Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σε όλες!

Άννα, νομίζω πως ό,τι θέλεις να του πεις, θα πρέπει να του το πεις πολύ ήρεμα και χωρίς καθόλου γκρίνια... Γιατί με το που ακούν τόνο γκρίνιας στη φωνή, τους σηκώνεται η τρίχα και κατεβάζουν το διακόπτη... Θα ήταν ίσως καλό να τον αφήσεις κάποιες μέρες χωρίς να τους πεις πολλά, για να αποφορτιστεί η κατάσταση. Και φυσικά καλή υπομονή και κουράγιο ώσπου να γυρίσει!!! Φαντάζομαι τότε θα ξεκαθαρίσετε πολλα!

Annie, πέρνα μια βόλτα να σε κεράσω! :D

Καλά να περνάτε!

Μαλωσαμε κι ησυχασαμε που λεει κι ο λογος κι την επομενη μερα σαν να μην εγινε τπτ (κλασικα των ανδρων) τωρα ειμαστε καλα.Του ειπα χθες κι για το μπεμπε τι εγινε κι τωρα εχει μαλακωσει κι ειναι καλυτερα πολυ.

Η συζητηση που θα κανουμε θα ειναι οταν ερθει τωρα ποια οχι απο το τηλ. ή το ιντερνετ.

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες

Είμαι πτώμα, είμαι ράκος, κουτσαίνω, ΑΛΛΑ το έφτιαξα το δεντράκι μας!!!!!!!! Πω-Πω!!! αμα το ήξερα ότι θα γινόμουν τόσο πτώμα θα το έκανα σε δόσεις.... Βάλαμε και τα χαλιά , σκούπα-μάπα μαγείρεμα, ψώνια έξω, αχ !!!! γι'αυτό τα λατρεύω τα Σου-Κου !!!!!

Κορίτσια , τί θα γίνει με αυτή την πείνα? Μόλις χωνέψω δλδ σε 2-3 ωρίτσες , ψάχνω κάτι να μασουλήσω. Έχω πάρει φρούτα, γιαούρτια , γάλατα κλπ αλλά το μάτι (και το χέρι ..) πάει πάντα σε γλυκάκια και σια.... Θα αρχίσω το τρέξιμο χαλαρά βέβαια μπας και σταματήσω την ζυγαριά γιατί αλλιώς με βλέπω να παίρνω 25 κιλά στην εγκυμοσύνη...

Αννούλα κοριτσάρα μου εγώ θα σου έλεγα να σταματήσεις να κουράζεσαι και να αρχίσεις να βγαίνεις καμία βολτίτσα με φιλεναδίτσες γιατί θα σε κουράσει περισσότερο αυτή η αναμονή. Και όταν με το καλό γυρίσει και ο καλός σου , θα είσαι ήρεμη και θα μπορείς να συζητήσεις άνετα μαζί του για ότι σε απασχολεί. Καλή και η οικοκυρική αλλά όλοι έχουμε και τα όριά μας....

Πάω να ετοιμαστώ και εγώ να πάμε βολτίτσα στους φίλους μας να ξεσκάσουμε λιγάκι!!!!!

Καλό σας βράδυ kinderakia!!!!

GaiGp3.png

Αχ angel_ πως σε καταλαβαίνω. Εγώ παλεύω από την αρχή να χάσω βάρος...διότι τα έχω τα κιλάκια μου και μέχρι τώρα ήμουν χαρούμενη γιατί δεν είχα πάρει. Μπορώ να πω όμως επίσημα ότι πήρα το πρώτο μου κιλό. Κι όχι τυχαία αφού έχω αυξήσει τις παρασπονδίες.

Πήγα κι εγώ για ψώνια...όπως τα τελευταία 3 Σάββατα στη σειρά. Αυτά έχουν τα καινούρια σπίτια και οι μετακομίσεισ σε μεγαλύτερο. Αννούλα εγώ έκανα να τελειώσω ένα μήνα. Μην αγχώνεσαι. Από λίγο κάθε μέρα και όλα καλά θα πάνε. Ευτυχώς με βοήθησε ο αντρούλης μου, γιατί αν θυμάστε η μανούλα μου με το που ήρθε να βοηθήσει έπεσε από μια σκάλα και έσπασε 2 πλευρά!!!

Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο!

