Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλινια!!!!!τωρα σηκωθηκα η τεμπελα μανα!!Αννυ μου χτες με πηρε ο υπνος οπως καταλαβες,καλα το μαλλι ειναι καταπληκτικο!!!!

Βικακι καφεδες 2 ειδα,εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε επειδη ξυπναμε αργα??? :-(

Νικολ μου εχεις πολυ υπομονη αγαπη μου,πες της καμια κουβεντα,εχεις και ελαφρυντικο τις ορμονες σου τωρα!

Βάλια μου καλημερα!Χριστινακι και σε σενα!και στην Τάνια :-)

και σε όσες ειστε εδω!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας κοριτσια! Πήρα τις απαντήσεις και είμαι λιγο προβληματισμένη... Εκανα εξετάσεις για την ηπατικη λειτουργία και βγήκαν ολες μια χαρα. Στην γενική αίματος όμως ο αριθμός των αιμοπεταλίων είναι χαμηλος (122000) και γράφει στις παρατηρήσεις θρομβοπενία. Πήρα τον γιατρό μου γιατι ανησυχησα και μου είπε να μην αγχωνομαι αφου το ουρικό οξύ και οι τρανσαμινασες (για το συκώτι) είναι καλές. Παρ' όλα αυτά μου είπε να παω σ'ενα δικό του διαγνωστικο (Διάγνωση) να βρω έναν συγκεκριμένο γιατρό και να κάνω μια γενικη αίματος αφού του πω να δωσει έμφαση στα αιμοπετάλια... Αυτά από εμένα...

Καλημέρα, θα έχουμε θετική σκέψη και όλα θα είναι καλά, θα πάς να κάνεις και την εξετασούλα που σου είπε ο γιατρός σου στο δικό του διαγνωστικο κέντρο και όλα θα είναι τέλεια...!!! φιλάκια και περιμένουμε τα νέα:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα μανουλες!!!Μολις εκανα κι εγω καφεδακι χυμουλη

και τοστακι!

Λοιπον αυτο το πραγμα να μην πολυασχολουμαστε εμεις με τα κιλα μας και να ασχολουνται και να ενοχλουνται οοοολοι

οι αλλοι πολυ μου τη σπαει!!!Ρε κοριτσια γραφτε τους να μην πω που

γιατι αρχιζω και τα παιρνω στο κρανιο!!!Ελεος δηλαδη!!

καλημέρα κοιλίτσες...κοιμήθηκα νωρίς,ξύπνησα και νωρίς...:lol::lol::lol:η μπουμπού μου μες την ενεργητικότητα είναι και διαρκώς είμαι τουαλέτα:rolleyes:.....andria27 θρομβοπενία γράφει και σε μενα στις παρατηρήσεις αλλά δεν μου έχουν πεί κάτι ανησυχητικό...μάλλον είναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη...ας μην αγχωνόμαστε και για αυτά...αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα μας το έλεγε ο γιατρός μας!!!!!!!έλα να ξυπνάνε οι πρωινές.....Βίκυ σήκω θέλω καφέέέέέέέέέέέ...Άννυ το μαλλί super,με αρέσει και εμένα πολύ:wink:

Καλημέρα Νικόλ μου...καλά ξυπνητουράκια!!!εγώ είμαι έτοιμη για καφεδάκι(δεν έχει σημασία που δεν πίνω) για κουβεντούλα, κουτσομπολιό

οπότε βγάλτε τα φτυαράκια και αρχίστε κυρίες μου μια-μια το θάψιμο!!!χιχιχιχιχ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Kαλημερα κ απο μενα μανουλομανουλα!!!ξυπνησα νωρις να πιω χυμους κ καφεδες με την υσηχια μου!μετα παω Jumbo!!!yeah!!:P:p

κοιμηθηκατε καλα μπουμπουδες???

τι θα πάρεις απο τα jumbo σήμερα κοκόνα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα Τάνια μου !!!

Ξεκίνα πίνε το καφεδάκι της Νικολίτσας γιατί ούρλιαζε πρωί πρωί εγερτήριο και μετά πήγε και την έπεσε πάλι ...........

Θα πάς την Τρίτη για υπέρηχο ? Άντε με το καλό να την δείς σύντομα..

Εγώ σήμερα θα πάω για το ντόπλερ και θα τον βάλω να μου δείξει την μπέμπα με την ησυχία μου γιατί προχτές δεν είδα τπτ....

Τα νέα σου πες μου!!

γιούπιιιιι οπότε θα περιμένουμε και άλλα νέα σήμερα....μην ξεχάσεις να μας την χαιρετήσεις και συ έτσι???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα μανουλες!!!Μολις εκανα κι εγω καφεδακι χυμουλη

και τοστακι!

Λοιπον αυτο το πραγμα να μην πολυασχολουμαστε εμεις με τα κιλα μας και να ασχολουνται και να ενοχλουνται οοοολοι

οι αλλοι πολυ μου τη σπαει!!!Ρε κοριτσια γραφτε τους να μην πω που

γιατι αρχιζω και τα παιρνω στο κρανιο!!!Ελεος δηλαδη!!

καλημέρα neraidoula!!!!!

Καλά, τώρα ασχολούνται με τα κιλά μας.

Μόλις γεννήσουμε θα βρούνε άλλα να ασχολούνται μην αγχώνεσαι.....

Πάντα κάτι θα έχουν να πουν.

Προσωπικά, όταν έμενα μόνη μου τους πείραζε, όταν συζούσα τους πείραζε που δεν παντρευόμουν, όταν παντρεύτηκα τους πείραζε που δεν ήθελα θρησκευτικό γάμο, και όταν παντρεύτηκα τους πείραζε που δεν κάνω παιδάκια.... Αυτά για το lifestyle... Για τα κιλά μου πάντως όλο και κάποιον πείραζε κατά καιρούς εκτός από τον άντρα μου.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλινια!!!!!τωρα σηκωθηκα η τεμπελα μανα!!Αννυ μου χτες με πηρε ο υπνος οπως καταλαβες,καλα το μαλλι ειναι καταπληκτικο!!!!

Νικολ μου εχεις πολυ υπομονη αγαπη μου,πες της καμια κουβεντα,εχεις και ελαφρυντικο τις ορμονες σου τωρα!

Καλώς το κορίτσι μας.........

Που είσαι βρε αρχηγέ?

Να φτιάξω καφέ μισό και έφτασε...

GaiGp3.png

Είδες angie μου;;; Δεν σας έχω στο κλ@@@@μο... :tongue::tongue::tongue: Μπήκα σήμερα από το πρωί... Είναι πολύ πιο χαλαρά στην δουλειά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

εγώ φταίω που σε άκουσα το πρωί και πήγα και έφτιαχνα καφέδες να πιούμε και σε περίμενα. Καλά που ήρθε η Τάνια και η Άννυ.....:tongue::tongue:

εεεεε είμαι και γω εδω με ξεχάσατε!!!:(:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...