Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΕΡΝΟΜΑΙ... Πολλή ατονία λέμε... Ένα μανίκι σιδερώνω και αυτό με το ζόρι... Έχω και μια ζαλοθολούρα στο μυαλό...

Πάει, χάλασα...

Εσείς παρτάκια σε παιδότοπους οργανώνετε ε? Μια χαρά! Κανονίστε όμως και την περιβόητη συνάντηση, στη βράση κολλάει το σίδερο!

Πάντως και για τις φιλίες που λέτε η φάση που είναι η καθεμιά πάιζει μεγάλο ρόλο... Με την κολλητή μου δεν μπορώ να συζητήσω για κάποια πράγματα, γιατί αν και θα προσπαθήσει να με καταλάβει δεν γίνεται, γιατί δεν έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση... Για το μωρό δεν θα αναλύσουμε πολλά, αλλά επειδή είναι πραγματική φίλη είναι κοντά μου με άλλο τρόπο. Αλλά είναι εκεί, αυτό είναι το σημαντικό! Και όντως οι άνθρωποι που δεν νοιάζονται για εμάς φαίνονται σε παρόμοιες καταστάσεις κι από εκεί και πέρα μπορούμε να επιλέξουμε αν τους θέλομε κοντά μας...

Προς το παρόν αυτά... Αν πάρω αργότερα τα πάνω μου θα ξαναμπώ να δω τί άλλο σκαρώνετε!

Α και να μην ξεχάσω! Βασιλική και Βίκυ να απολαύσετε τα μπεμπάκια σας! Θα πάθετε ένα σοκ όταν δείτε πόσο μεγάλωσαν!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΩΡΑΙΑ,ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ!ΟΧΙ ΚΑΛΕ,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΛΛΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ.ΘΑ ΒΡΩ ΕΓΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΩ :-) ΤΙ ΩΡΑ ΛΕΣ?ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ>?

Της έστειλα μήνυμα και τώρα περιμένω απάντηση...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Και η Χριστίνα είπε ότι μπορεί!!! Οπότε μπορείτε να έρθετε μαζί!!!

Neraidoula εσύ δεν μπορείς καθόλου;;;

Θα ξεκινησουμε να βαφουμε αυριο το δωματιο του μπεμπη και δεν

ξερω τι ωρα θα τελειωσουμε.Αν δω οτι μπορω θα στειλω μνμ στην angie

που εχω το κινητο της και θα την ρωτησω που εισαστε να ερθω.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΕΧΩ ΤΟ ΣΩΦΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ....!!! ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΗΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΕΣ????

ΑΣΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!!!ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΠΙΑ!!

Λες ρε Άντζυ να την πέσω για καμιά ωρίτσα;

Καλή ιδέα! Δε θα σαβουρώσω και τπτ ύποπτο... ;)

Όταν ξυπνήσω να δω ώρα, μέρος και αθρόα συμμετοχή από τις Αθηναίες! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλή επιτυχία με το βάψιμο. Εμείς τραβάμε λιγο ζόρι γιατί οι εργάτες μας έρχονται μονο ΣΚ. Και την περασμενη βδομαδα που εβρεχε δεν εκαναν τιποτα. Οποτε αργούμε όπως φαίνεται... Ελπίζω να βρεθείτε αύριο και βγαλτε φωτο!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΕΧΩ ΤΟ ΣΩΦΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ....!!! ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΗΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΕΣ????

Ναι, ναι!!! Συμφωνώ να μην συναντηθούμε μεσημεριάτικα... Καλή ώρα είναι στις 11!!! Αντε να καταλήξουμε στην ώρα και μετά στο μέρος... (Μην το πούμε εδώ μέσα όμως...)

Angie μου έχω και το msn ανοιχτό!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΝΕ ΝΑΝΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΙ ΠΕΡΔΙΚΑΚΙ!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΝΑ ΔΕΙΣ :-)

ΧΡΙΣΤΙΝΙΩ ΕΓΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΠΡΩΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ,ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ!

ΒΑΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!!ΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΟΥ!!!

ΒΑΣΟΥΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ,ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ,ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ,ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΑΑΑΑ κοριτσια τσεκαρετε μεχρι ποιο σημειο λειτουργει το τρενο

γιατι κανουν εργα και κοβουν σταθμους και εξυπηρετουν με λεωφορεια.

Για να μην τραβηξετε ζορι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...