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανούλες

Είμαι πτώμα, είμαι ράκος, κουτσαίνω, ΑΛΛΑ το έφτιαξα το δεντράκι μας!!!!!!!! Πω-Πω!!! αμα το ήξερα ότι θα γινόμουν τόσο πτώμα θα το έκανα σε δόσεις.... Βάλαμε και τα χαλιά , σκούπα-μάπα μαγείρεμα, ψώνια έξω, αχ !!!! γι'αυτό τα λατρεύω τα Σου-Κου !!!!!

Κορίτσια , τί θα γίνει με αυτή την πείνα? Μόλις χωνέψω δλδ σε 2-3 ωρίτσες , ψάχνω κάτι να μασουλήσω. Έχω πάρει φρούτα, γιαούρτια , γάλατα κλπ αλλά το μάτι (και το χέρι ..) πάει πάντα σε γλυκάκια και σια.... Θα αρχίσω το τρέξιμο χαλαρά βέβαια μπας και σταματήσω την ζυγαριά γιατί αλλιώς με βλέπω να παίρνω 25 κιλά στην εγκυμοσύνη...

Αννούλα κοριτσάρα μου εγώ θα σου έλεγα να σταματήσεις να κουράζεσαι και να αρχίσεις να βγαίνεις καμία βολτίτσα με φιλεναδίτσες γιατί θα σε κουράσει περισσότερο αυτή η αναμονή. Και όταν με το καλό γυρίσει και ο καλός σου , θα είσαι ήρεμη και θα μπορείς να συζητήσεις άνετα μαζί του για ότι σε απασχολεί. Καλή και η οικοκυρική αλλά όλοι έχουμε και τα όριά μας....

Πάω να ετοιμαστώ και εγώ να πάμε βολτίτσα στους φίλους μας να ξεσκάσουμε λιγάκι!!!!!

Καλό σας βράδυ kinderakia!!!!

Πρωτα απ'ολα να περασεις καλα !

Οταν νοιωθω πως κουραστηκα σταματαω εκει κι παω να ξεκουραστω στο κρεβατι (καλα που μας εφεραν κι την κρεβατοκαμερα) κι μετα παλι ....

Αυτο με το φαγητο που λες θα συμφονησω μαζι σου.Η ωρα ειναι 20,28 κι εφαγα πριν 2 ωρες κι με εχει πιασει μια πειναα αλλα ομως μια πεινααα νοιωθω σαν να μην εχω φαει τιποτα....:confused: φρουτα τρωω δεν κανουν τιποτα απολυτως πειναω ποιο πολυ.

Οι φιλοι μου ειναι ολοι Νικαια-Κορυδαλλο κι εγω ειμαι Σαλαμινα κι δεν ειναι οτι καλυτερο για εμενα να βγαινω μαζι τους για τον λογο οτι με προσεχουν σαν τα ματια τους αλλα δεν ειμαι αρρωστη αλλα εγκυος :P κι νοιωθω οχι αβολα αλλα δεν μου αρεσει αυτο ειμαι κι η πρωτη στην παρεα που περιμενουμε μπεμπε κι ειναι διαφορετικα κι δεν θελω να τους γινομαι βαρος.Βγαινουμε για καφεδακι οταν κατεβενω κατω αν μπορουν κι οι ιδιοι ομως αλλα ετσι ειμαι σπιτι καθε μερα

RVysp3.png

uF2hp3.png

Αχ angel_ πως σε καταλαβαίνω. Εγώ παλεύω από την αρχή να χάσω βάρος...διότι τα έχω τα κιλάκια μου και μέχρι τώρα ήμουν χαρούμενη γιατί δεν είχα πάρει. Μπορώ να πω όμως επίσημα ότι πήρα το πρώτο μου κιλό. Κι όχι τυχαία αφού έχω αυξήσει τις παρασπονδίες.

Πήγα κι εγώ για ψώνια...όπως τα τελευταία 3 Σάββατα στη σειρά. Αυτά έχουν τα καινούρια σπίτια και οι μετακομίσεισ σε μεγαλύτερο. Αννούλα εγώ έκανα να τελειώσω ένα μήνα. Μην αγχώνεσαι. Από λίγο κάθε μέρα και όλα καλά θα πάνε. Ευτυχώς με βοήθησε ο αντρούλης μου, γιατί αν θυμάστε η μανούλα μου με το που ήρθε να βοηθήσει έπεσε από μια σκάλα και έσπασε 2 πλευρά!!!

Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο!

Η μητερα σου πως ειναι σημερα?

Εμεις πηγενουμε 2-3 φορες την εβδομαδα στο σπιτι οχι καθε μερα.Δεν θελουν οι γονεις μου να κνω καμια δουλεια εγω ομως δεν μπορω να καθομαι κι να τους κοιταω

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Η μητερα σου πως ειναι σημερα?

Εμεις πηγενουμε 2-3 φορες την εβδομαδα στο σπιτι οχι καθε μερα.Δεν θελουν οι γονεις μου να κνω καμια δουλεια εγω ομως δεν μπορω να καθομαι κι να τους κοιταω

Η μητέρα μου είναι πλέον κάπως καλύτερα. Εχουν περάσει 4 βδομάδες κι τώρα μπορεί να σηκώνεται και να ξαπλώνει χωρίς βοήθεια. Δεν πονάει τόσο πολύ. Ελπίζουμε στις γιορτές να είναι τελείως καλά.

X4pTp3.png

Δηλαδη το να σκληραινει η κοιλια δεν ειναι καλο? Εγω νομιζα οτι σκληραινει οταν ειναι το μωρο σ'αυτο το σημειο. Συχνα πιανω την κοιλια μου και ειναι σκληρη και υποθετω οτι το μπεμπακι εχει ερθει προς τα εκει. Ελπιζω να μην ειναι συσπασεις. Με τρομαξες λιγο Αννουλα. Πρεπει να ρωτησω την γιατρο αλλα θα την δω τον Γεναρη. Ισως ρωτησω τον γιατρο που θα μου κανει την β' επιπεδου στις 11 Δεκ.

dim ελπιζω η μανουλα σου να ειναι εντελως καλα μεχρι τις γιορτες.

Καλη ξεκουραση και καλο ΣΚ σε ολες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μανούλες καλημέρα!!! Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να περάσατε καλά χτες!!!

Λοιπον μην μας πιάνει πανικός... Στις συσπάσεις η κοιλιά γίνεται "πέτρα"... την ζουλάς και δεν μπαίνει μέσα...

maraki2108 και εμένα όταν το μπεμπέ μετακινήτε εκεί που πάει σκληραίνει η κοιλιά μου... οπότε κοριτσάκι μου μην τρελένεσαι...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες!!

Πώ-Πώ!!!! Σε κώμα έπεσα το βράδυ, κοντά εννιάωρο ύπνου έπιασα, αίσχος απαπαπα....

dim_angel μου και πάλι περαστικά για την μανούλα σου, ήθελα να ρωτήσω προ ημερών αλλά ξεχάστηκα (αλσχάϊμερ εγκυμοσύνης λέγεται..).

anna μόνιμα θα μείνεις Σαλαμίνα? αν είναι να μείνεις μόνιμα , μάλλον θα πρέπει να επεκτείνεις τις δημόσιες σχέσεις σου και κατά εκεί.....

Τώρα να ρωτήσω για τις συσπάσεις, τί σημαίνουν δλδ? πονάει εκείνη την στιγμή? είναι επικίνδυνες ? Πρέπει να τις έχουμε?

Ερώτηση Β'.... για πείτε κορίτσια, ποιές ώρες συνήθως ακούτε τα μπεμπέ σας?

Εγώ την ακούω στάνταρ μόλις ξαπλώσω και ηρεμίσω , και Πάντα όταν τρώω σοκολάτα ότι ώρα να είναι αυτό. Επίσης αναστατώνεται και κοπανιέται άμα κάτι με συγχύσει πολύ. Σπάνια όμως όταν είμαι στο γραφείο, ίσως γιατί εκεί είμαι πολύ στρεσαρισμένη.

Ά!! Το κουφότερότερο.... Προχτές το βράδυ μου χτύπαγε σε ένα σημείο και σταματούσε, και μόλις της χτυπούσα και εγώ το επαναλάμβανε σαν να απαντούσε.... έπαιξα λιγάκι αλλά μετά σταμάτησα γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω τί ακριβώς χτυπούσα (πατούσα, χέρι , ματι, πόδι...μασχάλη χαχαχαχαχχαχα).

