Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λέτε με το περπάτημα να υπερβάλλω; Θεωρώ ότι είναι κανονική άσκηση και περπαταω αργά. Δεν νομίζω ότι υπερβάλλω. Πάντως θα τον ρωτήσω, έχετε δίκιο.

Αλλά αφού επιτρέπει το σεξ το περπάτημα μου φαίνεται πταίσμα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λέτε με το περπάτημα να υπερβάλλω; Θεωρώ ότι είναι κανονική άσκηση και περπαταω αργά. Δεν νομίζω ότι υπερβάλλω. Πάντως θα τον ρωτήσω, έχετε δίκιο.

Αλλά αφού επιτρέπει το σεξ το περπάτημα μου φαίνεται πταίσμα.

χαχχα!σωστο και αυτο!αλλα δεν νομιζω να 'ναι το ιδιο...:P:p:tongue::tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Kαλημέρα μανούλες απριλιου.

Τι κανετε σημερα;

Εγω ειμαι πολυ καλυτερα απο την τελευταια φορα που σας εγραψα.Τελικα ακυρωθηκε το ταξιδι του αντρα μου(οχι για εμενα) αλλα ηταν μια καλη ευκαιρια να μιλησουμε και να λυσουμε καποιες παρεξηγησεις που τελευταια μας ειχαν απομακρυνει αρκετα.Και περιτο να σας πω οτι(κατα την γνωμη του) εφταιγα εγω ,ο λογος οτι τον εχω κακομαθει τρελα.Αντε να δουμε τι θα κανει οταν θα ερθει και ο αντιζηλος επισημα μεσα στο σπιτι.

Με φοβησατε λιγο με τις συσπασεις.Νοιωθω κι εγω πολλες φορες την κοιλια μου πετρα και συνοδευεται και απο πονο συνηθως οταν λογο δουλειας μενω πολλες ωρες ορθια, με παρηγορει λιγο το οτι το νοιωθουμε ολες.Θα ρωτησω ομως στο επομενο ραντεβου την αλλη εβδομαδα απο κοντα να του δειξω και που ποναω.

Αυτο που με προβληματιζει ομως ακομα ειναι που ο μπεμπης δεν κουνιεται καθολου ή δεν τον νοιωθω καθολου.Εκτος απο κατι σουχλες ωρες ωρες αλλα πονανε αρκετα για να ειναι κλωτσια απο ενα τετοιο ποδαρακι.Αντε και να δουμε ποτε θα αποφασισει να κανει τσα στη μανουλα.

Πολλα φιλια να εχουμε μια ωραια και ξεκουραστη κυριακη.;)

dtMvp3.png

Οσο για το περπατημα dim angel ειναι η μονη ασκηση που δεν απαγορευεται στην εγκυμοσυνη αλλα μην φερνεις τον εαυτο σου στα ορια.Περπατα οσο μπορεις και οσο αντεχεις.Μπορει στην αρχη να κανεις και λιγοτερα μετρα ή καποια μερα να μην αντεχεις ή να εχεις ορεξη για περισσοτερο.Απλα προσπαθησε να μην εξαντλησε.Η πρωτη προσπαθεια πως πηγε;

dtMvp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγε πολύ καλά. Το χιλιόμετρο βγήκε μέσα σε περίπου μισή ώρα, αργά στην αρχή, με σταθερή ταχύτητα λίγο πιο γρήγορα μετά, και περίπου 200 μέτρα πολύ αργά στο τέλος σαν αποθεραπεία.

Μου άρεσε και με τόνωσε. Παρακολουθούσα και τους παλμούς μου. Το μαξιμουμ ήταν 105 οποτε και αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να σταματήσω.

Γενικά ένιωσα πολύ καλά, γι'αυτό κι εγώ δεν νομίζω να κάνει κακό. Αντιθέτως.

X4pTp3.png

Kαλημέρα μανούλες απριλιου.

Τι κανετε σημερα;

Εγω ειμαι πολυ καλυτερα απο την τελευταια φορα που σας εγραψα.Τελικα ακυρωθηκε το ταξιδι του αντρα μου(οχι για εμενα) αλλα ηταν μια καλη ευκαιρια να μιλησουμε και να λυσουμε καποιες παρεξηγησεις που τελευταια μας ειχαν απομακρυνει αρκετα.Και περιτο να σας πω οτι(κατα την γνωμη του) εφταιγα εγω ,ο λογος οτι τον εχω κακομαθει τρελα.Αντε να δουμε τι θα κανει οταν θα ερθει και ο αντιζηλος επισημα μεσα στο σπιτι.

Με φοβησατε λιγο με τις συσπασεις.Νοιωθω κι εγω πολλες φορες την κοιλια μου πετρα και συνοδευεται και απο πονο συνηθως οταν λογο δουλειας μενω πολλες ωρες ορθια, με παρηγορει λιγο το οτι το νοιωθουμε ολες.Θα ρωτησω ομως στο επομενο ραντεβου την αλλη εβδομαδα απο κοντα να του δειξω και που ποναω.

