Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μου σύστησε η μαία του γυκαικολόγου μου μία ιδιωτική κλινική με 150? και τον άντρα μου μαζί;) κι έτσι θα πάω εκεί που μου πρότεινε.

Ο γιατρό μου μου είπε ή Αλεξάνδρας, ή Αττικό, ή Ελενα και αν δε βρω σε ιδιωτικό που θα μου προτείνει η μαία. Μην πάω όπου να'ναι.

Κι έτσι επέλεξα ιδιωτικό. Ας πληρώσω λίγα παραπάνω αλλά να αξίζει.

Ναι συμφονω μαζι σου.

Εμενα η γιατρος ειναι ΙΑΣΩ κι ετσι θα παω εκει,εκει εκανα κι την αυχενικη

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Anna22 , εχεις δικιο οτι πρεπει να ρωταμε. Κι εγω εχω τη δυνατοτητα να το κανω, ειναι πολυ καλη η γιατρος μου, αλλα δεν μ'αρεσει να ενοχλω αν δεν ειναι κατι σοβαρο. Θα παρακολουθησω το ποτε πετρωνει και ποσο κραταει και θα της μιλησω. Σ'ευχαριστω.

Για β' επιπεδου παω κι εγω σε ιδιωτικο στις 11 Δεκ. στο EmbryoCare. Εκανα την αυχενικη εκει και μου αρεσε πολυ ο γιατρος και το μηχανημα. Ελπιζω να ειναι το ιδιο καλα και στην β'επιπ. Κι εμεις τοτε θα περιμενουμε να στολισουμε. Εκεινο το ΣΚ.

Ιωαννα κι εγω δεν το'χω νιωσει ακομα να κλωτσαει. Κατι μπουρμπουληθρες κι εγω αλλα δεν μπορω να καταλαβω σιγορα αν ειναι ο μπεμπης ή εντερο... Αναμενω μ'αγωνια.

Φιλια σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Anna22 , εχεις δικιο οτι πρεπει να ρωταμε. Κι εγω εχω τη δυνατοτητα να το κανω, ειναι πολυ καλη η γιατρος μου, αλλα δεν μ'αρεσει να ενοχλω αν δεν ειναι κατι σοβαρο.

Εγω απο την αρχη ειχα ξεκινησει με καποια προβληματα κι ανυσηχουσα,βεβαια τωρα μου εχει φυγει ολο αυτο αλλα κι παλι ανυσηχω κι ξερω πως αν παρω την γιατρο μου τηλ θα μου αν χρειαστει να παω στο ιατρειο της (ειχε γινει 2 φορες η μια ηταν στις 10 το βραδυ) ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη κι μπορει να λεμε οτι ξερουμε αλλα δεν ξερουμε κι πολλα... για αυτο κι εγω ανυσηχω κι το ξερω.Αλλα οταν εχω μια απορεια κι το ραντεβου μου ειναι σε μισο μηνα ναι θα την παρω τηλ. κι αν χρειαστε θα της πω να με δεχτει ποιο νωρις.

Για αυτο εχουμε γιατρο που μας παρακολουθει.Για τους λογους για τους οποιες ανυσηχουμε κι μονο η γιατρος μας μπορει να μας πει.

RVysp3.png

uF2hp3.png

Α!οσο για το μωρο..εγω νοιωθω κατι Μπουρμπουλιθρες να κανει!!!!!:P:p:p

Συμφωνώ για την περιγραφή...θα τολμούσα να συμπληρώσω πως νοιώθω ποπ κορν να σκάει κατά διαστήματα!!!!Μετά από στενή παρακολούθηση (χιχιχιχι) είμαι σίγουρη πλέον ότι είναι το μπεμπε. Όταν το πρωτοένιωσα παραξενεύτηκα...μετά το ένιωθα κάθε μέρα...τώρα αρκετές φορές τη μέρα...σε φάσεις ηρεμίας κ ξάπλας. Ειδικά αν έχω φάει σοκολάτα μετά από λίγο το νοιώθω. Εσείς που είστε σίγουρες γι' αυτό που νιώθετε έτσι έχουν τα πράγματα....ή απέκτησα κάποιο σύνδρομο τρέλας????

Όσο για τη Β'επιπέδου έκλεισα το ραντεβού μου πάλι στο "έμβρυο" που είχα κάνει την αυχενική. Μας είχαν δώσει κ dvd! Τώρα περιμένουμε τη συνέχεια της ταινίας....και φυσικά να μάθουμε το φύλο!

