Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια, αφου εφαγα κ ξαπλωσα μια ωριτσα ηρθα κι εγω. Δεν σας προλαβαινω πια! Το Βικακι δεν ειδα. Το μεσημερακι ειχε γυμναστικη κ πιθανον να πηγε για ψωνια μετα ως συνηθως. Αν δεν εμφανιστει μεχρι το βραδυ θα στειλω μνμ.

Ιωαννα πολυ σωστα τα λες παλι για τα αλλαντικα κτλ. Αν μπορειτε κοριτσια τουλαχιστον να ειναι ψημενα τα αλλαντικα για να τα φατε. Κατι που μου ειπαν στην Αμερικη αλλα εδω κανεις δεν μου το'πε ειναι για την φετα. Εκει την απαγορευουν στην εγκυμοσυνη, ομως αν τρωμε τις συσκευασμενες (πχ Δωδωνη κλπ) δεν υπαρχει κινδυνος. Νομιζω οτι καποιες φετες, οπως κ καποια αλλα τυρια (νομιζω μπρι κ φρεσκια μοτσαρελα που επισης τα απαγορευουν στις ΗΠΑ) φτιαχνονται απο καποιους χωρις να παστεριωνεται το γαλα με αποτελεσμα να ειναι επικινδυνο νομιζω για σαλμονελα ή τοξοπλασμα-δεν θυμαμαι καλα.

Ατλαντις πολυ χαρηκα με τα νεα σου. Καλα αποτελεσμστα κ στις υπολοιπες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά έχω πεθάνει στα γέλια με όλα αυτα!! Τι άλλο θα ακούσουμε?

Πάντως όλα αυτά τα βουδιστικά τα έχουμε και εδώ αλλά μην διανοηθεί να μου πει κανεις τίποτα θα γίνει ο κακός χαμός!!

άσχετο αντζυ έχεις msn ?γιατι μετά απο μήνες άνοιξα επιτέλους το δικό μου.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

YEAH!!!ΕΧΩ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΩ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΑΣΤΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟ MSN άκι μου!!!

[email protected]

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα, διαβασα οσα μπορουσα δεν σας προλαβαινω πια!!!! :)

Ειμαι στα χαϊ μου επειδη αυριο ειμαι 27 εβδομαδων και μπαινω αισίως στην 28η!!! Φεύγει το αγχος σιγα -σιγα.

Τωρα που καθησα στο γραφειο μου για να σας γραψω προσεξα οτι ο μπεμπης αντιδραει και σφιγγει η κοιλια μου! Μηπως το παθαινετε και σεις αυτο;

Μαλλον τον εχω καλομαθει που ειμαι ξαπλα ολη μερα και εχει πολυ χωρο να κανει τα δικα του! Οταν καθομαι δεν του πολυαρεσει :)

Ωραια αυτα με τις προκαταληψεις... βγαζουν γελιο, δεν μπορω να καταλαβω πως τα πιστευουν! Κουφα...

opGup3.png

gKjZp3.png

Τωρα προσεξα οτι μπηκα στον εβδομο...... ναιιιιιιιιι :) :) Παει το χανω το μυαλουδακι μου!!!!

Απλα ειναι μεγαλο αλμα που εφτασα μεχρι εδω!

Αντζι... μαζι σου!! Ειναι ωραια τα λαχανικα και τα φρουτα.. κανουν καλο στα μπεμπακια μας... ολες πρεπει να προσπαθησουμε :)

Λίγο με το τσιγαρο χαλαστηκα... καλα ο γιατρος σου ειπε για το φαγητο και δεν σου ειπε για το τσιγαρο; Δεν σε κρινω και γω το εκοψα πριν 2 χρονια.

φιλακια xxx

opGup3.png

gKjZp3.png

921485cffaal58rv.gif

Εδώ είμαι μανουλίτσες!!! Οπως είπε και η Αννυ(andria27) γίνεται πανικός στο γραφείο... Γι' αυτό έχω χαθεί. Κατά τα άλλα είμαι καλά. Πήγα σήμερα και έκανα εξετάσεις και περιμένω αποτελέσματα. Αννυ μου καλή, σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!

Μεγειά στις μανούλες που αγοράσανε καινούρια πραγματάκια!!!

Θέλω και εγώ να πάω στα ΛΗΤΩ να ψωνίσω κάτι τελευταία πραγματάκια που θέλω αλλά περιμένω ΠΟΤΕ θα σχολάσει νωρίς ο άντρας μου να πάμε...

