Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα 3κλινα τώρα τα φτιάξανε γιατί θα γινόταν χαμός με 4 μέσα στο δωμάτιο...και την ξαδέρφη μου το 1ο σε 4κλινο την είχαν.....

ψάχτω για το 2ο.....στο Έλενα κάθε 3 ώρες σφουγγαρίζουν το δωμάτιο στα λούξ,σου δίνουν ότι και στο ιδιωτικό,πάνες ,σερβιέτες και δεν τις πληρώνεις εξτρα.....γιατί στο Μητέρα αν ζητήσεις κάτι εξτρά το πληρώνεις με το αζημίωτο!!!!!!

ΤΟ ΞΕΡΩ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ 3 ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ,Η ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ,Η ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΛΗΤΩ..Η 1η ΠΛΗΡΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ,ΓΕΝΝΗΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ!ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ,Η ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΚΡΕΜΕΣ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! ΑΠΟ 4,500 ΤΗΣ ΠΗΓΕ 6,000!!!ΟΛΟ ΣΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΡΕΛΕΣ ΕΙΣΤΕ????????????????????????????????????

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ????????????????????

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ?????????????????????

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΙΚΗ!!!!!!!ΟΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟ ΞΕΡΑ!!ΑΧ ΣΚΙΑΘΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ,ΠΗΓΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΔΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!! :wink: ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ Ε? ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ FACEBOOK ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ !Ε???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ορεξη που εχετε.....

Θα κανει κρυο κι μεχρι αυριο δεν ξερεις μπορει να αλλαξει ο καιρος

βρε Άννα τις έφαγες...δεν είναι και από ζάχαρη...άσε τις κοιλίτσες να χαρούν όλες μαζί....θα έχει γέλιο!!!!!!:wink:

Grya.jpgGryap3.png

βρε Άννα τις έφαγες...δεν είναι και από ζάχαρη...άσε τις κοιλίτσες να χαρούν όλες μαζί....θα έχει γέλιο!!!!!!:wink:

μονο που σκεφτομαι το τι κρυο θα κανει κι οτι θα βρεξει προτιμω να κατσω μεσα καλυτερα κατω απο το παπλωματακι μου

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες νομιζα οτι μιλαγα μονη μου τοση ώρα.

Σημερα πήγα γιατρο. Η μπεμπα εγινε 1325γραμμ. Το βλέπει να βγαινει γυρω στα 3200. Μουπε οτι απο 36 εβδομαδα θεωρειτε ασφαλές να βγει ενα παιδι χωρις ανάγκη θερμοκοιτιδας.

Επίσης μου πε να παιρνω 3 μεριδες γαλακτοκομικών για να ειμαι οκ σε ασβέστιο--αυτα δεν έκατσα πολύ σήμερα ήταν λιγο βιαστικά τα πραγματα γενικά απο οτι καταλαβα και μου την έσπασε λίγο αυτο.

Κατα τα άλλα όλα καλα:wink:

1362 ήταν ο μπέμπης μου πριν μια εβδομάδα Βάσω μου

31η εβδομάδα είσαι?

Μήπως είναι λίγο μεγάλος ο δικός μου?

Η Κική από Σκιάθο είμαι angie μου

Τι κάνετε κορίτσια?

εγώ δεν σε ήξερα καθόλου να πω την αλήθεια:rolleyes::rolleyes:χάρηκα!!!!!πως είναι η ζωή στο νησί τώρα το χειμώνα;για καλοκαίρι δε σε ρωτάω καθόλου...:wink:

Grya.jpgGryap3.png

1362 ήταν ο μπέμπης μου πριν μια εβδομάδα Βάσω μου

31η εβδομάδα είσαι?

Μήπως είναι λίγο μεγάλος ο δικός μου?

είναι και αγόραρος Κική μου ο δικός σου.....:tongue::tongue:το κάθε παιδάκι έχει τι δική του ανάπτυξη.....μην το ψάχνεις!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΙΚΗ!!!!!!!ΟΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟ ΞΕΡΑ!!ΑΧ ΣΚΙΑΘΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ,ΠΗΓΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΔΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!! :wink: ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ Ε? ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ FACEBOOK ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ !Ε???

χιχιχιχ

Δεν πειράζει

Μόνιμα μένω Σκιάθο! Να έρθεις το καλοκαιράκι και θα πάμε και για καφέ!

Θα σου αρέσει! Είναι νησί για όλα τα γούστα!

Face δεν έχω :-(

εγώ δεν σε ήξερα καθόλου να πω την αλήθεια:rolleyes::rolleyes:χάρηκα!!!!!πως είναι η ζωή στο νησί τώρα το χειμώνα;για καλοκαίρι δε σε ρωτάω καθόλου...:wink:

Ήσυχα είναι το χειμώνα αλλά δεν μας πειράζει!

Χρειάζεται για να φορτίσουμε μπαταρίες γιατι το καλοκαίρι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...