Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και πολύ καλά έκανες angie μου και την χαιρέτησες!

νομίζω πως στη ζωή μας πρέπει να κρατάμε μόνο τους ανθρώπους που ξέρουμε οτι πραγματικά θέλουν το καλό μας.και είναι πολύ εύκολο να τους ξεχωρίσουμε,φαίνεται κυρίως στις χαρές μας,παρά στις στενοχώριες.

με τα χρόνια βέβαια είναι πολύ δύσκολο να κάνεις νέες ουσιαστικές φιλίες,ζητάς άλλα πράγματα.βέβεια όσο μεγαλώνω βλέπω οτι προτιμώ να έχω 2-3 καλούς φίλους που όταν τους συναντώ είμαι 100% ο εαυτός μου,παρά να χαζολογάω και να πιέζομαι..άσε που όταν θα έρθουν τα μωράκια μας και για πολλά χρόνια,μεταξύ οικογένειας,δουλειάς,σπιτιού&υποχρεώσεων δεν θα έχουμε και πολύ χρόνο...κι αυτό με στενοχωρεί,δε θέλω να γίνω σαν κάποιες φίλες μου που δεν τις βλέπω πια,που δεν ξεκολλάνε από τα παιδιά τους,που ούτε στο τηλέφωνο δε μπορείς να τους μιλήσεις γιατί κλαίει,φωνάζει,πεινάει το παιδί..και πολύ το φοβάμαι οτι κάπως έτσι θα γίνουμε κι εμείς.....τι λέτε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

στο χερι μας ειναι atlantis μου!!δε νομιζω οτι θα μαστε ετσι,ειμαστε μοντερνες μαμαδες εμεις!!ασε που χουμε και την ομαδα μας,θα παρασυρουμε η μια την αλλη να οργανωνουμε καμια συναντησουλα σε παιδοτοπους να παιζουν τα μωρα κι εμεις να πινουμε καφε!!εγω καπως ετσι με φανταζομαι,δε θελω καθολου να κλειστω μεσα!κοιτα το πρωτο 3μηνο ειναι το ζορι κι οι αυπνιες απο οσο βλεπω κι απο φιλες που γεννησανε,μετα ειναι μια χαρα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

στο χερι μας ειναι atlantis μου!!δε νομιζω οτι θα μαστε ετσι,ειμαστε μοντερνες μαμαδες εμεις!!ασε που χουμε και την ομαδα μας,θα παρασυρουμε η μια την αλλη να οργανωνουμε καμια συναντησουλα σε παιδοτοπους να παιζουν τα μωρα κι εμεις να πινουμε καφε!!εγω καπως ετσι με φανταζομαι,δε θελω καθολου να κλειστω μεσα!κοιτα το πρωτο 3μηνο ειναι το ζορι κι οι αυπνιες απο οσο βλεπω κι απο φιλες που γεννησανε,μετα ειναι μια χαρα!!

Και επειδη θα εχουν και τα παιδια μας κοντινες ημερομηνιες γενεθλια θα κλεινουμε εναν μεγαλο παιδοτοπο και θα τα κανουμε ολες μαζι θα γενεθλια τους!!!χαχαχαχαχαχα

ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενα μεγάλοοοοοοοοοοοοοο πάρτυ!!!!!δουλευα και στον παιδοτοπο με τα φουσκωτα στο VILLAGE ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ,ε!!εχουμε και κονέ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενα μεγάλοοοοοοοοοοοοοο πάρτυ!!!!!δουλευα και στον παιδοτοπο με τα φουσκωτα στο VILLAGE ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ,ε!!εχουμε και κονέ!!

Εεεερε γλεντια!!!χιχιχιχιχι!!!!!!:P:p:p:p:p

island, αληθεια ποιο ειναι το ονομα σου;,εγω δεν την ξερω αλλα ο αντρας μου θα την ξερει σιγουρα γιατι εκει εμενε πριν αγορασουν οι γονεις του το σπιτι που μενουμε τωρα. θα του το πω οταν γυρισει απ τη δουλεια. αν ερθεις ποτε στα μερη μας να τα πουμε κ απο κοντα!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

γιουπιιιιιι !!!! θα τα πουμε και απο κοντά επιτέλους!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Α....ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΡΙΟ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.....ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.......:eek::mad::mad::mad:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...