ρε κορίτσια , είναι μεγάλη λέει για να την δω ολόκληρη. Πλάκα μου κάνουν?

Όλα καλά, φυσιολογική ανάπτυξη, αμνιακό υγρό ο.κ. Doppler ομφαλικής και μέσης εγκεφαλικής αρτηρίας ο.κ., πρόσθιος πλακούντας με ωρίμανση Grade 1 και η μικρή πήγε 2.160

Εγώ θέλω να την δω ολάκερη.............

Όλα καλά πάντως αυτό εχει σημασία...

μπράβο Βικάκη...καλά πόσο γρήγορα μεγαλώνουν;απίστευτο....τι ύψος έχει;ή δεν σου είπαν...δε φαίνεται όλη καλέ...σινεμά νομίζεις πήγες;:lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασικά και εμένα ούτε 10 λεπτά δεν κράτησε η εξέταση, βέβαια εγώ το έχω σε καλό να μην κρατάει πολύ....

Μου έδωσαν και ένα κουτάκι για το μωρό με διάφορα δειγματάκια μέσα, αλλά το άφησα στο πορτ μπαγκάζ η άμυαλη... Αύριο το πρωί θα κατέβω να το πάρω να δώ τί είναι....

Nikole Μου τί καλό νέο μου έχεις για το Έλενα?

GaiGp3.png

ΛΕΥΚΑΔΑΑΑΑΑΑΑ.....

καλά άμα μαζευτούμε όλες θα φύγει το νησί...:lol::lol::lol:

που πήγαν όλες;εσύ Κική που τον σκάρωσες τον μπέμπη;

Πλάκα πλάκα θα ήταν ωραία να κάνουμε μια συνάντηση εδώ το καλοκαίρι!

Όσο για τις παραλίες πρέπει να δείτε και τις δικές μας! Βραβευμένες παγκοσμίως!

Δεν έφυγα! προσπαθώ να γράψω και δεν μπορώ! Το παθαίνεται κι εσείς ή μόνο εγώ?

μπράβο Βικάκη...καλά πόσο γρήγορα μεγαλώνουν;απίστευτο....τι ύψος έχει;ή δεν σου είπαν...δε φαίνεται όλη καλέ...σινεμά νομίζεις πήγες;:lol::lol:

Ύψος δεν μου είπαν και πάλι... ένα ένα τα θυμάμαι.....

Εσάς καλέ κορίτσια δεν σας τα δείχνουν ολόκληρα?

GaiGp3.png

εδω ειμαι εγω. Βλεπω xfactor. Σκιαθο εχω παει αρκετες φορες. Μενουν οι νονοι μου εκει. Κ η Λευκαδα υπεροχη. Εχω παει 2 φορες. Ονειρεμενες παραλιες. Το Βικακι πηγε σε μια φιλη της. Θα μπει αργοτερα.

Αλήθεια? Μπορεί να τους ξέρω αν μένουν όλο το χρόνο εδώ

Διαφημίσεις

Βασικά και εμένα ούτε 10 λεπτά δεν κράτησε η εξέταση, βέβαια εγώ το έχω σε καλό να μην κρατάει πολύ....

Μου έδωσαν και ένα κουτάκι για το μωρό με διάφορα δειγματάκια μέσα, αλλά το άφησα στο πορτ μπαγκάζ η άμυαλη... Αύριο το πρωί θα κατέβω να το πάρω να δώ τί είναι....

Nikole Μου τί καλό νέο μου έχεις για το Έλενα?

το κουτάκι αν λέει η πιο γλυκιά αναμονή έχει κρέμα συγκάματος,υγρα μαντηλάκια και διάφορα τέτοια....λοιπόν στο Έλενα υπογράφεις αν θες να κάνεις επισκληρίδιο αλλά δεν είναι υπέρ...δίνουν σερβιέτες,πάνες για το μωρό και ρουχαλάκια δεν του φοράς τα δικα σου έχουν εκεί,απλά καλού κακού τα έχεις κοντά σου....η φίλη μου δεν ήξερε τίποτα για αναπνοές και τις δείξανε εκεί τι να κάνει!!!!(δεν πόνεσε καθόλου,χωρίς επισκλειρίδιο:wink:)τα δωμάτια πεντακάθαρα και σφουγγαριζαν κάθε 2 ώρες....σε παίρνουν τηλ.για να κάνεις μπάνιο το μωρό και δεν το αλλάζεις στο δωμάτιο αλλά σε ειδικό χώρο...οι μαίες είναι πάνω απ'τοι κεφάλι σου για να το θηλάσεις....

Grya.jpgGryap3.png

BIKΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!ΚΑΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ!!!ΕΙΝΑΙ Μ,ΕΓΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΙΑ!~!!! :-) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΓΙ ΑΥΡΙΟ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!ΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΡΕΠΑΡΕΙ!!

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ύψος δεν μου είπαν και πάλι... ένα ένα τα θυμάμαι.....

Εσάς καλέ κορίτσια δεν σας τα δείχνουν ολόκληρα?

μάνα τρελλή....δεν μπορούν να στο δείξουν όλο γιατί είναι μεγάλο πλέον.....δεν ακούς κιόλας!!!!!αγύριστο κεφάλι τι ζώδιο είσαι;

Grya.jpgGryap3.png

ΜΩΡΗ ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ??ΕΔΩ ΕΠΙΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΑΚΟΜΑ,ΤΩΡΑ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ!! ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

BIKΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!ΚΑΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ!!!ΕΙΝΑΙ Μ,ΕΓΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΙΑ!~!!! :-) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΓΙ ΑΥΡΙΟ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!ΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΡΕΠΑΡΕΙ!!

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ???

είχε κρυφτεί....ήταν προμελετημένο:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

ΚΙΚΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ??ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΠΕΣ ΝΟΜΙΖΩ!ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΣΕΝΑ!

1362 ήταν την περασμένη Παρασκευή

Εσένα πόσο είναι η καραμελίτσα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...