Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω ετσι..ουτε επισκεψη δεν γουσταρω..ποσο μαλλον να μενουν κ εδω!να στρωνεις κρεβατια -τραπεζια να ξεστρωνεις κρεβατια -τραπεζια....

φρικη!κ να σας πω οτι πιο πολυ νευριαζω..γιατι δεν τους κοβει οτι δεν ειμαστε σε θεση να τα κανουμε ολα αυτα αλλα αυτοι κουκουρουκου!!!!!!:cool::cool:

απαπαπαπα

Το κατσίκωμα δεν το αντέχω, ρε παιδιά έγκυοι είμαστε, είναι ώρα για αρμένικες βίζιτες?

GaiGp3.png

Και μια και πιάσαμε το τοστ,

να σας πω τί σκεφτόμουν εχτές για το άτιμο το φαγητό.

Δεν πεινάω, σπάνια να πεινάσω για να είμαι ειλικρινής.

Απλά όλο κάτι θέλω να τσιμπάω. Και όχι του στύλ πάω στην κουζίνα να δώ τί παίζει. Πάω στην κουζίνα με καλά οργανωμένο σχέδιο και πλήρη γνώση για το τί θα φτιάξω να φάω.

Τί είναι αυτό το καινούργιο? Λαιμαργία? Απληστία? Και να πεις ότι έζησα το 1940 και έχω το σύνδρομο της κατοχής......

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Απλά όλο κάτι θέλω να τσιμπάω. Και όχι του στύλ πάω στην κουζίνα να δώ τί παίζει. Πάω στην κουζίνα με καλά οργανωμένο σχέδιο και πλήρη γνώση για το τί θα φτιάξω να φάω.

Τί είναι αυτό το καινούργιο? Λαιμαργία? Απληστία? Και να πεις ότι έζησα το 1940 και έχω το σύνδρομο της κατοχής......

Και εγώ να σου πω την αλήθεια απο την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης δεν έχω νιώσει ότι πεινάω. Εκεί που κάθομαι όμως θυμάμαι ας πούμε ότι έχω κάτι στο ψυγείο και σηκώνομαι να το φάω χωρίς όμως να πεινάω!

Και απορώ με εμένα πως δεν έχω βάλει πολλά κιλά, προφανώς ο μεαβολισμός μου μετά απο χρόνια ύπνου ξύπνησε και άρχισε να λειτουργέι!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Και εγώ να σου πω την αλήθεια απο την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης δεν έχω νιώσει ότι πεινάω. Εκεί που κάθομαι όμως θυμάμαι ας πούμε ότι έχω κάτι στο ψυγείο και σηκώνομαι να το φάω χωρίς όμως να πεινάω!

Και απορώ με εμένα πως δεν έχω βάλει πολλά κιλά, προφανώς ο μεαβολισμός μου μετά απο χρόνια ύπνου ξύπνησε και άρχισε να λειτουργέι!

πόσα έχεις πάρει βρε Τάνια? έτσι εγκυκλοπαιδικά ρωτάω....

GaiGp3.png

ΝΙΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ελα καλέέέέέέέ...πάω να φτιάξω καφέ και έρχομαι...είδα γέννες πρωι-πρωί και δεν άντεξα...τέτοιες μ@λ@κίες κάνω και δεν μπορώ να με ξεχάσω....πεθερικά ακούω.....μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Grya.jpgGryap3.png

πόσα έχεις πάρει βρε Τάνια? έτσι εγκυκλοπαιδικά ρωτάω....

7 έχω πάρει μόνο, νομίζω ότι είναι καλά ,και η μικρή είναι μεγάλη σαν και την δική σου, έχουμε τα πιο μεγάλα μωρά νομίζω. Τι να πω?Γενικά είμαι πολύ λιχούδα και ποτέ δεν μπορούσες να με πεις αδύνατη, αφού όταν έμεινα έγκυος όλοι μου λέγανε πρόσεχε καιέχεις τάση να βάζεις κιλά , θα παχύνεις πολυ και τέτοια! Ευτυχώς τους διέψευσα χωρίς όμως να κάνω κάτι εγώ!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

ελα καλέέέέέέέ...πάω να φτιάξω καφέ και έρχομαι...είδα γέννες πρωι-πρωί και δεν άντεξα...τέτοιες μ@λ@κίες κάνω και δεν μπορώ να με ξεχάσω....πεθερικά ακούω.....μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

εγώ φταίω που σε άκουσα το πρωί και πήγα και έφτιαχνα καφέδες να πιούμε και σε περίμενα. Καλά που ήρθε η Τάνια και η Άννυ.....:tongue::tongue:

GaiGp3.png

πλάκα με κάνεις;εγώ διαρκώς πεινάω.....τι να κάνω;είναι πρόβλημα....τρώω και μετά πεινάω..:(:(:(:(η Άντζυ κοιμάται;

Grya.jpgGryap3.png

7 έχω πάρει μόνο, νομίζω ότι είναι καλά ,και η μικρή είναι μεγάλη σαν και την δική σου, έχουμε τα πιο μεγάλα μωρά νομίζω. Τι να πω?Γενικά είμαι πολύ λιχούδα και ποτέ δεν μπορούσες να με πεις αδύνατη, αφού όταν έμεινα έγκυος όλοι μου λέγανε πρόσεχε καιέχεις τάση να βάζεις κιλά , θα παχύνεις πολυ και τέτοια! Ευτυχώς τους διέψευσα χωρίς όμως να κάνω κάτι εγώ!

Μια χαρούλα!!! Μες στην χλίδα σε βρίσκω, μόνο 7 ε? Πω πωωωωω

GaiGp3.png

Καλημέρα και από εμένα μανούλες!!!

Ιwanna και Αnnie μπράβο για τα μωράκια σας!!! Μεγαλώσανε!!!

Angel_ μου καλή επιτυχία στο doppler σήμερα!!!

Taniabell μου άντε τώρα πρέπει να αρχίσεις και το σιδέρωμα...

Αννυ μου, αφού ο γιατρός σου είπε να μην ανησυχείς κοριτσάκι μου... Πήγαινε και στον άλλο γιατρό που σου είπε και θα δεις ότι δεν είναι τίποτα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

εγώ φταίω που σε άκουσα το πρωί και πήγα και έφτιαχνα καφέδες να πιούμε και σε περίμενα. Καλά που ήρθε η Τάνια και η Άννυ.....:tongue::tongue:

περίμενα περίμενα και δεν άντεξα......έλα δεν κοιμήθηκα πολύ...άσε που ξυπνάω χάλια όταν το κάνω.....:(:(:(

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...