Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

angie μου κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. βεβαια εφυγα κ απο την πολη μου για να ρθω να μεινω με τον αντρα μου αλλα κ οταν πηγαινω για λιγες μερες στο κλ@σιμο με εχουν γιατι εγω πλεον δεν μπορω να βγω μετα τις 11 το βραδυ που πηγαινουν αυτες για ποτο αλλα κ πριν μεινω εγκυος μαλλον τους χαλαγα την πιατσα με τον αντρα διπλα. λεω για τις ελευθερες γιατι οι παντρεμενες ακομα κι αν δεν βγαινουμε εχουν παντα το σπιτι τους ανοιχτο για εναν καφε. αχ τα ειπα κ ξαλαφρωσα!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΑΕΙ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΛΕΟΝ!!χα χα!!ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ:-)[/quote

Κοριτσια καλησπέρα ειμαι λιγο πίσω στην κουβέντα αλλα ειδα κάτι που ο έχω ζησει και εγώ

¨οντως αλλάζουν τα πραγματα με τις φιλίες όταν παντρευομαστε. Συνήθως δεν μας προτιμάνε οι ανυπαντρες αλλά προτιμούν μεταξυ τους .Ισως ειναι και η ζηλεια αλλά πιστευω νιώθουν οτι δεν τους καταλαβαινουμε ειδικά αν δεν ειναι επιλογή τους να μη ειναι ακομη παντρεμενες. Εμεις προσπαθουμε να τις κάνουμε παρεα τις ανυπαντρες φίλες μου βεβαια εκεινς προτιμουν μονες τους. Εμεις νομίζω καλο ειναι να ειμαστε ανοιχτοι σε όλους και όποις θελει!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΧ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ Ή ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΓΕΥΣΗ ΓΛΥΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΩ?????

Υπαρχουν σοκολάτες χωρις ζάχαρη με γλυκαντικές ουσίες

Αλλιώς σοκολάτα Υγειας. Τι λες????

Άντζυ άμα ο γιατρός σου έχει μαία δώστης κάτι παραπάνω να έρθει να σε βοηθήσει στο θηλασμό...μίλησα με μια μανούλα που γέννησε στο Μητέρα και μου το είπε....επίσης όταν πάει στο γιατρό της ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ επίσκεψη τώρα που είναι έγκυος.....όχι σαν μερικούς μερικούς που τα πέρνουν ανεξέλεγκτα.....μην πώ τίποτα!!!!!!

Τι ????υπάρχει γιατρός που δεν τα παιρνει στις επισκέψεις????πρωτη φορα το ακούω!!!! Να βρουμε τηλ και διευθυνσεις για την επομενη εγκυμοσύνη!!!

Εμας μας εχουν τρελάνει τα εξηντάρια και τωρα καθε 2 εβδομάδες και μετα καθε βδομάδα αστα να πάνε

γεια Βασιλικούλα,γεια και σε σενα island με τα ωραια σου!!(το ονομα σου το ξερουμε ή απλα εγω λογω αμνησιας δεν το θυμαμαι???)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες νομιζα οτι μιλαγα μονη μου τοση ώρα.

Σημερα πήγα γιατρο. Η μπεμπα εγινε 1325γραμμ. Το βλέπει να βγαινει γυρω στα 3200. Μουπε οτι απο 36 εβδομαδα θεωρειτε ασφαλές να βγει ενα παιδι χωρις ανάγκη θερμοκοιτιδας.

Επίσης μου πε να παιρνω 3 μεριδες γαλακτοκομικών για να ειμαι οκ σε ασβέστιο--αυτα δεν έκατσα πολύ σήμερα ήταν λιγο βιαστικά τα πραγματα γενικά απο οτι καταλαβα και μου την έσπασε λίγο αυτο.

Κατα τα άλλα όλα καλα:wink:

ΜΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ???

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΟΥΛΑ!!ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ Ε!!ΑΝΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ :wink:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

αμα ειδες και μπεμπονι δικαιολογεισαι!!!πως ητανε??

εγω τωρα βγηκα απο το μπανιο!

εχει μαια και μαλιστα ειναι και φοβερη κοπελα,μιλαμε πολυ ανοιχτα κ μου λυνει ολες τις αποριες!στο μαιευτηριο θα με βοηθησει ετσι κι αλλιως μου πε,θα ειναι εκει..τωρα σπιτι θα ρωτησω αν ερχεται μετα :wink: πως ηταν στο Μητερα σου πε η φιλη σου?αν και σκεφτομαι σοβαρα τη ΓΑΙΑ πια..

