Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ εσύ έχεις το θέμα σου και εμείς σου μιλά με για γλυκά ε?

Την διαφήμιση της τούρτας λάκτα δεν την είδα, είδα όμως τα 2 κιλά που πήρα όταν την έφαγα....:tongue::D:D;)

Μόλις γεννήσεις με το καλό και αν ο άντρας σου δεν σου φέρει ότι γλυκό τραβάει η ψυχή σου, πάρε ένα τηλεφωνάκι και θα ρίξω σύρμα σε όλο το φόρουμ και θα σου φέρουμε όλες μας από 3 γλυκάκια κοριτσάρα μου!!!!!

Και στον άντρα σου δεν θα δώσουμε ΚΑΝΕΝΑ.

Ορίστε μας...

(έκανα ένα μικρό διαλειμματάκι γιατί ήρθε για λίγο το αγοράκι μου!)

ναι,ναι,ναιναι:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ευχαριστώ πολύ πολύ για τη σκέψη και μόνο!!!

είσαι πολύ καλή!!!!

ΚΑΝΕΝΑ δεν θα του δίνω αν μου θυμώνει που τρώω,ούτε ψιχουλάκι!!!

καλή επιτυχία στις κρέπες island!φαντάζομαι με παγωτό,ε???;)

neraidoula καλή δύναμη κοπέλα μου,να προσέχεις όμως πολύ.μήπως δεν πρέπει να κουράζεσαι τόσο πολύ?να προσέχεις,ε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία με το βάψιμο. Εμείς τραβάμε λιγο ζόρι γιατί οι εργάτες μας έρχονται μονο ΣΚ. Και την περασμενη βδομαδα που εβρεχε δεν εκαναν τιποτα. Οποτε αργούμε όπως φαίνεται... Ελπίζω να βρεθείτε αύριο και βγαλτε φωτο!!!

Ευχαριστουμε!!Και εσυ κουραγιο!Που θα παει θα τελειωσει!!!

Ρε τι τραβαμε με τους υπολογιστες και τις βλακειες!!!Και να φανταστεις οτι

εχουμε και laptop εμεις αλλα θελει τον μεγαλο ο κυριος!!!

neraidoula καλή δύναμη κοπέλα μου,να προσέχεις όμως πολύ.μήπως δεν πρέπει να κουράζεσαι τόσο πολύ?να προσέχεις,ε?

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!!Προσεχω οσο μπορω!!!

Οταν βλεπω οτι αρχιζω και κουραζομαι την κανω με μικρα πηδηματακια!!

Χεχε!!!!;););)

Pampers ( 8001140222 ) σου στέλνουν βαλιτσάκι με δείγματα σε 1-2 μήνες

www.pampers.gr smile.pngw00t.png

Babylino ( 8001184200 ) σου στέλνουν βαλιτσάκι με δείγματα σε 1-2 εβδομαδεςwww.babylino.gr smile.pngw00t.png

Νivea ( 2106600000 ) σου στέλνουν δείγματα με βρεφικά προιόντα σε 1-2 εβδομαδεςwww.nivea.gr smile.png

Libero ( 80011542376 ) σου στέλνουν εκπτωτικά κουπονάκια και μου είπαν να κρατάω τα bar code για να μου στέλνουν δωράκια για το μωρό w00t.png

Περιοδικό επιθυμίες ( 2109287550 ) στο στέλνουν δωρεάν 3 φορές το χρόνο και έχει μέσα εκπτωτικά κουπονάκια w00t.png

Ecofamily ( 2104170670 ) σας στέλνουν δειγματάκια από πάνες και βρεφικά καλλυντικά αλλά η σειρά αλλάζει και θα έχουν σε κάνα μήνα... blink.pngsmile.png Είναι οικολογική σειρά

Welenda ( 2310856233 ) πάρτε και ρωτήστε σε ποιό κατάστημα μπορείτε να βρείτε δείγματα καλλυντικών βρεφικής σειράς και θηλασμού... cool.pngsmile.png Βιολογικά προιόντα είναι

Στη Johnson δε δίνουν τίποτα angry.pngangry.pngangry.png

Στη Fresyderm επίσης δε δίνουν τίποτα angry.pngangry.pngangry.png

Στην proderm ( 2106601080 ) πάρτε από Δευτέρα και ζητήστε την κυρία Καλαμποκά...Δεν παίρνω κι όρκο αλλά κάτι θα δίνουν κι αυτοί... unsure.pnglaughing.png

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Λίγες ωρίτσες έλειψα και γεμίσατε πάλι πολλές σελίδες!!!!

Δουλείες τέλος! έβαλα και ένα ακόμη πληντύριο και το απόγευμα έχω να κάνω κείκ και ένα γλυκάκι και μετά θα είμαι ετοιμη!

Αντε κανονίστε αυτη τη συναντηση! όσες μπορείτε τουλάχιστον!!! Θα περιμένουμε φωτογραφίες οι υπόλοιπες!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

επέστρεψα....η καλύτερη λύση είναι με μετρό, σίγουρα και γρήγορα και κατα την γνώμη μου θα έλεγα σημείο συνάντησης Σύνταγμα συμφωνούμε όλες στις 11:00 να την κλείσουμε την συναντησούλα μας???

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ...ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΟΥΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΟΙΛΟΥΜΠΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ!!! ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥ!!! ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ....

Αρχηγέ... μπορεί και η Αννυ(andria27)!!!! Απλά θέλει και εκείνη κατά τις 11:00 να συναντηθούμε γιατί και εκείνη θα βγει με τον αντρούλη της για φαγητό το μεσημέρι!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...