Και για να γίνω και λιγάκι γραφική, την Παρασκευή που μας έρχεται θα κάνω άλλη μία Β' επιπέδου.... έτσι να μας βρίσκεται να μας φέυγουν τα ευρώπουλα.....(βασικά την φατσούλα της θέλω να δω 3D περισσότερο, αλλά επειδή άμα το πώ στον άντρα μου ή στον γιατρό θα με δείρουν, το λέω μόνο σε εσάς που δεν με παρεξηγείτε ε? )

Να έχετε μία υπέροχη Κυριακή !!!!!

(Πάω να διαβάσω τί γίνεται την 23 εβδομάδα που θα μπώ την Τετάρτη..)

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

καλημέρα κορίτσια! και τι ωραία ημέρα ε;;; Και εγώ χθες ξεσκίστηκα στις δουλειές και στόλισα και το δεντράκι μας! Βέβαια και εμένα μετά με έιχαν πιάσει πόνοι χαμηλά στη μέση στους γοφούς και κατάλαβα ότι το παράκανα. Ρε σεις και εμένα κάποιες φορές η κοιλιά μου είναι πολύ σκληρή. Αφού είναι τσίτα! Ειδικά απογευματάκι μετά απο φαγητό και ύπνο, πάντα πολύ σκληρή είναι. Ο άντρας μου λέει ότι είναι πέτρα! Αγχώθηκα και εγώ λιγάκι. Και τι σημαίνει ότι έχω συσπάσεις; Πρέπει να φοβηθώ; Και τι να κάνω δηλαδή; Ουφ την Πέμπτη που θα πάω γιατρό θα ρωτήσω.

Αννούλα μη στεναχωριέσαι πια. Προφανώς είσαι πολύ ευαίσθητη και σου λείπει πολύ ο άντρας σου... Μη συζητάτε και εσείς στο τηλ αγxωτικά δύσκολα θέματα!

Κοριτσάκια, καλή Κυριακή, καλή ξεκούραση στις εργαζόμενες και χαλαρά ε;;;! Φιλιά

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Πώς πάει κορίτσια; Νομίζω μας έπιασε μια γενική ανησυχία με τις συσπάσεις γιατί όλων μας οι κοιλίτσες είναι σκληρές κατα διαστήματα! Αλλά μάλλον δεν είναι κάτι ασυνήθιστο αυτό, ειδικά αφού δεν συνοδεύεται από πόνο!

angel, εγώ τον νιώθω σχεδόν πάντα το βράδυ που ξαπλώνω! Τότε τον καταλαβαίνει κι ο άντρας μου! Επίσης συνήθως όταν τρώω και ειδικά κάτι γλυκό. Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πιο κινητικός, καλοέμαθα και τις μέρες που μας πέρασαν ψιλοτρόμαξα που δεν τον ένιωθα για μεγάλα διαστήματα. Ίσως παίζει ρόλο που ήμουν όλη μέρα στο πόδι...

dim_angel, περαστικά και γρήγορα στη μανούλα σου!

Για δεντράκια ακούω και χαίρομαι! Εμείς λέμε να στολίσουμε μετά τις 10 που έχουμε κάνει και τη β' επιπέδου! Να μπούμε κανονικά σε εορταστική φάση! (το εύχομαι!) Γενικά κάθε χρόνο στολίζουμε μέσα Δεκέμβρη για να νιώσουμε καλύτερα πως έρχονται Χριστούγεννα και να μην συνηθίσουμε το δέντρο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερούδια σε όλες!

Εγώ αποφάσισα από σήμερα να περπατάω ένα χιλιόμετρο γιατί νομίζω ότι έχω αρχίσει να κουράζομαι πιο εύκολα. Κι έτσι σήμερα το πρωί έκανα το πρώτο μου!

Ελπίζω να το τηρήσω. Σας το λέω για να έχω δεσμευτεί κάπου. :tongue:

Το απόγευμα, εφόσον έχουμε την απαραίτητη διάθεση, θα στολίσουμε κι εμείς.

Και την άλλη Δευτέρα στις 7/12 Β' επιπέδου. Αποφάσισα αυτή τη φορά να πάω σε ιδιωτικό, γιατί στο Αλεξάνδρα που είχα κάνει την αυχενική, δεν είχαν αφήσει να μπει ο άντρας μου μέσα, και το μόνιτορ ήταν σε σημείο που δεν έβλεπα τίποτα. Ακριβώς δίπλα από το κεφάλι μου.