Συμφωνώ για την περιγραφή...θα τολμούσα να συμπληρώσω πως νοιώθω ποπ κορν να σκάει κατά διαστήματα!!!!Μετά από στενή παρακολούθηση (χιχιχιχι) είμαι σίγουρη πλέον ότι είναι το μπεμπε. Όταν το πρωτοένιωσα παραξενεύτηκα...μετά το ένιωθα κάθε μέρα...τώρα αρκετές φορές τη μέρα...σε φάσεις ηρεμίας κ ξάπλας. Ειδικά αν έχω φάει σοκολάτα μετά από λίγο το νοιώθω. Εσείς που είστε σίγουρες γι' αυτό που νιώθετε έτσι έχουν τα πράγματα....ή απέκτησα κάποιο σύνδρομο τρέλας????

Όσο για τη Β'επιπέδου έκλεισα το ραντεβού μου πάλι στο "έμβρυο" που είχα κάνει την αυχενική. Μας είχαν δώσει κ dvd! Τώρα περιμένουμε τη συνέχεια της ταινίας....και φυσικά να μάθουμε το φύλο!

Φυσιολογικά το μπεμπάκι σου είναι!!! Δεν τρελάθηκες :tongue:

Και εγώ έτσι το ένιωθα στην αρχή!!! Τώρα πια είναι κανονικά κλωτσίτσες!!! ;)

Εχει αρχίσει και με πονάει η μέση μου :-(:sad::-( και όσο περνάει ο καιρός θα είναι και χειρότερα... Λέτε να μπορούμε να κανουμε κάποια άσκηση για να περνάει ο πόνος ή να βάζουμε τους καλούς μας να μας κάνουν μασάζ;;;

Σου δώσανε και dvd;;; Το ζήτησες; Στο χρεώσανε;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Φυσιολογικά το μπεμπάκι σου είναι!!! Δεν τρελάθηκες :tongue:

Και εγώ έτσι το ένιωθα στην αρχή!!! Τώρα πια είναι κανονικά κλωτσίτσες!!! ;)

Εχει αρχίσει και με πονάει η μέση μου :-(:sad::-( και όσο περνάει ο καιρός θα είναι και χειρότερα... Λέτε να μπορούμε να κανουμε κάποια άσκηση για να περνάει ο πόνος ή να βάζουμε τους καλούς μας να μας κάνουν μασάζ;;;

Σου δώσανε και dvd;;; Το ζήτησες; Στο χρεώσανε;

Καλησπερα κι απο εμενα.

Εμενα η μεση μου με εχει πιασει απο τωρα κι ποναω φοβερα.Το εχω ψαξει το θεμα στο ιντερνετ κι ειναι η σταση το πως κοιμομαστε κατα προτιμηση ομως θα ηταν καλο να βαζουμε ενα μαξιλαρι στην κοιλια μας κι να κοιμομαστε πλαγια κι οχι σην κοιλια η στην πλατη.Το εχω δοκιμασει κι εχει ψιλο βοηθησει

RVysp3.png

uF2hp3.png

Η περιγραφή με το ποπ-κορν είναι η καλύτερη. Αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ!

X4pTp3.png

Καλησπέρα...καλημέρα... μανουλίτσες!

Χάθηκα από χτες με τη γιορτή κλπ... και σας διάβαζα για ώρα. Είδα και την ανησυχία σχεδόν όλων για τις συσπάσεις... Να σας πω πάντως πως αυτά που περιγράφετε μου συμβαίνουν κι εμένα, και μου συνέβαιναν και στην πρώτη εγκυμοσύνη---δεν μου είπε ποτέ για συσπάσεις... Υποθέτω πως θα μοιάζει με αυτό που περιγράφει η Anna... Τι να κάουμε βρε κοριτσια...μπερδευόμαστε κι εμείς...μια το ένα, μια το άλο...

:(:roll:Πήγα προχθές σ ένα φιλικό ζευγάρι, που κ αυτοί μάλωναν πολύ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης κ τους είπε ο ψυχολόγος οτι γι αυτό το μωρό τινάζεται τρομαγμένο εκεί που κοιμάται!!!!Καταλαβαίνεις πόσο επηρεάζονται οι ψυχούλες των μικρών μας;;;;;:confused:

!!

Συγνώμη, αλλά το βρίσκω λίγο υπερβολικό... Ψυχολόγος κι όλας το είπε?...