κουκλι είναι.....κάπου 4 κιλά με τεράστια μάτια και μαλλάκι......γλύκας!!!:tongue::tongue::tongue:

τι θές να φάς;γλυκό;μια κουταλιά μέλι που λέει και η Πετρουλάκι,μία ε!!!!!!κάνε λίγο κράτη να δεις το ζάχαρο που βρίσκεται και τρώς μετά μια φορά τη βδομάδα κάτι γλυκό!:wink:

στο Μητέρα όπως τα ξέρετε...ήταν σε 4κλινο γέννησε πριν 6 μήνες και περιμένει και 2ο.....είναι 3 μηνών ήδη....μπαμ μπαμ!!!!!τη βοήθησε η μαία του γιατρού της μου είπε πολύ....και είναι της άποψης αν ήταν σε δημόσιο ο γιατρός της δε το συζήταγε την είχε κάνει από το Μητέρα...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΟ!!ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΕ ΣΥ!!

ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ 4ΚΛΙΝΑ ΑΥΤΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 3 ΚΛΙΝΑ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ??ΤΑ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ!!

ΗΠΙΑ ΛΙΓΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπέρα σε όλες νομιζα οτι μιλαγα μονη μου τοση ώρα.

Σημερα πήγα γιατρο. Η μπεμπα εγινε 1325γραμμ. Το βλέπει να βγαινει γυρω στα 3200. Μουπε οτι απο 36 εβδομαδα θεωρειτε ασφαλές να βγει ενα παιδι χωρις ανάγκη θερμοκοιτιδας.

Επίσης μου πε να παιρνω 3 μεριδες γαλακτοκομικών για να ειμαι οκ σε ασβέστιο--αυτα δεν έκατσα πολύ σήμερα ήταν λιγο βιαστικά τα πραγματα γενικά απο οτι καταλαβα και μου την έσπασε λίγο αυτο.

Κατα τα άλλα όλα καλα:wink:

μπράβο το κορίτσι..ορίστε που παραπονιέσαι,μια χαρά είναι!!!!!κορίτσαρος:tongue:ποιό γιατρό έχεις βρε Βάσω μου και σε ποιά βδομάδα είσαι γιατί δε θυμάμαι;

Grya.jpgGryap3.png

ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΟ!!ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΕ ΣΥ!!

ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ 4ΚΛΙΝΑ ΑΥΤΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 3 ΚΛΙΝΑ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ??ΤΑ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ!!

ΗΠΙΑ ΛΙΓΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!

τα 3κλινα τώρα τα φτιάξανε γιατί θα γινόταν χαμός με 4 μέσα στο δωμάτιο...και την ξαδέρφη μου το 1ο σε 4κλινο την είχαν.....

ψάχτω για το 2ο.....στο Έλενα κάθε 3 ώρες σφουγγαρίζουν το δωμάτιο στα λούξ,σου δίνουν ότι και στο ιδιωτικό,πάνες ,σερβιέτες και δεν τις πληρώνεις εξτρα.....γιατί στο Μητέρα αν ζητήσεις κάτι εξτρά το πληρώνεις με το αζημίωτο!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

ΜΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ???

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΟΥΛΑ!!ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ Ε!!ΑΝΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ :wink:

Πραγματι η σημερινή βιασύνη (πρώτη φορά ήταν έτσι σήμερα)με αποσυντονισε τελείως Ηθελα και κάποιες ερωτήσεις νακάνω τις μισές εκανα.

Και στη γραμματέα επειδη ήμασταν το τελευταιο ραντεβου για το μεσημερι έφευγε και απο τη βιασυνη που έπαθα και εγώ τα μισα τις ζητησα να μου γράψει απο φαρμακα και εξετάσεις!!! Δεν ξαναπάω μεσημαριανο τελευταιο ραντεβου αν ειναι όλοι να βιάζονται ρε γμτ τσαντιστικα!!!!:mad:

μπράβο το κορίτσι..ορίστε που παραπονιέσαι,μια χαρά είναι!!!!!κορίτσαρος:tongue:ποιό γιατρό έχεις βρε Βάσω μου και σε ποιά βδομάδα είσαι γιατί δε θυμάμαι;

ναι τελικά άρχισε να παιρνει βάρος. Ειμαι 31 εβδομάδα. Εν τω μεταξύ η ζυγαριά του γιατρου με δειχνει +7 ενώ η δική μου +10!!!!!!!! Ποια να πιστεψω Μήπως αυτη που με συμφέρει??????????

Καλυνυχτα προς το παρον ήρθε ο ντρας μου κα πάω να τον υποδεχτώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...