Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα και από εμένα κοιλίτσες!!!

Δύο ώρες έκανα για να σας διαβάσω και τώρα δεν τα θυμάμαι όλα όσα διάβασα!

Άννυ και Ιωάννα με το καλό να δέιτε τα μωράκια σας και με το που γυρίσετε περιμένουμε τα νέα σας. Αννυ μεγεια το μαλλί, περιμένουμε φώτο.

Τάνια καλως όρισες στην παρέα μας, με το καλό να υποδεχτείς και εσύ το μωράκι σου.

Εγώ από χθες πέρασα δύο μέρες μες την κούραση. Χθές βάψαμε το δωμάτιο της μικρής(παρεπιπτόντως έγινε πολύ ωραίο) , όπου όμως εδώ έριχνε βροχή με το τουλούμι και η υγρασία φουλ, οπότε από το πρωι που ξεκινήσαμε τελείωσαμε στις πέντε. Αφού συμμάζεψα λιγάκι κατά της 6 λέω να πάω να ξαπλώσω για καμιά ώρα.Στα 20 λεπτά με ξυπνάει ο άντρας μου και μου λέει έλα τρέχουν νερά από το ταβάνι. Πάει ο ύπνος βέβαια και αρχίζει η στεναχόρια! Τελοσπάντων ανεβαίνει ο Γιάννης στην σκεπή (είμαστε τελευταίο όροφο σε πολυκατοικία αλλά έχει σκεπή) βλέπει από που έρχονται τα νερά και βεβαία με τήν βροχή που συνέχιζε και έριχνε δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα, αλλά την ψιλοσταμάτησε τη διαρροή. Βέβαια μέχρι να ηρεμήσουμε από τα νεύρα πέρασε πολύ ώρα, γιατι το σπίτι είναι 4ετίας και όταν σκέφτεσαι πόσα λεφτά δώσαμε και πόσες κακοτεχνίες έχουν κάνει τρελλένεσαι...

Σήμερα πάλι από το πρωι στο πόδι, πήγα έκανα καμπυλη ζαχάρου (μεγάλη αηδία) και γεν. αιμ και ούρων, τα αποτελέσματα βγήκαν πολύ καλά, ανέβασα και δύο μονάδες τον αιματοκρίτη, και μετά σπίτι μαστορέματα... ευελπιστούμε οτι κάτι κάναμε, θα φανει βέβαια στην επόμενη βροχή!

Οπότε τώρα είμαι πτώμα.Και η μπέμπα αυτές τις δύο μέρες είναι πολύ ήσυχη, λες και καταλαβαίνει, κουνιέται μεν αλλά ελάχιστα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

τώρα θα ακουστώ λίγο σκληρή Βασούλα,αλλά μην αφήνεις να σε ταράζει η ιδέα του τοκετού.να εύχεσαι να πάνε όλα καλά μέχρι τότε,να γεννήσεις ένα γερό παιδάκι,να έρθουν όλα καλά κι ας ταλαιπωρηθείς.αυτά είναι τα σπουδαία,όχι το αν θα πονέσουμε,έτσι δεν είναι?

σίγουρα θα πονέσουμε,όπως κι αν γεννήσουμε,αυτό είναι δεδομένο.προσπάθησε να το δεχτείς,να το βάλεις μέσα σου σαν μια πραγματικότητα και να δείς που θα νιώσεις καλύτερα.

ναι,θα πονέσουμε πάρα πολύ,θα φωνάξουμε,θα φοβηθούμε,θα κλάψουμε,θα λιγοψυχήσουμε,αλλά θα τα καταφέρουμε κι εμείς όπως τόσες άλλες γυναίκες στον κόσμο.αρκεί να βάλει ο Θεούλης το χέρι του να πάνε όλα καλά.αυτό έχει σημασία,μόνο αυτό.

Βασιλικούλα μου θα συμφωνήσω με την atlantis.ο πόνος στον τοκετό παιζει το ρόλο του.Βγα΄ζουμε λεει ολο τον πονο που έχουμε κατακαιρούς βιώσει κ ξαναγεννιόμαστε κ οι ίδιες.Αν δεν νιώσεις τον πόνο δεν νιωθεις

κ τη χαρά .Κ όλες οι φίλες μου που γέννησαν φυσιολογικά ειπαν πως για ένα 24ωρο ένιωθαν οτι περαε απο πάνω τους οδοστρωτήρας.Μετά τα καναν όλα οπως πριν την εγκυμοσύνη.Η μια φίλη μου λιγες μέρες μετά ανέβηκε σε μηχανή κ πήγε για καφέ.Κ γεννούσε κοντά 12 ώρες στο σπίτι της.

ntesehjufpgrhgvn.png

απο το Λητώ τα πήρα ρε συ στα jumbo δεν είχα δει κάνα σετακι της προκοπής νυχτικάκι με ρομπίτσα και οι ποιότητες δεν μου άρεσαν γι αυτό πήγα στο Λητώ λέω τουλάχιστον να δώσω κάτι παραπάνω αλλά να είναι καλή ποιότητα!!!:wink::wink::wink::wink:

τα είδα κ γω στα Λητώ σε έκπτωση ήταν τα πολύ χοντρά χειμωνιάτικα κ της νέας παραλαβή μου φάνηκαν πανάκριβα.Κγω ωστόσο δεν έχω βρει ακόμη.

ntesehjufpgrhgvn.png

Θαλια καλοριζικο το δωματιο. Τι χρωμα; Με το καλο να το χαρει το μπεμπακι σας! Υπομονη για τη διαρροη. Δυστυχως συμβαινουν αυτα. Μακαρι να'ταν ολοι οι εργατες ευσυνειδητοι κ να εκαναν σωστα τη δουλεια τους εξαρχης.

