Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΙ ΩΡΑ ΣΧΟΛΑΣ?ΚΑΛΕ ΕΣΥ ΑΔΕΙΑ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ???

Κατα τις 5 θα φυγω!!!Εγω αγαπουλα θα φυγω κατ ευθειαν για το

μαιευτηριο!!!!!!Βλεπεις εχουμε μαγαζι και θα ειμαι εδω

μεχρι τελους!!!!!Το βραδυ που δουλευω στον μπαμπα μου (εχει σουβλατζιδικο)

σε κανενα μηνα θα σταματησω να πηγαινω!!!!!Οπως καταλαβαινεις ζορικα τα πραγματα!!!

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

α,εσυ Βασουλα εισαι τοπ κοριτσι λαστιχο της ομαδας μας!!και δυο δουλειές!!πω πω....κοιτα η πρωινη στο βενζιναδικο δε με πολυ καίει...αλλα αυτο το σουβλατζίδικο πολυ μου αρεσε!!!που το χει ο μπαμπακας σου??και δε σου ρχεται να τρως συνεχεια σουβλακια??>?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΑΧ Βικάκι μου να ηταν ετσι απλά καλά θα ήταν...δεν ειναι δυστυχως θεμα τα κοινα ενδιαφεροντα!εγω οπως ημουν,ειμαι..δεν εγινα και η σουπερ συζυγος που δεν παω πουθενα χωρις τον αντρα μου!ασχετα βεβαια οτι με την εγκυμοσυνη κλειστηκα πολυ μεσα...αλλα πριν το γαμο,στην προετοιμασια,η και καλά κολλητη μου φροντισε να μας ανακατεψει ολους.κι ηταν καθαρα θεμα ζηλειας,τωρα μπορω να το πω με σιγουρια.εγινα κωλος με τον Κωστα μια μερα πριν το γαμο..εκλαιγα ολη μερα στο τηλ κι αντι να μου πει ει ξυπνα,εκανα μαλακια,αυριο παντρευεσαι ..μου βαζε κι αλλα γκαζια!τελοσπαντων...ηταν η 3η φορα πια που δημιουργησε ιστορια και λογια,οποτε αφου τρθτωσε το κακο...την χαιρετησα κι εγω!

μια συμβουλή...ότι κλείνει το σπίτι σου...κράτα αυτούς που κάνετε κέφι εσεις και οι υπόλοιποι έξω απο την παράγκα! κατάλαβες???

Διαφημίσεις

μια συμβουλή...ότι κλείνει το σπίτι σου...κράτα αυτούς που κάνετε κέφι εσεις και οι υπόλοιποι έξω απο την παράγκα! κατάλαβες???

αυτό κάνω πια Χριστινάκι μου :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

α,εσυ Βασουλα εισαι τοπ κοριτσι λαστιχο της ομαδας μας!!και δυο δουλειές!!πω πω....κοιτα η πρωινη στο βενζιναδικο δε με πολυ καίει...αλλα αυτο το σουβλατζίδικο πολυ μου αρεσε!!!που το χει ο μπαμπακας σου??και δε σου ρχεται να τρως συνεχεια σουβλακια??>?

Στην Ν.ιωνια τα εχουμε ολα.Αλλα ποοοοσα σουβλακια να φαω πια?????

Οσο να πεις τα βαριεσαι απο ενα σημειο κ μετα!!

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

Διαφημίσεις

εσενα Βάλια μου μονο η Αθηνα σε βολευει ε?αφου μενεις μακρυα :wink:

Nαι βρε Αντζυ μου... Σας τραβάω εγώ Αθήνα, ε;;; :-(:sad::-(

Λογικά θα μπορεί να έρθει και η Αννυ (andria27) αλλά δεν έχει μπει από το πρωί... Θα της στείλω μήνυμα αν το σιγουράψουμε! ;)

Το μεσημεράκι βέβαια θα βγούμε για φαί με τους γονείς μου μάλλον αλλά εγώ θέλω να σας γνωρίσω!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Άντε, επιτέλους να βρεθείτε. Θα'χει και ωραία μέρα αύριο. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ. Θα'χουμε εργάτες πάλι.

Πωπω βρε Μαρακι ζορι που τραβας κι εσυ με αυτο το θεμα!!!

Εμεις αυριο θα ξεκινησουμε τα βαψιματα στο δωματιο του μπεμπη

και με πιανει πονοκεφαλος και μονο που το σκεφτομαι!!!!

Nαι βρε Αντζυ μου... Σας τραβάω εγώ Αθήνα, ε;;; :-(:sad::-(

Λογικά θα μπορεί να έρθει και η Αννυ (andria27) αλλά δεν έχει μπει από το πρωί... Θα της στείλω μήνυμα αν το σιγουράψουμε! ;)

Το μεσημεράκι βέβαια θα βγούμε για φαί με τους γονείς μου μάλλον αλλά εγώ θέλω να σας γνωρίσω!!!

ΩΡΑΙΑ,ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ!ΟΧΙ ΚΑΛΕ,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΛΛΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ.ΘΑ ΒΡΩ ΕΓΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΩ :-) ΤΙ ΩΡΑ ΛΕΣ?ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ>?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΩΡΑΙΑ,ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ!ΟΧΙ ΚΑΛΕ,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΛΛΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ.ΘΑ ΒΡΩ ΕΓΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΩ :-) ΤΙ ΩΡΑ ΛΕΣ?ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ>?

Και η Χριστίνα είπε ότι μπορεί!!! Οπότε μπορείτε να έρθετε μαζί!!!

Neraidoula εσύ δεν μπορείς καθόλου;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...