Εγώ πάντως ---που από ότι μου έλεγαν οι δικοί μου (γιατί δεν το καταλαβαίνεις και απόλυτα) ότι ήμουν συνέχεια μες τα νεύρα, με φωνές κ ξεσπούσα πάνω τους στην προηγουμενη εγκυμοσύνη--- ο μικρός κοιμάται όλη νυχτα από όταν σαράντισε και γενικά όλοι μου λέγανε τι γελαστό και χαρωπό μωρό... Τι να πω κι εγώ με αυτά τα "ψυχολογικά" βρε παιδί μου, δεν ξερω...

Καλημέρα μανούλες!!

........

Και για να γίνω και λιγάκι γραφική, την Παρασκευή που μας έρχεται θα κάνω άλλη μία Β' επιπέδου.... έτσι να μας βρίσκεται να μας φέυγουν τα ευρώπουλα.....(βασικά την φατσούλα της θέλω να δω 3D περισσότερο, αλλά επειδή άμα το πώ στον άντρα μου ή στον γιατρό θα με δείρουν, το λέω μόνο σε εσάς που δεν με παρεξηγείτε ε? )

)

Σώπα καλέ, αν έχεις καλά κάνεις... Σε καταλαβαίνω, δεν χορταίνεις να το βλέπεις εεε....!!!

Που θα την κάνεις την Παρασκευή τη β' επιπέδου? Δεν πιστέυω να "συμπέσουμε"...

Καλησπερα κι απο εμενα.

Εμενα η μεση μου με εχει πιασει απο τωρα κι ποναω φοβερα.Το εχω ψαξει το θεμα στο ιντερνετ κι ειναι η σταση το πως κοιμομαστε κατα προτιμηση ομως θα ηταν καλο να βαζουμε ενα μαξιλαρι στην κοιλια μας κι να κοιμομαστε πλαγια κι οχι σην κοιλια η στην πλατη.Το εχω δοκιμασει κι εχει ψιλο βοηθησει

Ναι, αυτό ιδίως όσο περνάνε οι μηνες και μεγαλώνει η κοιλιά εκτός του ότι δεν "πλακώνουμε" το μωρό, ξεκουράζει κι εμάς και λιγοτεύουν οι πόνοι στη μέση..κλπ...

QuW0p3.png

Καλως την

Πως πηγε η γιορτη του παιδου σου? Για πες κι σε εμας να μαθουμε :)

Η γνωμη μου ειναι πως η καθε γυναικα χει διαφορετικο ιστορικο κι ειναι διφορετικο.Μπορει αυτο που νοιωθει η καθεμια μας να ειναι εντερο,το μπεμπ να το ενοχλει κατι ή οτιντιποτε δηλαδη ετσι πιστευω

RVysp3.png

uF2hp3.png

Γειά σας κορίτσια,

πήγαμε εκδρομή το ΣΚ και ευτυχώς χαλαρώσαμε λίγο.

Irev, ναι υδρονέφρωση είναι ότι μαζεύονται ούρα στο νεφρό περισσότερα απο το κανονικό γιατί κάτι εμποδίζει τη φυσιολογική ροή.

Το έχω ακούσει και εγώ για μωράκια που ενεργούνται όταν γεννιούνται και μπορεί να προκληθεί μόλυνση, νομίζω αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο αλλά οι γιατροί το περιμένουν και είναι προετοιμασμένοι.

Angel, σε καταλαβαίνω!! Κι εγώ ανυπομονούσα να δω φατσούλα στη β'επιπέδου αλλά το κέντρο δεν είχε 3D αλλά 2D και τζίφος. Είναι βέβαια πολύ καλοί ιατρικά (έχουν ανακαλύψει την αυχενική) αλλά εγώ ήθελα να δω και φατσούλα ρε γμτ. Με το 2D ελάχιστα κατάλαβα στο μονιτορ.

Μαράκι, Ιωάννα και εγώ σαν μπουρμπουλήθρα το αισθανόμουνα στην αρχή. Μην ανυσηχείτε τα μπουρμπουλομωράκια σας είναι, σε λίγο θα τα αισθανθείτε να βαράνε και θα είστε σίγουρες. Αλλα αυτά είναι. Περίεργη αίσθηση, ε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Απ' ότι είδα το σκ ήταν καλό για όλες. Όσο αναφορά τις συσπάσεις την Παρασκευή είχα αυτή τη συζήτηση με τον γιατρό μου και μου είπε ότι υπάρχουν δυο είδη συσπάσεων, το ένα είναι αυτό που περιγράφει η αννα ότι πετρώνει απότομα δηλαδή όλη η κοιλιά και όχι ένα σημείο και το άλλο είναι πολύ δυνατοί πόνοι που επαναλαμβάνοντα ανα μία η μισή ώρα.

irev πως πήγε η γιορτή του γιού σου?

andria 27 χρόνια πολλά, με το καλό το μωράκι σου!

