Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρυσούπολη? Μια φίλη μου είναι από κει!

λες να την ξερω? βασικα μενω απο το 2005 εδω κ δεν ξερω κ πολυ κοσμο κ οι φιλοι που εκανε παρεα ο αντρας μου ειναι οι πιο πολλοι ελευθεροι κ δεν κανουμε παρεα γιατι εχουν αλλο προγραμμα απο το δικο μας. αν θελεις στειλε μου μηνυμα το ονομα της.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκι ΤΑ 7DAYS TA KAINOYΡΙΑ ΛΕΣ??ΚΑΤΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ?ΑΝ ΛΕΣ ΑΥΤΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ....ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ-ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ :-( - ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 3 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ!

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!ΛΙΓΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ.... ;-(

Εγώ είπα να μην το πω το όνομα...:tongue::tongue::tongue:

Αυτά εννοώ....... το 'πιασες γατόνι.......

GaiGp3.png

Καμά φορά συμβαίνουν τέτοιου είδους "ξεκαθαρίσματα" στην ζωη μας Αντζούλα. Σε μένα έγινε όταν μετακόμισα Αμερική. Εκεί είδα ποιές είναι πραγματικές φιλές και ποιές όχι.

Από καούρες κι εγώ τίποτα ακόμα. Γι'αυτό και θέλω να τρώω συνέχεια. Ίσως όταν αλλάξει στάση η μπέμπα και γυρίσει προς τα κάτω να παθαίνω κι εγώ.

Δεν έχει γυρίσει η μπέμπα σου Μαράκι?

Ο δικός μου όταν πήγαμε στο γιατρό την περασμένη Παρασκευή ήταν γυρισμένος. Και αν κρίνω από την πίεση που ένοιωθα από κάτω πρέπει να ήταν έτσι καμιά 15 μέρες πριν

καλα που ειστε κι εσεις!!μετα το γαμο εξαφανιστηκαν ολες...παραδοξως!

angie μου κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. βεβαια εφυγα κ απο την πολη μου για να ρθω να μεινω με τον αντρα μου αλλα κ οταν πηγαινω για λιγες μερες στο κλ@σιμο με εχουν γιατι εγω πλεον δεν μπορω να βγω μετα τις 11 το βραδυ που πηγαινουν αυτες για ποτο αλλα κ πριν μεινω εγκυος μαλλον τους χαλαγα την πιατσα με τον αντρα διπλα. λεω για τις ελευθερες γιατι οι παντρεμενες ακομα κι αν δεν βγαινουμε εχουν παντα το σπιτι τους ανοιχτο για εναν καφε. αχ τα ειπα κ ξαλαφρωσα!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

ΑΧ Βικάκι μου να ηταν ετσι απλά καλά θα ήταν...δεν ειναι δυστυχως θεμα τα κοινα ενδιαφεροντα!εγω οπως ημουν,ειμαι..δεν εγινα και η σουπερ συζυγος που δεν παω πουθενα χωρις τον αντρα μου!ασχετα βεβαια οτι με την εγκυμοσυνη κλειστηκα πολυ μεσα...αλλα πριν το γαμο,στην προετοιμασια,η και καλά κολλητη μου φροντισε να μας ανακατεψει ολους.κι ηταν καθαρα θεμα ζηλειας,τωρα μπορω να το πω με σιγουρια.εγινα κωλος με τον Κωστα μια μερα πριν το γαμο..εκλαιγα ολη μερα στο τηλ κι αντι να μου πει ει ξυπνα,εκανα μαλακια,αυριο παντρευεσαι ..μου βαζε κι αλλα γκαζια!τελοσπαντων...ηταν η 3η φορα πια που δημιουργησε ιστορια και λογια,οποτε αφου τρθτωσε το κακο...την χαιρετησα κι εγω!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ναι,ναι angel ,ξέρω ποια λές!α,έτσι?τσ,τσ,τσ,ντροπή τους,σου λέει θα πάρουν ένα κουτι,θα γλυκαθούν και μετά θα τα παίρνουν τρια τρια!!

α!!!!είδες που διαφημίζουν και την τούρτα lacta????????

α,εγώ έχω και το άλλο,επειδή δε μπορώ τόσους μήνες να φάω γλυκο,δίνω στους άλλους να τρώνε και είναι σα να τρώω΄εγώ!όταν μπορούσα έφτιαχνα διάφορες συνταγές,τους έβλεπα να τρώνε,μου τα περιέγραφαν και μου πέρναγε!το πιστεύετε?κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!

