Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κ απο μενα μανουλομανουλα!!!ξυπνησα νωρις να πιω χυμους κ καφεδες με την υσηχια μου!μετα παω Jumbo!!!yeah!!:P:p

κοιμηθηκατε καλα μπουμπουδες???

Καλώς το κορίτσι!!!!!

Πάμε jumbo!!!!!!!!! Αχ να σου πω την αλήθεια κουράστηκα να τρέχω από δω και από κεί για ψώνια. Τα μεγάλα μαγαζιά τύπου Jumbo σε ξεμυαλίζουν και καταντάω να θέλω να φύγω στο τρίωρο και να μην μπορώ να περπατήσω ως την πόρτα. ΗΡΑ και ΛΗΤΩ δεν το συζητάμε ωραία πράγματα αλλά του πανακρίβου εντελώς. Κανα δυο ψιλά που μου λείπουν θα πάω από βδομάδα να τα τσιμπήσω....

Από ύπνο??? ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΩς ΤΙΣ 8.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΕΙΜΑ!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και σε σενα άννυ!

ΤΟν ξεκίνησα ήδη τον καφέ αφου η Νικόλ την κοπάνησε!

Να του πεις να στην δείξει ακόμη απορώ γιατί δεν στην έδειξε προχτές!Θα τον είχα σκοτώσει!

Στέγνωσαν τα ρουχάρίκια της μικρής μου, τι τέλεια που μυρίζουν!!!!

Και σήμερα έχω πάρα πολλές δουλειες για να υποδεχτώ αύριο τους φιλοξενούμενους, αλλά να δω πότε θα πάρω απόφαση να σηκωθώ!!!:(

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα και σε σενα άννυ!

ΤΟν ξεκίνησα ήδη τον καφέ αφου η Νικόλ την κοπάνησε!

Να του πεις να στην δείξει ακόμη απορώ γιατί δεν στην έδειξε προχτές!Θα τον είχα σκοτώσει!

Στέγνωσαν τα ρουχάρίκια της μικρής μου, τι τέλεια που μυρίζουν!!!!

Και σήμερα έχω πάρα πολλές δουλειες για να υποδεχτώ αύριο τους φιλοξενούμενους, αλλά να δω πότε θα πάρω απόφαση να σηκωθώ!!!:(

Δεν ξέρω, βιαζόταν προχτές μάλλον, περίμεναν και άλλοι απέξω και κάτι άλλο που ψυλλιάζομαι αλλά δεν το κάνω θέμα μην συγχυστώ πάλι.

Από μπουγάδα βλέπω γερά κρατείς και εσύ, εγώ είμαι στα σεντόνια, με τα ρούχα και τα κουβερτάκια τέλειωσα.

Περιμένεις πολύ κόσμο?

GaiGp3.png

Καλημερα κ σε σενα Τανια μου!κ εγω μολις μαζεψα κ τα σεντονακια μας!!!προς το παρον τελειωσα με πλυντηρια (εμεινε μονο καλυμα καλαθουνας κ παντα)...

Βικυ να πας να δεις το μπεμπακι σου σημερα..εμενα μου εκανει ο γιατρος μου χθες dopler.:confused:οσο για τα μαγαζια...παω εκει γιατι ειναι φθηνα ρε συ..κ εγω ετσι δεν μπορω να φτασω στην πορτα να φυγω...θα οδηγησω κιολας σημερα για να παω κ βαριεμαιιιιιι.......

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Περιμενει η τρελη την αδερφη με φιλες της για το καρναβαλι!!!καλα δεν θυμαμαι βρε Τανια μου???

εμενα θα μου ρθουν τα πεθερικα σημερα!:cool::cool::cool:(κανω την τυφλη)..κ θα φυγουν αυριο!:mad:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ χτες ξεκίνησα με το πλύσιμο οπότε έχω ακόμα, αλλά το χαίρομαι πάρα πολύ!!!

Περιμένω 4 άτομα και δεν έχω καμια διάθεση να σου πω την αλήθεια αλλά τι να κάνουμε 2 μερούλες είναι...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Περιμενει η τρελη την αδερφη με φιλες της για το καρναβαλι!!!καλα δεν θυμαμαι βρε Τανια μου???

εμενα θα μου ρθουν τα πεθερικα σημερα!:cool::cool::cool:(κανω την τυφλη)..κ θα φυγουν αυριο!:mad:

Καλά τα θυμάσαι Αννυ μου.... Υπομονή και σε σένα...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Εγώ πάλι δεν θέλω ούτε επίσκεψη να μου κάνουν, βαριέμαιιιιιιι

πεθερικά?:cool::cool::cool:

περαστικά σου μικρή μου Άννυ......

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

πεθερικά?:cool::cool::cool:

περαστικά σου μικρή μου Άννυ......

κ εγω ετσι..ουτε επισκεψη δεν γουσταρω..ποσο μαλλον να μενουν κ εδω!να στρωνεις κρεβατια -τραπεζια να ξεστρωνεις κρεβατια -τραπεζια....

φρικη!κ να σας πω οτι πιο πολυ νευριαζω..γιατι δεν τους κοβει οτι δεν ειμαστε σε θεση να τα κανουμε ολα αυτα αλλα αυτοι κουκουρουκου!!!!!!:cool::cool:

pSC1p2.png

ότι δεν τους κόβει είναι το μόνο σίγουρο ή απλώς κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν!!!!

Το μαλλάκι είνια υπέροχο, σου πήγε πάρα πολύ. Μόνο εγώ δεν τολ΄μω να κάνω μια αλλαγή!:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...