Αννουλα, εμεις παμε στην Ν. Σμυρνη στην Φαιναρετη για μαθηματα. Το γκρουπ μας ειναι καθε Τεταρτη στις 6:00. Δεν ειμαι σιγουρη αν υπαρχουν θεσεις αλλα αν ενδιαφερεσαι παρε την Μαρια Δαγλα κ ρωτα. Τηλ 210-9319054.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Mανουλινια!!!!ηρθα!η μπουμπου εχει γινει 1470γρ!!!!την μουριτσα της μας την εκρυβε σημερα...λιγο γυρησε μετα προφιλ κ ανοιξε το ματι κ φανηκαν οι βλεφαριδες....και να σου το κλαμα η κουκουβαγια η μανα....ολα καλα γενικα..η δικη μου η πιεση λιγο ανεβασμενη κ μου ειπε να την παρακολουθω καθημερινα πρωι βραδυ!

εγω ειμαι αισιως στα +10! ευτυχως δεν με μαλωσε..δεν ειπε τιποτα δηλαδη.

αυριο θα παω jumbo για τελευταιες αγορες ελπιζω...κ μετα το απογευμα θα ρθουν τα πεθερικα μου κ θα μεινουν κιολας μια νυχτα...:cool:(ο αοματος)χαχα!!!

παω να σας διαβασω..Ιωαννα γυρησες?????

Α!Νικολ ρωτησα για οστρακοειδη!!καλυτερα λεει να τα αποφυγουμε (για δηλητηριαση),για φαβα αν ειναι απο ρεβυθια λεει δεν πειραζει!

οσο για το σεξ...ρωτησα κ ας μην κανω...ανετα λεει κ προσοχη ομως στην λιπανση!!!χαχαα:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Mανουλινια!!!!ηρθα!η μπουμπου εχει γινει 1470γρ!!!!την μουριτσα της μας την εκρυβε σημερα...λιγο γυρησε μετα προφιλ κ ανοιξε το ματι κ φανηκαν οι βλεφαριδες....και να σου το κλαμα η κουκουβαγια η μανα....ολα καλα γενικα..η δικη μου η πιεση λιγο ανεβασμενη κ μου ειπε να την παρακολουθω καθημερινα πρωι βραδυ!

αυριο θα παω jumbo για τελευταιες αγορες ελπιζω...κ μετα το απογευμα θα ρθουν τα πεθερικα μου κ θα μεινουν κιολας μια νυχτα...:cool:(ο αοματος)χαχα!!!

Α!Νικολ ρωτησα για οστρακοειδη!!καλυτερα λεει να τα αποφυγουμε (για δηλητηριαση),για φαβα αν ειναι απο ρεβυθια λεει δεν πειραζει!

οσο για το σεξ...ρωτησα κ ας μην κανω...ανετα λεει κ προσοχη ομως στην λιπανση!!!χαχαα:wink:

Καλως την μεγαλη και την μικρουτσικη κοπελα μας!!!!Η μικρουτσικη 1470???

Μπραβο η ζουζουνα !!!Ειναι και παιχνιδιαρα και σας κρυβοτανε ε????

Σαν τον γιοκα μου που μας εκανε το ιδιο!!!Αnnie αν ψαχνεις για γαμπρο

εδω ειμαστε εμεις!!!!Αν ειναι και τα δυο παιχνιδιαρικα θα ταιριαζουν κιολας!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!Μπραβο μπραβο ολα καλα!!!!Τωρα ποτε θα ξαναπας?

Γεια σας μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε;

Εμείς μια χαρά! Ο μπεμπάκος είναι 1812 γρ.!!! :D :D :D Είναι μια χαρά και είναι στην ίδια θέση που είχε και την άλλη φορά που τον είδαμε! Κεφάλι κάτω, πλατούλα αριστερά και πόδια δεξιά! Μας είπε ότι είναι στην ιδανική πλευρά και πολύ χάρηκα γιατί από τότε που άρχισα να νιώθω δυνατές κλωτσιές στην ίδια θέση είναι οπότε γιατί να αλλάξει τώρα; ;) Ελπίζω να μην βαρεθεί μόνο και μας τη σκάσει...

Θάλεια, με γειά το δωμάτιο! Να μας βάλεις φωτογραφία!

Αυτό με τις κακοτεχνίες το έχω ξανακούσει για τα καινούργια και είναι α-πα-ρά-δε-κτο!!! :evil: Για μπάτσες είναι οι εργολάβοι! Δε φτάνει που δίνει ένα σωρό λεφτά πρέπει να τρέχεις και για επισκευές σε καινούργιο σπίτι! :mad:

Καλά απότελέσματα στην καμπύλη!

