Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελεος ρε κοριτσια!τι πολυλογια ειναι αυτη???τι κοτσομπολιο!!!!θεε μου!!!χαχαχα!!!διαβαζω καμια ωρα κ δεν εχω τελειωσει ακομη!!!!!

εγω πηγα Jumbo κ οπως λεει η Αντζυ τα πηρα ΟΛΑ!!!!Γεμισα ενα καροτσι ως πανω κ εφυγα!ουφ τελειωσε κ αυτο!

παω να συνεχισω το διαβασμα..οχι τιποτα αλλο...νοιωθω σαν να γραφω εξετασεις μετα, που δεν τα θυμαμαι ολα....:(:cool:

Α!σε λιγο καταφθανουν τα πεθερικα!!!:evil::|:neutral:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

:tongue::tongue::tongue:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΩΦΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ....ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ....ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑς ΕΦΑΓΑΑΑΑ!!!:cool::cool::cool::cool:

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ....ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ SUPER DUPER TOP MODEL ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ??? ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑΤΙ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ....!!! ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΜΥΤΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΚΟΥΝΑΡΑΑΑΑΑ!!!:wink::wink::wink:

αααα!απο αυτο καταλαβα οτι θα βρεθειτε κοκονες!!!αντε επιτελους!!!!!

α και μην ξεχασετε να βαλετε φωτο!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

pSC1p2.png

Ελεος ρε κοριτσια!τι πολυλογια ειναι αυτη???τι κοτσομπολιο!!!!θεε μου!!!χαχαχα!!!διαβαζω καμια ωρα κ δεν εχω τελειωσει ακομη!!!!!

εγω πηγα Jumbo κ οπως λεει η Αντζυ τα πηρα ΟΛΑ!!!!Γεμισα ενα καροτσι ως πανω κ εφυγα!ουφ τελειωσε κ αυτο!

παω να συνεχισω το διαβασμα..οχι τιποτα αλλο...νοιωθω σαν να γραφω εξετασεις μετα, που δεν τα θυμαμαι ολα....:(:cool:

Α!σε λιγο καταφθανουν τα πεθερικα!!!:evil::|:neutral:

ΜΕΓΕΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙΣ....:cool::cool::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΕ ΚΟΡΗ ΓΙ ΑΥΡΙΟ??????? 3 ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΓΟΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΜΠΕΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΕ ΚΟΡΗ ΓΙ ΑΥΡΙΟ??????? 3 ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΓΟΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΜΠΕΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Άντε τυχερούλα, 3 άντρες στα πόδια της μπέμπας σου!

Λοιπόν, μου απάντησε και το Βικάκι. Δυστυχώς δεν μπορεί ούτε κι εκείνη. Έχει επιτέλους ρεπό ο άντρας της και θα πάνε για ψώνια. Ντοπλερ έχει στις 5:30 και μετά θα πάει σε μια φίλη της οπότε θα αργήσει λίγο αλλά θα μπει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Άντε τυχερούλα, 3 άντρες στα πόδια της μπέμπας σου!

Λοιπόν, μου απάντησε και το Βικάκι. Δυστυχώς δεν μπορεί ούτε κι εκείνη. Έχει επιτέλους ρεπό ο άντρας της και θα πάνε για ψώνια. Ντοπλερ έχει στις 5:30 και μετά θα πάει σε μια φίλη της οπότε θα αργήσει λίγο αλλά θα μπει.

Α...ΚΡΙΜΑ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

παρούσα......σιδέρωνα και μετά κοιμήθηκα γιατί δεν την πάλευα....έχω super market μετά.....σας διαβάζω και επιστρέφω...:wink:

του χρονου θα τελειωσεις!εγω ακομη παλευω!

pSC1p2.png

Pampers ( 8001140222 ) σου στέλνουν βαλιτσάκι με δείγματα σε 1-2 μήνες

www.pampers.gr smile.pngw00t.png

Babylino ( 8001184200 ) σου στέλνουν βαλιτσάκι με δείγματα σε 1-2 εβδομαδεςwww.babylino.gr smile.pngw00t.png

Νivea ( 2106600000 ) σου στέλνουν δείγματα με βρεφικά προιόντα σε 1-2 εβδομαδεςwww.nivea.gr smile.png

Libero ( 80011542376 ) σου στέλνουν εκπτωτικά κουπονάκια και μου είπαν να κρατάω τα bar code για να μου στέλνουν δωράκια για το μωρό w00t.png

Περιοδικό επιθυμίες ( 2109287550 ) στο στέλνουν δωρεάν 3 φορές το χρόνο και έχει μέσα εκπτωτικά κουπονάκια w00t.png

Ecofamily ( 2104170670 ) σας στέλνουν δειγματάκια από πάνες και βρεφικά καλλυντικά αλλά η σειρά αλλάζει και θα έχουν σε κάνα μήνα... blink.pngsmile.png Είναι οικολογική σειρά

Welenda ( 2310856233 ) πάρτε και ρωτήστε σε ποιό κατάστημα μπορείτε να βρείτε δείγματα καλλυντικών βρεφικής σειράς και θηλασμού... cool.pngsmile.png Βιολογικά προιόντα είναι

Στη Johnson δε δίνουν τίποτα angry.pngangry.pngangry.png

Στη Fresyderm επίσης δε δίνουν τίποτα angry.pngangry.pngangry.png

Στην proderm ( 2106601080 ) πάρτε από Δευτέρα και ζητήστε την κυρία Καλαμποκά...Δεν παίρνω κι όρκο αλλά κάτι θα δίνουν κι αυτοί... unsure.pnglaughing.png

ρε στα pampers k ta libero εκανα πριν καιρο log in στα site αλλα δεν μου στειλαν ακομη τιποτα!!!!:confused::confused::mad::-x

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...