Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

help :!::!::!::!:η πεθερά μου μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα κιλά....κάθε φορά που με βλέπει με ρωτάει αν βγαίνω για περπάτημα.......χθες της την είπα και πήγε στον άλλο γιό της και είπε οτι της έκανα μια επίθεση.......μια κουβέντα μου είπε λέει...τι να κάνω;μου τα σπάει και άσχημα!!!!!

Πες στον άντρα σου να της πει καμιά κουβέντα... :mad::-x:-x

Ακους εκεί;;; Μην χαλιέσαι κοπέλα μου... Μην της δίνεις σημασία...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πες στον άντρα σου να της πει καμιά κουβέντα... :mad::-x:-x

Ακους εκεί;;; Μην χαλιέσαι κοπέλα μου... Μην της δίνεις σημασία...

είναι πολύ ανακατώστρα......δεν υποφέρεται!!!!!κι αν της λενε ,χαμπάρι αυτή!!!!!!τα νεύρα μου!!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

η γυναίκα του άλλου γιού που έχει και αυτή προβλήματα μαζί της.....

Να σου πώ εγώ την λύση, πεθερά δεν έχω αλλά οι δικοί μου είναι χειρότεροι από 3 πεθερές.

Δεν τους μιλάω, τους κόβω και την καλημέρα αντί να τσακωθώ, καταλαβαίνουν το μέγεθος της π@π@ρι@ς που είπαν, και μετά από λίγο δεν τρέχει τίποτα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Να σου πώ εγώ την λύση, πεθερά δεν έχω αλλά οι δικοί μου είναι χειρότεροι από 3 πεθερές.

Δεν τους μιλάω, τους κόβω και την καλημέρα αντί να τσακωθώ, καταλαβαίνουν το μέγεθος της π@π@ρι@ς που είπαν, και μετά από λίγο δεν τρέχει τίποτα...

και μετά από λίγο ξαναπετάνε την π@π@ριά τους ε;;;;;;ο καλός μου καταλαβαίνει αλλά πόσο υπομονή μπορεί να έχει ένας άνθρωπος....μη σας ζαλίζω!!!!αν την πνίξω θα πάω πολλά έτη μέσα;:rolleyes::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Mανουλινια!!!!ηρθα!η μπουμπου εχει γινει 1470γρ!!!!την μουριτσα της μας την εκρυβε σημερα...λιγο γυρησε μετα προφιλ κ ανοιξε το ματι κ φανηκαν οι βλεφαριδες....και να σου το κλαμα η κουκουβαγια η μανα....ολα καλα γενικα..η δικη μου η πιεση λιγο ανεβασμενη κ μου ειπε να την παρακολουθω καθημερινα πρωι βραδυ!

εγω ειμαι αισιως στα +10! ευτυχως δεν με μαλωσε..δεν ειπε τιποτα δηλαδη.

αυριο θα παω jumbo για τελευταιες αγορες ελπιζω...κ μετα το απογευμα θα ρθουν τα πεθερικα μου κ θα μεινουν κιολας μια νυχτα...:cool:(ο αοματος)χαχα!!!

παω να σας διαβασω..Ιωαννα γυρησες?????

Α!Νικολ ρωτησα για οστρακοειδη!!καλυτερα λεει να τα αποφυγουμε (για δηλητηριαση),για φαβα αν ειναι απο ρεβυθια λεει δεν πειραζει!

οσο για το σεξ...ρωτησα κ ας μην κανω...ανετα λεει κ προσοχη ομως στην λιπανση!!!χαχαα:wink:

Κοριτσάκι μου γλυκό...μανουλίτσα μου χαρούμενη....χάρηκα πολύ για την πεταλουδίτσα σου, ο μπέμπης μου ρωτάει την χαιρέτησες απο εμας???:tongue:

Όλα καλά ζουζούνα μου τώρα περιμένουμε τις γλυκές αγκαλίτσες που λέγαμε!!!Καλημέρααααα και φιλάκια και στις δυο σας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και μετά από λίγο ξαναπετάνε την π@π@ριά τους ε;;;;;;ο καλός μου καταλαβαίνει αλλά πόσο υπομονή μπορεί να έχει ένας άνθρωπος....μη σας ζαλίζω!!!!αν την πνίξω θα πάω πολλά έτη μέσα;:rolleyes::rolleyes:

Ναι συνεχίζουν.... σε ανύποπτο χρόνο .... και σου λένε και μαλακίες έγω δεν το εννοούσα έτσι, και αμάν πώς έγινες έτσι παρεξηγησιάρα στην εγκυμοσύνη, και σουξου-μούξου μανταλάκια. Υπομονή, γιατί κοντός ψαλμός αλληλούια Νικόλ, κατάλαβαίνει τί θέλω να πώ ε? :tongue::tongue:

Πάντως αμα την πνίξεις, κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει. Αλλά αυτό δεν μετράει ως ελαφρυντικό στο δικαστήριο...

GaiGp3.png

Γεια σας μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε;

Εμείς μια χαρά! Ο μπεμπάκος είναι 1812 γρ.!!! :D :D :D Είναι μια χαρά και είναι στην ίδια θέση που είχε και την άλλη φορά που τον είδαμε! Κεφάλι κάτω, πλατούλα αριστερά και πόδια δεξιά! Μας είπε ότι είναι στην ιδανική πλευρά και πολύ χάρηκα γιατί από τότε που άρχισα να νιώθω δυνατές κλωτσιές στην ίδια θέση είναι οπότε γιατί να αλλάξει τώρα; ;) Ελπίζω να μην βαρεθεί μόνο και μας τη σκάσει...

Θάλεια, με γειά το δωμάτιο! Να μας βάλεις φωτογραφία!