τον έρημο τον αντρούλη μου τον έχω τρομάξει!κάθε μέρα σχεδόν του λέω:πόσες σοκολάτες θα μου φέρνεις τη μέρα αφού γεννήσω και δω τι θα γίνει με τη χολή??ή του λέω τώρα θα ήθελα 2 σοκολάτες,1 πάστα,2 κρέπες κτλ και κάθεται και με ακούει...και μετά μου λέει απελπισμένος:κατάλαβα πόση θα γίνεις μετά....(:cool::cool::cool::cool:γιατί τώρα έχω πάρει ελάχιστα κιλά)

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

angie μου κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. βεβαια εφυγα κ απο την πολη μου για να ρθω να μεινω με τον αντρα μου αλλα κ οταν πηγαινω για λιγες μερες στο κλ@σιμο με εχουν γιατι εγω πλεον δεν μπορω να βγω μετα τις 11 το βραδυ που πηγαινουν αυτες για ποτο αλλα κ πριν μεινω εγκυος μαλλον τους χαλαγα την πιατσα με τον αντρα διπλα. λεω για τις ελευθερες γιατι οι παντρεμενες ακομα κι αν δεν βγαινουμε εχουν παντα το σπιτι τους ανοιχτο για εναν καφε. αχ τα ειπα κ ξαλαφρωσα!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΑΕΙ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΛΕΟΝ!!χα χα!!ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ:-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

λες να την ξερω? βασικα μενω απο το 2005 εδω κ δεν ξερω κ πολυ κοσμο κ οι φιλοι που εκανε παρεα ο αντρας μου ειναι οι πιο πολλοι ελευθεροι κ δεν κανουμε παρεα γιατι εχουν αλλο προγραμμα απο το δικο μας. αν θελεις στειλε μου μηνυμα το ονομα της.

Κική την λένε, έμενα Καβάλα και αυτή σαν εργένισσα, αλλά μετακόμισε Αμυγδαλαιώνα όταν παντρεύτηκε. Ακόμα Καβάλα δουλεύει πάντως.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

a%3E

Δεσποινάκι σου έστειλα μήνυμα

ΑΧ Βικάκι μου να ηταν ετσι απλά καλά θα ήταν...δεν ειναι δυστυχως θεμα τα κοινα ενδιαφεροντα!εγω οπως ημουν,ειμαι..δεν εγινα και η σουπερ συζυγος που δεν παω πουθενα χωρις τον αντρα μου!ασχετα βεβαια οτι με την εγκυμοσυνη κλειστηκα πολυ μεσα...αλλα πριν το γαμο,στην προετοιμασια,η και καλά κολλητη μου φροντισε να μας ανακατεψει ολους.κι ηταν καθαρα θεμα ζηλειας,τωρα μπορω να το πω με σιγουρια.εγινα κωλος με τον Κωστα μια μερα πριν το γαμο..εκλαιγα ολη μερα στο τηλ κι αντι να μου πει ει ξυπνα,εκανα μαλακια,αυριο παντρευεσαι ..μου βαζε κι αλλα γκαζια!τελοσπαντων...ηταν η 3η φορα πια που δημιουργησε ιστορια και λογια,οποτε αφου τρθτωσε το κακο...την χαιρετησα κι εγω!

α καλά...

φίλη ή φίδι ήταν αυτή?

Μακρυά από τέτοιες ... απαπαπα

GaiGp3.png

ναι,ναι angel ,ξέρω ποια λές!α,έτσι?τσ,τσ,τσ,ντροπή τους,σου λέει θα πάρουν ένα κουτι,θα γλυκαθούν και μετά θα τα παίρνουν τρια τρια!!

α,εγώ έχω και το άλλο,επειδή δε μπορώ τόσους μήνες να φάω γλυκο,δίνω στους άλλους να τρώνε και είναι σα να τρώω΄εγώ!όταν μπορούσα έφτιαχνα διάφορες συνταγές,τους έβλεπα να τρώνε,μου τα περιέγραφαν και μου πέρναγε!το πιστεύετε?κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!

τον έρημο τον αντρούλη μου τον έχω τρομάξει!κάθε μέρα σχεδόν του λέω:πόσες σοκολάτες θα μου φέρνεις τη μέρα αφού γεννήσω και δω τι θα γίνει με τη χολή??ή του λέω τώρα θα ήθελα 2 σοκολάτες,1 πάστα,2 κρέπες κτλ και κάθεται και με ακούει...και μετά μου λέει απελπισμένος:κατάλαβα πόση θα γίνεις μετά....(:cool::cool::cool::cool:γιατί τώρα έχω πάρει ελάχιστα κιλά)

Πως αντέχεις???????

Εγω δεν μπορώ να μην φάω! Ευτυχώς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα!

(Εκτός από την γκρίνια του άντρα μου)

Και τώρα που μου το θύμησες θα κάνω κρέπες σοκολάτα σήμερα!

αχ εσύ έχεις το θέμα σου και εμείς σου μιλά με για γλυκά ε?

Την διαφήμιση της τούρτας λάκτα δεν την είδα, είδα όμως τα 2 κιλά που πήρα όταν την έφαγα....:tongue::D:D;)

Μόλις γεννήσεις με το καλό και αν ο άντρας σου δεν σου φέρει ότι γλυκό τραβάει η ψυχή σου, πάρε ένα τηλεφωνάκι και θα ρίξω σύρμα σε όλο το φόρουμ και θα σου φέρουμε όλες μας από 3 γλυκάκια κοριτσάρα μου!!!!!

Και στον άντρα σου δεν θα δώσουμε ΚΑΝΕΝΑ.

Ορίστε μας...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...