Επεξεργάστηκαν by taniabell

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κοριτσακια! Ελπιζω ολες να ειχαμε ενα ομορφο ΣΚ. Πως πηγαν οι γιορτες? Καλη μας εβδομαδα τωρα και καλα αποτελεσματα στις β' επιπεδου.

Κοριτσια, μια φιλη μου που μολις γεννησε, μου ειπε για εναν μη κερδοσκοπικο οργανισμο που εχει μαιες και βοηθαει με μαθηματα ψυχοθεραπευτικης (ανωδυνος τοκετος κλπ). Ειναι στην Ν. Σμυρνη και τα μαθηματα ειναι δωρεαν. Εκεινη ξεκινησε στην φαση που ειμαστε εμεις 4ο-5ο μηνα, και την βοηθησε πολυ. Εγω λεω να παω σιγα σιγα. Ισως μετα την β' επιπεδου. Ενδιαφερεται καμμια αλλη?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μπουρμπουληθρομανούλες!!! Τι κάνετε; Περάσετε καλά το ΣΚ; Ας είναι μια καλή εβδομάδα μόνο με ευχάριστα νέα και καλή επιτυχία σε όσες κάνετε αυτή την εβδομάδα β-επιπέδου... (είμαι και εγώ στην αναμονή!!! Πάω την Τετάρτη!!!)

andria27 χρόνια πολλά κορίτσι μου!!! Οτι επιθυμείς και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!! Με ένα πόνο εύχομαι!!!

irev μου πως πήγε η γιορτούλα του γιού σου;;; Ολα καλά; Ελπίζω να μην κουράστηκες πολύ...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Με το καλό κι αυτή την εβδομάδα να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα.Κι εγώ την Παρασκευή πάω για β' επιπέδου και μπορώ να πω πως και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει πανικός!!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα είναι τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου!!!!!!!!!!

andria27 χρόνια πολλά !!!!!!!!!!Με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλες...όπως διάβασα οι γιορτές σας πήγαν super...με ωραίααααα σοκολατένια γλυκακια μιαμιαμ.....να είσαστε όλες καλά και του χρόνου! andria27 πολύχρονη ότι επιθυμείτε και με το καλό το μπεμπε σας!!!

αννα θα σου έλεγα να ηρεμήσεις λίγι γιατί κάνεις κακό και σε σενα και στο μωρό αλλά και στην σχέση σου...όλοι οι άνθρωποι θέλουν τον δικό τους χειρισμό ψάξε λίγο να βρεις και του άντρα σου...μπορεί με τον τρόπο σου να τον κάνεις να νευριάζει ή και το αντίθετο, σε όλες τις σχέσεις χρειάζεται να υποχωρεί και ό ένας και ο άλλος και να υπάρχει μέτρο...συνεννόηση κλπ. Εύχομαι να ξεπεράσεις το ψυχολογικό και να βρείτε μια χρυσή τομή μετον άντρα σου!!!

Ιωαννίτσα μου Ζουζού μου τι κάνεις σε διαβάζω καθημερινά και χαίρομαι που όλα είναι καλά...Φιλάκια...να σας πω και τα ευχάριστα ..εχθές ένιωσα το μπεμπέ μου όχι μπουρμπουλήθρα αλλά κλωτσίτσα κανονική...Μαγικά αισθάνθηκα αλλό να στο λένε και άλλο να το νιώθεις...είμαι πολύ ευτυχισμένη...μάλλον σήμερα θα πάω στον γιατρό μου οπότε αυρίο θα σας πω και τα νέα απο κει....βασούλα που είσαι χαμένη????

Το σκ περασα πολύ όμορφα πήγαμε με τον αντρούλη μου σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που έχουν μια μπουμπου 17 μηνών απίστευτη και Κυριακή πήγαμε βολτούλα για περπάτημα και το μεσημέρι στους γονείς μου για φαγητό...Αυτά απο μένα σας εύχομαι

μια καλή όμορφη ηλιόλουστη Δευτέρα και μια ακόμη καλύτερη βδομάδα με μόνο ευχάριστα απο όλες μας...συγνώμη αν σας κούρασα αλλά σκ δεν προλαβαίνω να σας γράψω...Φιλάκια!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Είμαι 20εβδ. + 1 μέρα γιατί αμά περιμένω απο το τικερακι σώθηκα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...