Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ,ΤΙ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ????

αντε εσας ειναι φιλος!!!εγω με τι να απασχοληθω τωρα που θα ναι εδω τα πεθερικα!?????

χαχα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

του χρονου θα τελειωσεις!εγω ακομη παλευω!

να σου πω μανάρι μου εσένα είναι να σε πάρουν να εμψυχώνεις τον κόσμο........:lol::lol::lol::lol:ευχαριστώ ρε,μου ανέβασες το ηθικό!!!:rolleyes:μεγεια τα πραγματάκια...καλά,τι πήρες πάλι;με το καλό οι επισκέπτες:lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ,ΤΙ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ????

μήπως προτιμάς τα πεθερικά;;;:lol::lol::lol::lol:τι σκ@τοκαιρος είναι αυτός γαμ@το....:-(:-(:-(:-(

Grya.jpgGryap3.png

να σου πω μανάρι μου εσένα είναι να σε πάρουν να εμψυχώνεις τον κόσμο........:lol::lol::lol::lol:ευχαριστώ ρε,μου ανέβασες το ηθικό!!!:rolleyes:μεγεια τα πραγματάκια...καλά,τι πήρες πάλι;με το καλό οι επισκέπτες:lol::lol:

αφου ρε συ Νικολ διαβαζω απο τις 3:30!!!!τωρα τελειωσα!χαχαχα!!!!

τι να πηρα?σηκωσα το Jumbo!απο ολα πηρα!!!με 220 ευρωπουλα γεμισα το πορτ μπαγαζ!

εσυ τωρα ομως ειρωνευσαι φιλεναδα!!!ακου εκει ...με το καλο οι επισκεπτες.....

ουφ θεε μου..!!!!θα προσπαθω να μιλαω με σας κ να μην ακουω παπ@ριες!!!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

αφου ρε συ Νικολ διαβαζω απο τις 3:30!!!!τωρα τελειωσα!χαχαχα!!!!

τι να πηρα?σηκωσα το Jumbo!απο ολα πηρα!!!με 220 ευρωπουλα γεμισα το πορτ μπαγαζ!

εσυ τωρα ομως ειρωνευσαι φιλεναδα!!!ακου εκει ...με το καλο οι επισκεπτες.....

ουφ θεε μου..!!!!θα προσπαθω να μιλαω με σας κ να μην ακουω παπ@ριες!!!!!

δεν είχες ψωνίσει ρε;υπομονή .....ευτυχώς δεν έχεις τους δικούς μου γιατί θα είχες πηδηχτεί απ'το παράθυρο......:rolleyes::rolleyes:πάνε κοιμήσου....

Grya.jpgGryap3.png

δεν είχες ψωνίσει ρε;υπομονή .....ευτυχώς δεν έχεις τους δικούς μου γιατί θα είχες πηδηχτεί απ'το παράθυρο......:rolleyes::rolleyes:πάνε κοιμήσου....

χαχα!φανταζεσαι??καλως ηρθατε!!!αντε καληνυχτα!χαχαχα!!!!

μου ειχαν μεινει μονο τα τζαντζαλα (ξερεις την λεξη?) να παρω...

τα χοντρα τα ειχα παρει...τωρα τελειωσα τελειως!!!:tongue:

pSC1p2.png

χαχα!φανταζεσαι??καλως ηρθατε!!!αντε καληνυχτα!χαχαχα!!!!

μου ειχαν μεινει μονο τα τζαντζαλα (ξερεις την λεξη?) να παρω...

τα χοντρα τα ειχα παρει...τωρα τελειωσα τελειως!!!:tongue:

ααααα......λέω και εγώ τι ψωνίζεις συνέχεια!!!!!!!!την ξέρω την λέξη..;);)η Άντζυ που είναι;καμιά ατασθαλία κυρία μου έκανες;εεεεεεεε;;;;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ :-) ΧΑ ΧΑ!

ωραία είσαι και εσύ μωρή,θα γελάς με τον πόνο της άλλης:lol::lol::lol::lol::lol:άντε ρε να τα πείτε αύριο και από κοντά,φώτο εεεεεεεε!!!!!!;)

Grya.jpgGryap3.png

ΕΦΑΓΑ ΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΤΑΤΗ!! ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΩΡΑ Ή ΜΕΤΑ?>

εγώ πάω super!!!!θα τα πούμε μετά....φιλιά πολλάαάάάά΄!!!Άννυ γερά:wink:

Grya.jpgGryap3.png

ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΥ!!!!!! :-)

ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΛΑ,ΜΗ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ;-( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...