Αυτο που με προβληματιζει ομως ακομα ειναι που ο μπεμπης δεν κουνιεται καθολου ή δεν τον νοιωθω καθολου.Εκτος απο κατι σουχλες ωρες ωρες αλλα πονανε αρκετα για να ειναι κλωτσια απο ενα τετοιο ποδαρακι.Αντε και να δουμε ποτε θα αποφασισει να κανει τσα στη μανουλα.

Πολλα φιλια να εχουμε μια ωραια και ξεκουραστη κυριακη.;)

Ετοιμάσου για πολλά "τσα" από βδομάδα....θα δεις, θα απορούν όλοι γιατί γελάς μόνη σου στα καλά του καθομένου.....

Αυτό που λες με την ορθοστασία περιόρισέ το. Δεν κάνει καλό η ορθοστασία στην εγκυμοσύνη γιατί το κυκλοφορικό σου δεν είναι στην καλύτερη φάση του (επιστημονικά δεν κατέω πώς το λένε...:D) και θα αρχίσουν να σου σπάνε αγγειάκια άμα το παρακάνεις.... Προμηθεύσου κατάλληλα παπουτσάκια και καλτσούλες πιέσεως για να ανακουφίζεσαι έτσι?....

Πάντως χαίρομαι που τα βρήκατε και τα συζητήσατε, πολύ σημαντικό για την ηρεμία σου αυτό.....

GaiGp3.png

γιατί καλέ ? περπατητό σεξ, μια χαρούλα μου φαίνεται...... lololololol

λολ πολύ μ'αρέσουν τα κυριακάτικα κέφια.

Λοιπόν ώρα για μαγείρεμα. Γαύρο στο φούρνο και σπανακόρυζο έχει σήμερα.

Καλό μεσημέρι σε όλες! Τα λένε το βραδάκι!

X4pTp3.png

Mπραβο dim angel . Απ οσο ξερω ο σταθερος ρυθμος ειναι το καλο στο περπατημα.Καλη συνεχεια λοιποιν.

Εγω εχω διαδρομο στο σπιτι αλλα οταν γυρναω απο δουλεια ειμαι τοσο κουρασμενη που ουτε μου περναει απο το μυαλο.Αλλα κανω την ασκηση μου στη δουλεια.Και σκαλια ανεβαινω και ολη μερα ορθια ειμαι και περπαταω πανω κατω το μαγαζι, νομιζω αρκει.

Παρόλα αυτα και αντοχη δεν εχω οταν αυξανεται η ταχυτητα και πολλα κιλα παιρνω χωρις να το καταλαβω.Απο τις 7/11 που πηγα στο γιατρο και μου ειπε να προσεχω εχω παρει αλλα 3, εβδομαδα και κιλο.Αντε να δουμε που θα φτασω και θεωρω οτι δεν τρωω πολυ, λιγο με τις ωρες μπορει να εχω θεμα αλλα δεν τρωω μεγαλες ποσοτητες. Ευτυχως μειωθηκαν και οι λιγουρες για γλυκα ΚΤΛ

dtMvp3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδη το να σκληραινει η κοιλια δεν ειναι καλο? Εγω νομιζα οτι σκληραινει οταν ειναι το μωρο σ'αυτο το σημειο. Συχνα πιανω την κοιλια μου και ειναι σκληρη και υποθετω οτι το μπεμπακι εχει ερθει προς τα εκει. Ελπιζω να μην ειναι συσπασεις. Με τρομαξες λιγο Αννουλα. Πρεπει να ρωτησω την γιατρο αλλα θα την δω τον Γεναρη. Ισως ρωτησω τον γιατρο που θα μου κανει την β' επιπεδου στις 11 Δεκ.

dim ελπιζω η μανουλα σου να ειναι εντελως καλα μεχρι τις γιορτες.

Καλη ξεκουραση και καλο ΣΚ σε ολες.

Καλημερα πρωτα απ'ολα κι ας ειναι η ωρα 14/30 :D εριξα εναν κλο υπνο σημερα....

Μαρακι εγω στην κοιλια μου εχω λιπος δεν ειμαι αδυνατη.Καποτε ζυγιζα σχεδον 200 κιλα κι εχασα τα κιλα αλλα οχι το λιπος.Το καθε σωμα ειναι διαφορετικο.Ολοι μας εχουμε διαφορετικο ιστορικο κι αυτο παιζει μεγαλο ρολο.

Το εαν η κοιλια σου σκληρενει αυτο πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σου εγω δεν μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι δεν σε ξερω.

Μην βγαζεισ λαθος συμπερασματα.

Παρε τηλ. κι ρωτα τον.Τι γιατρος ειναι αφου δεν τον περνεις τηλ οταν ανυσηχεις για κατι?

Εγω την δικια μου γιατρο την περνω με το παραμικρο κι μου λεει τι ειναι κι οτι αφορα εκεινη την στιγμη.

