Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αααααα και συ γράφε εκεί που δεν πιάνει μελάνι...εγώ καμιά φορά λέω ουρανός.....και......γη όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!:wink:;-):wink:;-)

ναι ναι..............

ΒΙΚΥ................Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ!!!!!!!!χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!

ή και εναλλακτικά ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι...

Χαχαχα! Σωστή! Έτσι, να μπαίνουν στη θέση τους μερικοί μερικοί.

μωρέ μακάρι να μπαίνανε... πασαλείμματα .... τεσπα...

Ετσι ειναι οπως τα λες γιατι σε κανουν να πιστευεις απο ενα σημειο και

μετα οτι εσυ εισαι ο λαθος!!!Ατιμη κοινωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις .....

ευχαριστώ πολύ στην υγειά μας και στην σπάνια ομορφιά μας!!!

και όλα τα τεκνά δικά μας...... χαχαχαχαχχαχα (έτσι λέγαμε παλιά με την φιλενάδα μου και μας έκατσε το τζόκερ.....):D:D

Καλημέρα μανούλες!

a_big_hug_4_u.jpg

καλημέρα!!!! Τί ζεστή και χνουδωτή αγκαλίτσα ήταν αυτή?

καθαρά Δευτέρα τι θα κάνετε κοριτσάκια>??

θα τρώωωωωωωωωωωω

Μανουλες ποσα σουτιεν θηλασμου εχετε παρει ή θα παρετε??

δύο και πολλά είναι....

GaiGp3.png

πήγα να απλώσω το πλυντήριο (παγάκια έγινα μπρρρρρρρρ) και με πηρε τηλ και η κολλητή μου και άργησα τα κουλουράκια.....

697271jsx1e5hvxj.jpg

Καλα εισαι απαιχτη μιλαμε!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια

Σας βλέπω κεφάτες δεν χανετε ποτε το κεφι σας και αυτο ειανι ευχαριστο

Εγώ σήμερα εχω ραντεβου με το γιατρο 12 30 αλλά λογω μεγάλης κινησης θα πάω κατα τις 2,30 τι νακάνω θα περιμένω

Εχω αγωνία ρε παιδιά!!!!! Χαιρομαι που θα ξανα δω το μωρο αλλά καθε φορά που πάω αρχιζω πάλι τα χαζά μου τα ψυχολογικά οτι ερχεται ο καιρος κ τι θα κάνουμε και ταχυπαλμίες και βλακειες:mad: νευριαζω γιατι δεν αφηνω τον εαυτο μου να το απολαυσει σνιφ σνιφ:-(

Καλή επιτυχία Βασούλα!!!!!! Να δεις το μπεμπέ σου και να το ευχαριστηθείς.

Και έτσι, συνέχισε να αγχώνεσαι, θα ξαναπαίξει η ταινία με την εγκυμοσύνη ξανά μετά , και δεν θα έχεις αγωνία γιατί θα τα έχεις ξαναδεί .....

Βρε τρελοκόριτσο, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.....

GaiGp3.png

καλημερα μανουλιτσες!

μαλλον ο καφες σας τελειωσε τετοια ωρα,ε?

εγω μολις τελειωσα το σιδερωμα απο τα τελευταια ρουχακια του μπεμπη, εβαλα κ τις πατατουλες μου στο φουρνο κ ηρθα να δω τι κανετε!

Annie & Iwanna συγχαρητηρια για τα μωρουλινια σας!:tongue:

καλα, angel μπραβο σου που κοιμηθηκες τοσες ωρες χωρις διακοπη!εγω καθε 2-3 ωρες σηκωνομαι οχι τοσο επειδη θελω να παω τουαλετα αλλα για να ξεπιαστω.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

θα επιστρέψω πιο αργά γιατί έκατσε ενα στραβό στην δουλειά και πρέπει να βγάλω το φιδι απο την τρυπα...σας φιλώ θα τα πουμε αργότερα!!!

Κορίτσια να κάνω μία πολύ χαζή ερώτηση????

Έχω πάρει 3 πετσετο-μπουρνουζάκια στην μπέμπα (αυτά με την κουκούλα), και αναρωτιέμαι, εκτός από λαβέτες που πήρα καμία δεκαριά, να αγοράσω και κανονικές πετσέτες για την μπέμπα, ή να πλύνω με προδέρμ κάποιες από αυτές που έχω (γιατί έχω δεκάδες παραδόξως....) ??? Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, απλά δεν ξέρω τί υπαγορεύει η λογική....