Αυτό με τις κακοτεχνίες το έχω ξανακούσει για τα καινούργια και είναι α-πα-ρά-δε-κτο!!! :evil: Για μπάτσες είναι οι εργολάβοι! Δε φτάνει που δίνει ένα σωρό λεφτά πρέπει να τρέχεις και για επισκευές σε καινούργιο σπίτι! :mad:

Καλά απότελέσματα στην καμπύλη!

Άννα22, δυστυχώς είναι μια παγιωμένη κατάσταση που εδώ και χρόνια μας βγάζει από τα ρούχα μας όλους... Απλώς εσύ είσαι καινούργια...

Angel09, άντε μια χαρά θα πάνε όλα ως το τέλος!

Άννη, ακόμη δεν γύρισες;

Σας αφήνω, θα δούμε ταινία με τον αντρούλη μου!

Μπορεί να μπω μετά! Αν όχι, καληνύχτα!

Καλημέρα και σε σένα φιλεναδίτσα μας....Ο μπέμπης ο φιλαράκος μας μια χαρά διαβάζω έτσι βρε κορίτσια να μαθαίνουμε πάντα καλά νέα για τα μωράκια μας και για μας...τι ευτυχία είναι αυτή!!! Να τον χαίρεστε Ιωάννα μου και με το καλό τώρα!!!:tongue:

Ναι συνεχίζουν.... σε ανύποπτο χρόνο .... και σου λένε και μαλακίες έγω δεν το εννοούσα έτσι, και αμάν πώς έγινες έτσι παρεξηγησιάρα στην εγκυμοσύνη, και σουξου-μούξου μανταλάκια. Υπομονή, γιατί κοντός ψαλμός αλληλούια Νικόλ, κατάλαβαίνει τί θέλω να πώ ε? :tongue::tongue:

Πάντως αμα την πνίξεις, κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει. Αλλά αυτό δεν μετράει ως ελαφρυντικό στο δικαστήριο...

έχω και προηγούμενα μαζί της....δε θέλω και πολύ......πάω να σιδερώσω!!!!!δεν υπάρχει λύση μάλλον.....:(:(:(:(:(

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μπάμπουσκες!

Σήμερα ένα περίεργο πράγμα ξύπνησα νωρίς. (Και κουτουλάω!) Χθες είδαμε το "inglourious basterds", κλασσικός Tarantino... Μ' άρεσε, πολύ διαφορετική ματιά...

Άννυ27, (να σας ξεχωρίζουμε!) αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός μην ανησυχείς εσύ! Προφανώς θέλει να δει κάτι στις νέες εξετάσεις γι' αυτό τις ζήτησε!

Τάνια, καλό κουράγιο με τους μουσαφηραίους!

Νικόλ, άσε την πεθερά να λέει... Μην ασχολείσαι καθόλου. Από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν!

Χθες που λέτε ζυγίστηκα στη γιατρό και έβαλα σε 1 μήνα σχεδόν 3 κιλά!!! Και ξάπλωσα νωρίς το βράδυ γιατί με είχε ξαναπιάσει πέινα (αφού είχα φάει γιαουρτάκι με μια φέτα ψωμί!) και αν δεν κοιμόμουν δε θα άντεχα να μη φάω! Αλλά τις τελευταίες μέρες πεινάω... Μου γυρίζει το μάτι όμως! Όποτε πεινάω θα πέφτω για ύπνο να ξεχνιέμαι, γιατί αλλιώς... :tongue: :tongue: :tongue:

Άντε, σας αφήνω να σιδερώσω...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Απο πεινα κι εγω αλλο τιποτα. Τρωω κ συνεχιζω να πειναω. Νομιζω ομως πως οταν στριμωχτει πολυ η Αθηνουλα μου κ μου πιεζει το στομαχι θα νιωθω κι εγω οπως οι περισσοτερες απο σας. Ελπιζω τουλαχιστον γιατι δεν παλευεται. Παντως διαβαζα ιδεες για γρηγορα σνακ γεματα χρησιμες ουσιες για τα μωρακια μας που προτεινει ενα σαϊτ για εγκυους. Θα σας γραψω οτι θυμαμαι:

Ξηροι καρποι κ αποξηραμενα φρουτα

Καροτακια κ σελινο φρεσκα

Γιαουρτι ή παγωτο γιαουρτι με φρουτα

Μπανανα, μηλα, μανταρινια ή πορτοκαλια

Κομποστα ή φρουτοσαλατα

Μπαρες δημητριακων

Ψωμι ολικης αλεσεως με τυρακι ή μαρμελαδα

Πρετζελς με λιγο τυρακι

Ποπ κορν

Αυτα ειναι ιδεες για κατι που μπορουμε να εχουμε παντα σπιτι μας ή μαζι μας κ ειναι σχετικα υγιεινα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα Μαράκι,

πώς πάει το κρύωμα? Ελπίζω να είσαι καλύτερα!!

Έτσι έγινε εχτές, άστα και εγώ λέω αμα είχε έρθει και η Μαρία που είναι και από τόσο μακρυά ποιός θα τους άκουγε..... Αλλά ναι, ένα τέταρτο πριν δεν είναι ενημέρωση...πάντως κάτι έγινε με το ποιός θα άνοιγε το κέντρο νομίζω. Δεν πειράζει, όλο και μία βόλτα την έκανα στην αγορά, περπάτησα και από εκεί που έιχα παρκάρει οπότε την γυμναστική μου την έκανα...

Να σου πώ, αυτά τα σνακ, μπορούμε να τα φάμε και όλα μαζί, ή πρέπει να τα τρώμε ένα-ένα? :-)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...