Άννα22, δυστυχώς είναι μια παγιωμένη κατάσταση που εδώ και χρόνια μας βγάζει από τα ρούχα μας όλους... Απλώς εσύ είσαι καινούργια...

Angel09, άντε μια χαρά θα πάνε όλα ως το τέλος!

Άννη, ακόμη δεν γύρισες;

Σας αφήνω, θα δούμε ταινία με τον αντρούλη μου!

Μπορεί να μπω μετά! Αν όχι, καληνύχτα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Έγραφα!!! Μπράβοοοο!

Βλεφαρίδα; Τί λες βρε παιδί μου... Πολύ μοιραία γυναίκα! άντε να τη χαίρεστε!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΑΞΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!Η ΝΙΚΟΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ,ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ!

ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ :-(

ΘΑΛΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΝΥ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!

Α...Angel09 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΟΥ ΠΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΕΙΠΕ...ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοριτσακια πολυ χαρηκα για τα μπεμπακια σας! Μιαμιση βδομαδα για να δω κι εγω την κουκλιτσα μου. Αχ, ελπιζω να μεγαλωνει καλα. Την τελευταια φορα ηταν μονο 740 γραμ.

Βλεπω την ταινια στον Αντ1 με την αντζελινα. Πρωτη φορα την βλεπω ετσι. Αγνωριστη σχεδον.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε;

Εμείς μια χαρά! Ο μπεμπάκος είναι 1812 γρ.!!! :D :D :D Είναι μια χαρά και είναι στην ίδια θέση που είχε και την άλλη φορά που τον είδαμε! Κεφάλι κάτω, πλατούλα αριστερά και πόδια δεξιά! Μας είπε ότι είναι στην ιδανική πλευρά και πολύ χάρηκα γιατί από τότε που άρχισα να νιώθω δυνατές κλωτσιές στην ίδια θέση είναι οπότε γιατί να αλλάξει τώρα; ;) Ελπίζω να μην βαρεθεί μόνο και μας τη σκάσει...

Θάλεια, με γειά το δωμάτιο! Να μας βάλεις φωτογραφία!

Αυτό με τις κακοτεχνίες το έχω ξανακούσει για τα καινούργια και είναι α-πα-ρά-δε-κτο!!! :evil: Για μπάτσες είναι οι εργολάβοι! Δε φτάνει που δίνει ένα σωρό λεφτά πρέπει να τρέχεις και για επισκευές σε καινούργιο σπίτι! :mad:

Μπραβο για τον αντρακλα σου Ιωαννιτσα!!!!Τελεια τελεια!!!

Αχ μωρε τα ζουζουνακια που μεγαλωνουν!!!Τι ωραια!!!!!

Μπραβο Ιωαννα μου για το μπουμπουκι σου!!!

ναι ναι εχουμε κ βλεφαριδες κ μαλλια!!!!:P:p

Θαλεια μου ειναι για πολλες μπατσες οπως λεει η Ιωαννα..τελικα τι θα κανετε?πως θα το φτιαξετε?Οσο για το δωματιο περιμενουμε φωτο!!!!

Νεραιδουλα τα παιδακια μας απο τωρα μας κανουν παιχνιδια!!!φαντασου πως θα ναι!!!:P:p;);)

βαζω μια ηλιθια φωτο στο φεις γιατι με σκασατε!σαν ζαβο βγηκα!:mad::cool::-(

pSC1p2.png

Κοριτσακια πολυ χαρηκα για τα μπεμπακια σας! Μιαμιση βδομαδα για να δω κι εγω την κουκλιτσα μου. Αχ, ελπιζω να μεγαλωνει καλα. Την τελευταια φορα ηταν μονο 740 γραμ.

Βλεπω την ταινια στον Αντ1 με την αντζελινα. Πρωτη φορα την βλεπω ετσι. Αγνωριστη σχεδον.

σγουρα μαλλια!!!????

κ παλι ωραια ειναι ομως!εμενα μου αρεσει πολυ σαν γυναικα!

pSC1p2.png

Καλως την μεγαλη και την μικρουτσικη κοπελα μας!!!!Η μικρουτσικη 1470???

Μπραβο η ζουζουνα !!!Ειναι και παιχνιδιαρα και σας κρυβοτανε ε????

Σαν τον γιοκα μου που μας εκανε το ιδιο!!!Αnnie αν ψαχνεις για γαμπρο

εδω ειμαστε εμεις!!!!Αν ειναι και τα δυο παιχνιδιαρικα θα ταιριαζουν κιολας!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!Μπραβο μπραβο ολα καλα!!!!Τωρα ποτε θα ξαναπας?

σε 2 βδομαδες ξανα!κ καθε φορα με εξεταση ουρων στο χερι!απο την αρχη!:rolleyes:

pSC1p2.png

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ!!!!!ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΕΣ !ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΝΟΣ,Ε?ΑΝΤΕ ΚΙ ΟΙ ΝΥΦΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΩΡΟ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...