GaiGp3.png

Καλή επιτυχία Βασούλα!!!!!! Να δεις το μπεμπέ σου και να το ευχαριστηθείς.

Και έτσι, συνέχισε να αγχώνεσαι, θα ξαναπαίξει η ταινία με την εγκυμοσύνη ξανά μετά , και δεν θα έχεις αγωνία γιατί θα τα έχεις ξαναδεί .....

Βρε τρελοκόριτσο, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.....

Μωρε έτσι όπως τα λές ειναι ..........μπραβο που ξερεις να τα αντιμετωπίζεις καλά κ οχι σαν και μενα

Κορίτσια να κάνω μία πολύ χαζή ερώτηση????

Έχω πάρει 3 πετσετο-μπουρνουζάκια στην μπέμπα (αυτά με την κουκούλα), και αναρωτιέμαι, εκτός από λαβέτες που πήρα καμία δεκαριά, να αγοράσω και κανονικές πετσέτες για την μπέμπα, ή να πλύνω με προδέρμ κάποιες από αυτές που έχω (γιατί έχω δεκάδες παραδόξως....) ??? Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, απλά δεν ξέρω τί υπαγορεύει η λογική....

Νομίζω πως και δικές μας να χρησιμοποησουμε αρκει να τις πλυνουμε και να τις σιδερώσουμε καλά( το σιδερωμα λειτουργει αποστειρωτικά απο οσο γνωριζω)

καλημερα μανουλιτσες!

μαλλον ο καφες σας τελειωσε τετοια ωρα,ε?

εγω μολις τελειωσα το σιδερωμα απο τα τελευταια ρουχακια του μπεμπη, εβαλα κ τις πατατουλες μου στο φουρνο κ ηρθα να δω τι κανετε!

Annie & Iwanna συγχαρητηρια για τα μωρουλινια σας!:tongue:

καλα, angel μπραβο σου που κοιμηθηκες τοσες ωρες χωρις διακοπη!εγω καθε 2-3 ωρες σηκωνομαι οχι τοσο επειδη θελω να παω τουαλετα αλλα για να ξεπιαστω.

Δεσποινάκι καλημέρα!!!!

Να μία καλή νοικοκυρά κορίτσια!!!

Καφεδάκι σερβίρει όλη την μέρα το κατάστημα....

726792fk9pk3v4aq.gif

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Μωρε έτσι όπως τα λές ειναι ..........μπραβο που ξερεις να τα αντιμετωπίζεις καλά κ οχι σαν και μενα

Των άλλων αντιμετωπίζω καλά, τα δικά μου τα λέω στην γιατρό μου....

GaiGp3.png

βασ32 ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΝΑ Ή ΣΛΙΠΑΝΤ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...

οατν ειχα κανει αποξυση παλια μου ειχαν δωσει ΤΕΝΑ στο Ιασω ξερω γω καλή μου φάνηκε. Αυτες οι σερβιέτες και οι πετέτες ειναι μεσα στην τιμή του μαιευτηρίου να φανταστώ????? Γιατι αμα τα πληρώνουμε που τα πληρώνουμε ας τα χρησιμοιποιήσουμε κιόλας!!!!!!!!!!!

Των άλλων αντιμετωπίζω καλά, τα δικά μου τα λέω στην γιατρό μου....

όλες στο ιδιο καζανι βράζουμε απο αγωνία αλλά τα λέμε η μια στην άλλη να τα ακουμε και η καθεμια ξεχωριστά τι νακάνουμε.Ευχομαμι στο τέλος όλα να ειανι μια γλυκιά ανάμνηση!!:lol::lol:

οατν ειχα κανει αποξυση παλια μου ειχαν δωσει ΤΕΝΑ στο Ιασω ξερω γω καλή μου φάνηκε. Αυτες οι σερβιέτες και οι πετέτες ειναι μεσα στην τιμή του μαιευτηρίου να φανταστώ????? Γιατι αμα τα πληρώνουμε που τα πληρώνουμε ας τα χρησιμοιποιήσουμε κιόλας!!!!!!!!!!!

Νομίζω ότι χρεώνεται στα extra!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...