Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω οταν δεν εχω τιποτα αλλο τρωω λιγη σοκολατα. Οχι ολοκληρη ε; Λιγα κομματακια. Κι αν εχεις μαυρη ακομα καλυτερα. Αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις φρουτακια αντι γλυκο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ,ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!! ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΛΙΚΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΣΥΧΝΑ,ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΥΓΕ Η ΚΑΨΑ!!ΧΑΧΑ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Επανήλθα και είμαι πολύ καλύτερα! Σαν τούβλο κοιμήθηκα...

Κανονίστηκε η συνάντηση βλέπω! Καλά να περάσετε και είπαμε... φωτό!

Μετά το φαγητό θέλω κι εγώ γλυκό! Σήμερα έφαγα γλυκό του κουταλιού σταφύλι και μάλιστα βιολογικό! Είναι πιο υγειινά του κουταλιού και νομίζω καλή επιλογή!

Άννη, venceremos! Μια μέρα είναι, θα περάσει! Τί τζάντζαλα πήρες; Μπες σε λεπτομέρειες, έτσι νομίζεις θα γλιτώσεις;!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?

ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΩΕΙΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ

Ή

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?

Επεξεργάστηκαν by Anna_22

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

ΚΑΛΕ ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΣ!!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ,ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΨΩΝΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ SITE ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΙ ΧΡΕΩΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ!ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ 50 ΕΥΡΩ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΚΑΛΕ ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΣ!!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ,ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΨΩΝΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ SITE ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΙ ΧΡΕΩΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ!ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ 50 ΕΥΡΩ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

διαβασα κατι για τελωνεια κι αλλα τετοια κι τρομαξα ...ημουν ετοιμη να το παραγειλλω αλλα το ακυρωσαμε λογο αυτου

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Άντζυ, χαζεύω σε αυτό το site και "χαζεύω"! http://www.toys.gr

Άννα, αυτό με το τελωνείο ισχύει για αγορές από Αμερική. Δες εδώ: http://www.toys.gr/site.php?&file=products.xml&categoryid=9 Θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΚΑΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ???ΜΩΡΗ ΝΙΚΟΛ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΩΡΕΣ????

λύσσα μωρή.....έκανα ένα σωρό δουλειές....1.πήγα και είδα ένα μπέμπη 25 ημερών.....(Βίκυ έχω νέα για το Έλενα....) 2.πήγα σούπερ 3.έφτιαξα πίτσα!!!!!!!! μόνη σου σε άφησαν;

Grya.jpgGryap3.png

Άντζυ άμα ο γιατρός σου έχει μαία δώστης κάτι παραπάνω να έρθει να σε βοηθήσει στο θηλασμό...μίλησα με μια μανούλα που γέννησε στο Μητέρα και μου το είπε....επίσης όταν πάει στο γιατρό της ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ επίσκεψη τώρα που είναι έγκυος.....όχι σαν μερικούς μερικούς που τα πέρνουν ανεξέλεγκτα.....μην πώ τίποτα!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

αμα ειδες και μπεμπονι δικαιολογεισαι!!!πως ητανε??

εγω τωρα βγηκα απο το μπανιο!

εχει μαια και μαλιστα ειναι και φοβερη κοπελα,μιλαμε πολυ ανοιχτα κ μου λυνει ολες τις αποριες!στο μαιευτηριο θα με βοηθησει ετσι κι αλλιως μου πε,θα ειναι εκει..τωρα σπιτι θα ρωτησω αν ερχεται μετα :wink: πως ηταν στο Μητερα σου πε η φιλη σου?αν και σκεφτομαι σοβαρα τη ΓΑΙΑ πια..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...