Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτες οι σερβιέτες και οι πετέτες ειναι μεσα στην τιμή του μαιευτηρίου να φανταστώ????? Γιατι αμα τα πληρώνουμε που τα πληρώνουμε ας τα χρησιμοιποιήσουμε κιόλας!!!!!!!!!!!

Προχτές η μαία μας έλεγε ότι είναι μέσα στην τιμή, αλλά κάποια στάνταρ ποσότητα. Οπότε εκμεταλλευτείτε τις.

Βέβαια, μου είχαν πει ότι στα ιδιιωτικά μέσα στο δωμάτιο υπάρχει τιμοκατάλογος με τα.... εξτρά.... τί να πώ...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινάκι καλημέρα!!!!

Να μία καλή νοικοκυρά κορίτσια!!!

Καφεδάκι σερβίρει όλη την μέρα το κατάστημα....

726792fk9pk3v4aq.gif

αχ τι ωραιο καφεδακι! :tongue: μια ζαχαριτσα για μενα αλλα απο τα μπισκοτακια δυστυχως δεν θα παρω.:( εμενα παλι καλα με μαλωνει μονο ο γιατρος για τα κιλα γιατι αν ειχα σχολια κ απο τους γυρω μου δεν θα το αντεχα! ισα ισα ολοι μου λενε πως ειμαι μια χαρα, μονο ο κακος ο γιατρουλης με σταναχωρει:(

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

όλες στο ιδιο καζανι βράζουμε απο αγωνία αλλά τα λέμε η μια στην άλλη να τα ακουμε και η καθεμια ξεχωριστά τι νακάνουμε.Ευχομαμι στο τέλος όλα να ειανι μια γλυκιά ανάμνηση!!:lol::lol:

Ναι, αλίμονο....

Γιατί ο ψυχολόγος είναι ένα βήμα πριν τον ψυχίατρο... (για 'μένα τα λέω...)

GaiGp3.png

όλες στο ιδιο καζανι βράζουμε απο αγωνία αλλά τα λέμε η μια στην άλλη να τα ακουμε και η καθεμια ξεχωριστά τι νακάνουμε.Ευχομαμι στο τέλος όλα να ειανι μια γλυκιά ανάμνηση!!:lol::lol:

Τελικά μόνο εγώ είμαι αναίσθητη! :P

Εκτός από τα νεύρα (που εδώ που τα λέμε τα είχα και πριν) δεν έχω τίποτα άλλο!

Για τις σερβιετες μου ειπανε οτι παρολο που

ειναι τεραστιες κανουν πολυ καλη δουλεια γιατι θα εχουμε πολυ

αιμα μετα οποτε και δικες μας να παρουμε θα ειναι μεγαλες!

Θα παρω τα babylino που φορανε οι παππουδες!!!!ιχιχιχιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

αχ τι ωραιο καφεδακι! :tongue: μια ζαχαριτσα για μενα αλλα απο τα μπισκοτακια δυστυχως δεν θα παρω.:( εμενα παλι καλα με μαλωνει μονο ο γιατρος για τα κιλα γιατι αν ειχα σχολια κ απο τους γυρω μου δεν θα το αντεχα! ισα ισα ολοι μου λενα πως ειμαι μια χαρα, μονο ο κακος ο γιατρουλης με σταναχωρει:(

Πάλι καλά που δεν ακούς και από άλλους.....

Από πού είσαι μανούλα? Μέσα από την Καβάλα? Είχα έρθει τελευταία φορά τον Ιούνιο που έκανε η φιλενάδα μου γαμο-βάφτιση στην Καβάλα. Αυτή μένει στον Αμυγδαλαιώνα και τον γάμο τον είχε κάνει σε ένα ξωκλήσι στην Αγία Παρασκευή... ήταν υπέροχα!!!!!!!!!

