Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΡΑΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΑ!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ,ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!

ΩΡΑΙΑ ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΝΗΣΑΚΙΑ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

είναι και αγόραρος Κική μου ο δικός σου.....:tongue::tongue:το κάθε παιδάκι έχει τι δική του ανάπτυξη.....μην το ψάχνεις!!!!!

Έχεις δίκιο! Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί έχουμε περίπου 2 εβδομάδες διαφορά

Η ΒΙΚΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ??

θα πήγαινε για καφεδάκι νομίζω γι'αυτό και άργησε....

όσο για τη σοκολάτα να σου λείπει κυρία Άντζυ....ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...είπαμε υγιεινή διατροφή;)

εγώ για την Άννυ ανησυχώ....λες να τις επιτέθηκαν;;;;;;;:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΡΑΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΑ!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ,ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!

ΩΡΑΙΑ ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΝΗΣΑΚΙΑ!!!

Αχ ωραία! Να έρθετε!

Έχουμε και την ίδια ΠΗΤ

Μπορεί τα μωρά μας να έχουν την ίδια μέρα γενέθλια :P

Διαφημίσεις

θα πήγαινε για καφεδάκι νομίζω γι'αυτό και άργησε....

όσο για τη σοκολάτα να σου λείπει κυρία Άντζυ....ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...είπαμε υγιεινή διατροφή;)

εγώ για την Άννυ ανησυχώ....λες να τις επιτέθηκαν;;;;;;;:lol::lol::lol:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΟΥΡΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ :-( ΚΑΛΕ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ MSN ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!ΑΧ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αχ ωραία! Να έρθετε!

Έχουμε και την ίδια ΠΗΤ

Μπορεί τα μωρά μας να έχουν την ίδια μέρα γενέθλια :P

ΛΕΣ??ΜΠΟΡΕΙ!!ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΧΕΙ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αγγελικούλα για πάρε απουσίες,που είναι όλες οι κοιλίτσες;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θέλω και εγώ Σκιάθο........πρέπει να είναι πολύ όμορφο νησί.....αααα και τώρα που λέμε για νησί,σε νησί σκαρώσαμε την μπέμπα;);)

Grya.jpgGryap3.png

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΟΥΡΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ :-( ΚΑΛΕ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ MSN ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!ΑΧ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ!!

πάρε αμίτα τότε...σοκολάτα δεν έχει!

Grya.jpgGryap3.png

Αγγελικούλα για πάρε απουσίες,που είναι όλες οι κοιλίτσες;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θέλω και εγώ Σκιάθο........πρέπει να είναι πολύ όμορφο νησί.....αααα και τώρα που λέμε για νησί,σε νησί σκαρώσαμε την μπέμπα;);)

ΝΑΙ??ΠΟΥ?? ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΚΙΑΘΟ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ :wink:

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΡΩΣΑΜΕ ΕΔΩ..ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΑΣ !!ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

ΚΑΛΕ ΑΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ!ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ:confused::mad:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Είναι πάρα πολύ ωραία (Τι άλλο θα έλεγα)

Σε νησί ε??? Είδες ο καθαρός αέρας???

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΡΩΣΑΜΕ ΕΔΩ..ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΑΣ !!ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

ΚΑΛΕ ΑΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ!ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ:confused::mad:

Ναι ναι ναι!!!!

Όλες Σκιάθο το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΕΥΚΑΔΑΑΑΑΑΑΑ.....

καλά άμα μαζευτούμε όλες θα φύγει το νησί...:lol::lol::lol:

που πήγαν όλες;εσύ Κική που τον σκάρωσες τον μπέμπη;

Grya.jpgGryap3.png

τελεια η Λευκαδα,ειχαμε παει πριν 2 καλοκαιρια !τι παραλιες Θεε μου...πως να μην κανετε παιδι εκει με τετοιες θέες αγάπη μου!!!χα χα!!

ρε συ που ειναι η ΑΝΝΥ???ανησυχω πιααααα !!!

η Βικυ να χει παει για καφε...

το Μαράκι να ξαπλωσε??

η καινουρια η Τάνια ουτε που ξανα μπηκε απο χτες η κοπελα!!

η νεραιδουλα?

η στρατουλα?

η ατλαντις?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

εβαλα μια φωτο στο facebook τωρα που ειμαι εδω που καθομαι με το λαπτοπ κι ειμαι σαν καφτεδακι να το πω...σαν κολοκυθα...σαν καρπουζι!πολυ πλακα εχω !αφου σκεφτομαι μηπως συνηθισω την κοιλια κ μετα μου λειπει οταν γεννησω!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...