Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια

Σας βλέπω κεφάτες δεν χανετε ποτε το κεφι σας και αυτο ειανι ευχαριστο

Εγώ σήμερα εχω ραντεβου με το γιατρο 12 30 αλλά λογω μεγάλης κινησης θα πάω κατα τις 2,30 τι νακάνω θα περιμένω

Εχω αγωνία ρε παιδιά!!!!! Χαιρομαι που θα ξανα δω το μωρο αλλά καθε φορά που πάω αρχιζω πάλι τα χαζά μου τα ψυχολογικά οτι ερχεται ο καιρος κ τι θα κάνουμε και ταχυπαλμίες και βλακειες:mad: νευριαζω γιατι δεν αφηνω τον εαυτο μου να το απολαυσει σνιφ σνιφ:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΛΥΣΣΑΡΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!μαγειρευω κιολας ξερετε!!!ειμαι νοικοκυρα εγω!!!!!!

μπορω αυριο,αλλα ειπα να το κανονισετε εσεις γιατι εχω παραιτηθει απο την προσπαθεια,θα με συγχυσετε αδικα παλι!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μανουλες ποσα σουτιεν θηλασμου εχετε παρει ή θα παρετε??

Σουτιέν θηλασμου έχω 4 -2 βαμαβακερα και 2 όχι ακριβώς βαβμβακερα περισσότερο λύκρα να το πω?????που ανοιγει απο μπροστα με 2 κοπιτες της μινέρβα.

Σκεφτομαι όμως :μηπως πρεεπι να ειανι εντελώς βαμβακερα και εκανα βλακεια??????

Επίσης θα πάρετε εξτρα ειδικά εσωρουχα για το μαιτηριο????

Διαφημίσεις

βασ32 ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΝΑ Ή ΣΛΙΠΑΝΤ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μανουλες ποσα σουτιεν θηλασμου εχετε παρει ή θα παρετε??

ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ 2 ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΤΩ ΠΡΟΧΘΕΣ!!!:wink:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια

Σας βλέπω κεφάτες δεν χανετε ποτε το κεφι σας και αυτο ειανι ευχαριστο

Εγώ σήμερα εχω ραντεβου με το γιατρο 12 30 αλλά λογω μεγάλης κινησης θα πάω κατα τις 2,30 τι νακάνω θα περιμένω

Εχω αγωνία ρε παιδιά!!!!! Χαιρομαι που θα ξανα δω το μωρο αλλά καθε φορά που πάω αρχιζω πάλι τα χαζά μου τα ψυχολογικά οτι ερχεται ο καιρος κ τι θα κάνουμε και ταχυπαλμίες και βλακειες:mad: νευριαζω γιατι δεν αφηνω τον εαυτο μου να το απολαυσει σνιφ σνιφ:-(

ΈΛΑ ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...PLEASEEEEE ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!!!

ΛΥΣΣΑΡΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!μαγειρευω κιολας ξερετε!!!ειμαι νοικοκυρα εγω!!!!!!

μπορω αυριο,αλλα ειπα να το κανονισετε εσεις γιατι εχω παραιτηθει απο την προσπαθεια,θα με συγχυσετε αδικα παλι!!

ΑΣΤΑ ΑΦΤΑ ΤΑ ΠΟΥΤ@ΝΙΣΤΙΚ@ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ....ΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κανενα μπισκοτακι να συνοδευσουμε τον καφε???????

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πήγα να απλώσω το πλυντήριο (παγάκια έγινα μπρρρρρρρρ) και με πηρε τηλ και η κολλητή μου και άργησα τα κουλουράκια.....

697271jsx1e5hvxj.jpg

GaiGp3.png

βασ32 ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΝΑ Ή ΣΛΙΠΑΝΤ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...

ΣΤΑ SUPER MARKET ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ??? ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...