GaiGp3.png

αχ τι ωραιο καφεδακι! :tongue: μια ζαχαριτσα για μενα αλλα απο τα μπισκοτακια δυστυχως δεν θα παρω.:( εμενα παλι καλα με μαλωνει μονο ο γιατρος για τα κιλα γιατι αν ειχα σχολια κ απο τους γυρω μου δεν θα το αντεχα! ισα ισα ολοι μου λενε πως ειμαι μια χαρα, μονο ο κακος ο γιατρουλης με σταναχωρει:(

a%3E

Εμένα αυτή τη φορά ο γιατρός είπε ότι είμαι μια χαρά! Έχω λέει περιθώρια! Και ο άντρας μου δίπλα έλεγε: μην της λες τέτοια γιατρέ! Θα πάρει θάρρος και θα τρώει!

Α, καλά, νεύρα είχα και εγώ από πριν, αλλά ήμουν πολύ διπλωμάτισσα και γενικώς δεν την έλεγα σε κανένα. Τώρα η ψυχραιμία μου κρατάει κάπου 15 δευτερόλεπτα.......

GaiGp3.png

πήγα να απλώσω το πλυντήριο (παγάκια έγινα μπρρρρρρρρ) και με πηρε τηλ και η κολλητή μου και άργησα τα κουλουράκια.....

697271jsx1e5hvxj.jpg

Μιαμ μιαμ μιαμ..................

ουφ...εγω δεν εχω κολλητη :-(:confused:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εμένα αυτή τη φορά ο γιατρός είπε ότι είμαι μια χαρά! Έχω λέει περιθώρια! Και ο άντρας μου δίπλα έλεγε: μην της λες τέτοια γιατρέ! Θα πάρει θάρρος και θα τρώει!

Φάε και για μένα λίγο !!!!

Κατά προτίμηση για μένα χτύπα αλύπητα τα ζυμαρικά.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Βρε καλύτερα αναισθητη παρα ταχυπαμίες και βλακειες που έχω εγώ θα υιοθετησω τη σταση σου:wink::wink:

καλημέρα κι από μένα καλά μου στρουμφάκια!

(αχ,δεν ξέρω πως μου ήρθε χθες αυτό,δε σας πειράζει να σας λέω έτσι,εεεεεεεεεεε?μου αρέσει πολύ!)

λοιπόν,πλέον παίρνω χαρτάκι και σημειώνω οτι θέλω να σχολιάσω από αυτά που διαβάζω γιατί η μνήμη μου δε με βοηθάει!

Ιwanna συγχαρητήρια για τον μπέμπη σου!!!!!κάνεις καλή δουλειά!!!

και σε σένα Annie μου ένα μεγάλο μπράβο για το δικό σου ζουζουνάκι!!

andria πήγες σήμερα για την εξέταση?καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου,όλα θα είναι καλά,μην ανησυχείς.μόνο λίγη υπομονή!

angel καλά αποτελέσματα και σε σένα για το doppler σήμερα,φρόντισε να τη χορτάσεις λίγο!!και η τάση για τα συνεχή τσιμπολογήματα μάλλον οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους,επειδή στο μυαλό σου έχεις οτι ''κάνεις δίαιτα'',you know..

island κι εγώ έχω καούρες,ευτυχώς όχι κάθε μέρα,αλλά όταν με πιάνουν τα βλέπω όλα!δοκίμασε ξινόμηλα,λεμόνι,τσιχλες(εμένα με βοηθάνε για λίγο-αν και έχω και τον καλό μου που δεν με αφήνει να μασάω συχνά:?::?::?:),ε'ιχα διβάσει εδώ και για σόδα,να τρως σε όσο μπορείς πιο ίσια στάση,μικρά γεύματα και να μασάς αργά.αλλά....νομίζω μόνο η υπομονή πιάνει:cool:

πολύ μου άρεσαν οι καφέδες σας (αχ,πόσο μου έχουν λείψει....................δεν πίνω)και τα μπισκοτάκια(αυτά δεν το συζητώ,τρελένομαι...κι όλο κάτι καινούριες σοκολάτες βγάζουν τώρα τελευταία και μπισκοτάκια και τα διαφημίζουν και:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:)

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...