Κι έτσι τώρα θα δώοσυμε 150? αλλά ελπίζουμε να πιάσουν τόπό και να το απολαύσουμε.

X4pTp3.png

καλημέρα σας!

όλες μας ανυσηχούν οι συσπάσεις...εγώ ένιωθα την κοιλιά μου να γίνεται πέτρα ψηλά,στο σημείο ακριβώς κάτω από το στήθος.το ανέφερα στο γιατρό και μου είπε οτι δεν είναι συσπάσεις,είναι το διάφραγμα που διαστέλλεται.αν νιώθετε χαμηλά πετρώματα δε χάνετε τίποτα να ρωτήσετε,τηλεφωνικά έστω,το γιατρό σας.έχω καταλάβει οτι πρέπει να του αναφέρουμε οτιδήποτε μας φαίνεται διαφορετικό,ακόμα κι αν μας φαίνεται ανάξιο λόγου.

angel κι εγώ θέλω σαν τρελή να δω τη φατσούλα της/του και δεν ξέρω αν εκεί που θα κάνω τη β επιπέδου θα έχουν μηχάνημα 3d...χμμ..επίσης θέλω να επιβεβαιώσω οτι είναι κοριτσάκι,να επικεντρωθώ σε αυτό.

dim angel φαντάζομαι θα έχεις συμβουλευτεί το γιατρό σου για το περπάτημα,ε?

take care

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημερα μανουλες κ απο μενα...σημερα ελιωσα στον υπνοοοοο...εκλεισα σχεδον 12ωρο!:shock::shock:

χθες δεν σας ειπα τι εκανα...αρχισα σιγα σιγα να επιπλώνω το παιδικο δωμάτιο;)..μιας κ πιο πριν ηταν γυμναστηριο κ σιδερωτηριο!

εγω λεω να στολισω δεντρακι απο βδομαδα,1ον γιατι εχουμε γενεθλια και οι δυο μας και 2ον γιατι πρεπει να παω να αγορασω δεντρακι!ολα αυτα τα χρονια στολιζα μονο το σπιτι γενικα κ οχι δεντρο.φετος λεω να κανς την αρχη να το συνηθισω κιολας!:tongue::tongue:

αυτα μανουλες....Καλη Κυριακη να εχετε ολες σας!!!

Α!οσο για το μωρο..εγω νοιωθω κατι Μπουρμπουλιθρες να κανει!!!!!:P:p:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερούδια σε όλες!

Εγώ αποφάσισα από σήμερα να περπατάω ένα χιλιόμετρο γιατί νομίζω ότι έχω αρχίσει να κουράζομαι πιο εύκολα. Κι έτσι σήμερα το πρωί έκανα το πρώτο μου!

Ελπίζω να το τηρήσω. Σας το λέω για να έχω δεσμευτεί κάπου. :tongue:

Το απόγευμα, εφόσον έχουμε την απαραίτητη διάθεση, θα στολίσουμε κι εμείς.

Και την άλλη Δευτέρα στις 7/12 Β' επιπέδου. Αποφάσισα αυτή τη φορά να πάω σε ιδιωτικό, γιατί στο Αλεξάνδρα που είχα κάνει την αυχενική, δεν είχαν αφήσει να μπει ο άντρας μου μέσα, και το μόνιτορ ήταν σε σημείο που δεν έβλεπα τίποτα. Ακριβώς δίπλα από το κεφάλι μου.

Κι έτσι τώρα θα δώοσυμε 150? αλλά ελπίζουμε να πιάσουν τόπό και να το απολαύσουμε.

Ζουζουνα μου σιγα σιγα με το περπατημα.μην το παρακανεις γιατι κ εγω απ την στιγμη που μου κοψανε τα γυμναστηρια βγαινω κ περπαταω κ μου ειπαν οτι δεν κανει τοσο πολυ!ο γιατρος ειπε να περπαταω σε Normal πλαισια!τωρα τι εννοει Normal???γνωριζω παντως οτι προς το τελος της εγκυμοσυνης πρεπει να περπαταμε πολυ...

σμουτσ!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...