Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μου έδωσες ιδέα τώρα θα είναι ζουμπερές σαν τις ζούμπι μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

θα τις κάνω και γω έτσι αλλά δεν θα βάλω σκόρδο γιατί με πειράζει στο στομάχι!!!

Να τις κάνετε μανούλες!!! Είναι πολύ ωραίες έτσι!!! Αφήστε που μου άνοιξε η όρεξη τώραααααααααα :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αυριο θελω να παω jumbo!!!αλλα δεν ξερω γιατι...τι θελω να παρω αλλο??για κατσε να ριξω μια ματια στη λιστα μου να δω τι μου εχει μεινει!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Τώρα που λέτε για φαγάκι και είπε και η Χριστίνα για το στομάχι,

θυμήθηκα να ρωτήσω πως πάτε με τις καούρες! Έχετε? Εμένα με έχουν ταράξει και δεν ξέρω τι να κάνω

Διαφημίσεις

θυμήθηκα να ρωτήσω πως πάτε με τις καούρες! Έχετε? Εμένα με έχουν ταράξει και δεν ξέρω τι να κάνω

εμενα παλι που ΟΥΤΕ μια φορα ως τωρα δε με εχει πιασει καουρα????μηπως ειναι ανησυχητικο??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αυριο θελω να παω jumbo!!!αλλα δεν ξερω γιατι...τι θελω να παρω αλλο??για κατσε να ριξω μια ματια στη λιστα μου να δω τι μου εχει μεινει!!

ΟΠΌΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ Ε???:mad::-x:-x:-x:-x:-x

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΩ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ:wink:;-):wink:;-):wink:

εμενα παλι που ΟΥΤΕ μια φορα ως τωρα δε με εχει πιασει καουρα????μηπως ειναι ανησυχητικο??

Αχ εμένα με έχουν ταράξει!

Το είπα στο γιατρό και λέει αν θέλω να μου δώσει φάρμακο, αλλά εγώ δεν θέλω να πάρω

Πάντως αρχηγέ δεν μου απάντησες ποτέ... Ρώτησα η άμοιρη η μάνα χτες αν τελικά θα βρεθούμε αύριο....

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ Η ΚΛΩΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΕΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΩΡΑ...ΕΛΑ ΖΟΥΜΠΙ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...