Οι συσπασεις που εχω ειναι 20 -30 λεπτα κι μετα η κοιλια μου ειναι κανονικη σαν να μην εγινε τιποτα.Εχω εναν πονο στην κοιλια χαμηλα αλλα μην ξεχναμε πως μπορει να ειναι κι τα εντερα αυτα ποτε δεν εισαι σιγουρος για κατι.

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Καλημέρα μανούλες!!

anna μόνιμα θα μείνεις Σαλαμίνα? αν είναι να μείνεις μόνιμα , μάλλον θα πρέπει να επεκτείνεις τις δημόσιες σχέσεις σου και κατά εκεί.....

Ναι λεμε πως μονιμα το συμβολαιο δεν το εχουμε κλεισει ακομα θα το κλεισουμε οταν ερθει .ΚΙ δεν ξερω κανεναν εδω να φανταστεις χε χε χε κι δεν θελω κιολας.Το μπεμπε θα ειναι μαζι μου συνεχεια,εγω δεν θα δουλευω μεχρι 3-4 χρονων (ετσι λεμε,αλλα ποιος ξερει) η θα μενω στους γονεις μου η στο σπιτι μας οταν θα λειπει ο συζηγος. Αλλα ο γαμος θα γινει ΝΙκαια απο εκει που ειμαι κιολας (δεν θελω εδω)

RVysp3.png

uF2hp3.png

.

Αννούλα μη στεναχωριέσαι πια. Προφανώς είσαι πολύ ευαίσθητη και σου λείπει πολύ ο άντρας σου... Μη συζητάτε και εσείς στο τηλ αγxωτικά δύσκολα θέματα!

Φιλιά

Στεναχωριεμαι για τον λογο οτι θα ηθελα να ειναι εδω τωρα μαζι μου κι να κανουμε μαζι τον υπερυχο κι ολα οσα εχουν γινει μεχρι στιγμης οπως κι να δει στον υπερυχο την πρωτη κλοτσια που εδωσε το μικρο μας αλλα δεν το εχει δει ακομα κι με στεναχωρει αυτο.

Μονο 2 εβδομαδες εμειναν για να ερθει κι την επομενη μερα παμε κατευθειαν στον γιατρο :tongue::tongue::tongue:

Τωρα ομως ειμαι καλυτερα οταν σκεφτομαι πως συντομα θα ειναι εδω

RVysp3.png

uF2hp3.png

Καλημερούδια σε όλες!

Εγώ αποφάσισα από σήμερα να περπατάω ένα χιλιόμετρο γιατί νομίζω ότι έχω αρχίσει να κουράζομαι πιο εύκολα. Κι έτσι σήμερα το πρωί έκανα το πρώτο μου!

Ελπίζω να το τηρήσω. Σας το λέω για να έχω δεσμευτεί κάπου. :tongue:

Το απόγευμα, εφόσον έχουμε την απαραίτητη διάθεση, θα στολίσουμε κι εμείς.

Και την άλλη Δευτέρα στις 7/12 Β' επιπέδου. Αποφάσισα αυτή τη φορά να πάω σε ιδιωτικό, γιατί στο Αλεξάνδρα που είχα κάνει την αυχενική, δεν είχαν αφήσει να μπει ο άντρας μου μέσα, και το μόνιτορ ήταν σε σημείο που δεν έβλεπα τίποτα. Ακριβώς δίπλα από το κεφάλι μου.

Κι έτσι τώρα θα δώοσυμε 150? αλλά ελπίζουμε να πιάσουν τόπό και να το απολαύσουμε.

Γιατι δεν πας να κανεις στο Ιασω να κανεις την Β-επιπεδου εγω εκλεισα τηλ κι μου ειπαν πως μπορει να μπει κι ο ανδρας μου μεσα κι τα λεφτα ειναι λιγοτερα κιολας.

130 ευροπουλα να την κανεις, η σου εχει πει ο γιατρος σου να πας Αλεξανδρας?

RVysp3.png

uF2hp3.png

Γιατι δεν πας να κανεις στο Ιασω να κανεις την Β-επιπεδου εγω εκλεισα τηλ κι μου ειπαν πως μπορει να μπει κι ο ανδρας μου μεσα κι τα λεφτα ειναι λιγοτερα κιολας.

130 ευροπουλα να την κανεις, η σου εχει πει ο γιατρος σου να πας Αλεξανδρας?

Μου σύστησε η μαία του γυκαικολόγου μου μία ιδιωτική κλινική με 150? και τον άντρα μου μαζί;) κι έτσι θα πάω εκεί που μου πρότεινε.

Ο γιατρό μου μου είπε ή Αλεξάνδρας, ή Αττικό, ή Ελενα και αν δε βρω σε ιδιωτικό που θα μου προτείνει η μαία. Μην πάω όπου να'ναι.

Κι έτσι επέλεξα ιδιωτικό. Ας πληρώσω λίγα παραπάνω αλλά να αξίζει.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...