Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για να σου σπανε τα νευρα κοπελα μου!!!Οταν οι ανθρωποι ειναι

μ@λ@κες παει και τελειωσε κατι θα βρισκουν παντα να τους ενοχλει!!

Εκει που δεν εχεις πιεση σου την ανεβαζουν στο 20!!

Και οταν με το καλο ερθει το μωρο αυτα σκεφτομαι οτι θα σχολιαζουν

το καθε τι και θα τους ενοχλουν ολα οσα κανω!!!Αλλα οποιον δω να λεει

το παραμικρο χαθηκε!!!

omerta

Το θέμα είναι να καταλάβουμε ΟΛΕΣ ΜΑΣ ότι δεν το έχουμε εμείς το πρόβλημα (γιατί έτσι νόμιζα στην αρχή, ότι είμαι υπερβολική και ευέξαπτη εγώ).

Όποιος έχει την μύγα, να την φέρει πίσω

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

omerta

Το θέμα είναι να καταλάβουμε ΟΛΕΣ ΜΑΣ ότι δεν το έχουμε εμείς το πρόβλημα (γιατί έτσι νόμιζα στην αρχή, ότι είμαι υπερβολική και ευέξαπτη εγώ).

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!ΚΑΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ,ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ!!!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!!:lol::lol::lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

angel_ μου είσαι χρυσοχέρα γυναίκα!!! Σε ευχαριστούμε!!!

για το χρυσοχέρα επιφυλάσσομαι ....

ΧΡΥΣΟΠΟΔΑ όμως είμαι, γιατί θα τους αρχίσω όλους στις κλωτσιές μου φαίνεται και σύντομα μάλιστα....

GaiGp3.png

καλημέρα neraidoula!!!!!

Καλά, τώρα ασχολούνται με τα κιλά μας.

Μόλις γεννήσουμε θα βρούνε άλλα να ασχολούνται μην αγχώνεσαι.....

Πάντα κάτι θα έχουν να πουν.

Προσωπικά, όταν έμενα μόνη μου τους πείραζε, όταν συζούσα τους πείραζε που δεν παντρευόμουν, όταν παντρεύτηκα τους πείραζε που δεν ήθελα θρησκευτικό γάμο, και όταν παντρεύτηκα τους πείραζε που δεν κάνω παιδάκια.... Αυτά για το lifestyle... Για τα κιλά μου πάντως όλο και κάποιον πείραζε κατά καιρούς εκτός από τον άντρα μου.

αααααα και συ γράφε εκεί που δεν πιάνει μελάνι...εγώ καμιά φορά λέω ουρανός.....και......γη όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!:wink:;-):wink:;-)

για το χρυσοχέρα επιφυλάσσομαι ....

ΧΡΥΣΟΠΟΔΑ όμως είμαι, γιατί θα τους αρχίσω όλους στις κλωτσιές μου φαίνεται και σύντομα μάλιστα....

Χαχαχα! Σωστή! Έτσι, να μπαίνουν στη θέση τους μερικοί μερικοί.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ BIMBOMARKET ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ?????????????

αντε ενα ενα να παίρνει την θέση του....!!!καλές βολτούλες να έχουμε!!!:wink:;-):wink:

omerta

Ετσι ειναι οπως τα λες γιατι σε κανουν να πιστευεις απο ενα σημειο και

μετα οτι εσυ εισαι ο λαθος!!!Ατιμη κοινωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι καλή μου..........

Μην με παρεξηγάς... εδώ εγώ νόμιζα ότι ακόμα είναι Πέμπτη......:rolleyes::rolleyes:

Το δεύτερο καφεδάκι είναι για εσένα λοιπόν ........... Ζούμπιιιιιιιιι δεν πιστέυω να τα ήπιες και τα 2? Από 4 κουταλιές ζάχαρη έχει το καθένααααα

ευχαριστώ πολύ στην υγειά μας και στην σπάνια ομορφιά μας!!!

Κάνε τις μπριζολίτσες στον φούρνο!!! Βάλτες σε ένα πυρέξ και αλατοπιπεροσέτες, ριγανίτσα, σκορδάκι σκόνη, σκόνη μουστάρδα αν έχεις ή magic νοστιμιά ή κύβο knorr για χοιρινά και στίψε ένα πορτοκάλι και 2 λεμόνια!!! Λαδάκι και λίγο νεράκι και βάλτες στον φούρνο!!! ;)

μου έδωσες ιδέα τώρα θα είναι ζουμπερές σαν τις ζούμπι μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

θα τις κάνω και γω έτσι αλλά δεν θα βάλω σκόρδο γιατί με πειράζει στο στομάχι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...