Τι κάνετε εσείς;;; Δεν θυμάμαι και από όλες σας τα νέα γιατί γράφετε και ένα σωρό σελίδες...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπερα μανουλες πως πανε οι κοιλιες σας ???:tongue::tongue::tongue:

Εμενα η μικρη έχει κανει την κοιλια γηπεδο ποδοσφαιρου.....

Κατι κλοτσιες μπορει κι μπουνιές κιόλας μαζι κι ολα πονανε....

Παει ο πονος στον ποπο (θα το πω ετσι) κι φυσικα στην μητρα...

Αλλα μιλαμε για πονο...

Λενε οτι αν τωρα θα ειναι ετσι μετα μολις γεννηθει θα είναι ηρεμη (μακαρι)....

Πηγα κι εγω σημερα στο ΙΚΑ να κανω την εξεταση του θυροειδη ......που το εχει κανει επειγον η γιατρος.....

Παω εγω τωρα στις 7.30 το πρω ενω με εχει πιασει η πεινα πρωι πρωι κι δεν αντεχω ρουφαει η κοιλια μου ολοι (ΤΟ ΠΑΘΕΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ? :confused:) ....παμε τωρα με την μητερα μου κι βλεπουμε κατι κοσμο αλλα κοσμο κι κοσμακι εκει μεσα.....Μπαινω εγω μεσα σε ενα "εργαστηριο" αν το ονομαζουμε ετσι να ρωτησω τι να κανω ( ειμαι κι πρωταρα) κι μου λεει μια κυρια ευγενικα θα μπεις εκει μεσα ( δειχνει μια πορτα) κι απανταω κι εγω ευγενικα εννοειτε.

Περνανε 5 λεπτα κι βγαινουν απο το δωματιο κι η νοσοκομα μαζι κι λεω εγω τωρα πως εχω επειγον κι ειμαι εγκυος.....Κι τι μου λεει? Θα περιμενετε.....ΠΟΣΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

ΚΙ βλεπω στο βαθος κι αλλη μια κοπελα εγκυος (καπου στον 5 μηνα ειναι) να καθετε κι να μην μιλαει,εγω δεν αντεχω να μην μιλησω ......Εγκυος κι να περιμενεις? Ειπαμε μην το παρακανουμε ομως.

Τα βλεπει κι η μανα μου κι λεει παμε να φυγουμε κι να το κανουμε ιδιωτικα καλυτερα.....Πηραμε τηλ. τον πατερα μου κι του τα ειπαμε κι οσο περιμεναμε ασανσερ βγανει μια κυρια κι λεει στον ανδρα της πως της ειπανε οτι θα ειναι ετοιμα σε 15 μερες απο σημερα......Ναι , ναι, ναι καλα ακουσατε σε 15 μερες απο σημερα !

ΚΙ την ρωταω κι εγω γιατι αυτο κι τα σχετικα κι λεει ετσι παει το ΙΚΑ δεν ξεχωριζει κανεναν....Περιμενεις κι περιμενεις απλα μια ζωη....

Κατι γιαγιαδες να φωναζουν "ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ" ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 7" ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ " και αλλα πολλα κι παρα πολλα...με λιγα λογια να γινετε χαμος απλα !

Κι ετσι πηγαμε το καναμε ιδιωτικα κι πληρωσαμε 35 ευρ ( ηθελε 40)

ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?

ΠΩΣ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ?

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΟΠΟΝΤΑΙ !

ΑΝΤΕ ΠΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ?

αΝ ΕΜΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ?

ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?

ΚΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ !

'

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΜΗΘΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

καλησπέρα μανούλες!!!

είμαι ένα (όχι δύο) ράκος.....

Μαράκι σήμερα όταν έφτασα στην πόρτα της Φαιναρέτης με πήρε ο Βασίλης και μου είπε ότι δεν θα γίνει μάθημα, οπότε έκανα μεταβολή και πήγα για ξεπουπούλιασμα (με καταλαβαίνετε φαντάζομαι...).

Και όπως ορθώς είπε και η φίλη μου η Μαρία μετά πήγα σούπερ, τώρα μόλις καταφέραμε και φάγαμε, και δεν ξέρω αν θα λιποθυμήσω πριν φτάσω στο κρεβάτι...

Κώλο δεν έχω βάλει κάτω σήμερα πραγματικά...

Αν κάνω μόνο σιέστα θα επιστρέψω για κουτσομπολιό, αλλιώς θα σας περιμένω αύριο με το κλειδί στο χέρι για καφεδάκι....

Φιλάκια μανούλες!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Βικακι, στο ακυρωσε τελευταια στιγμη; Απαραδεκτος! Ευτυχως που δεν πηγα γιατι αν ερχομασταν απο τοσο μακρυα κ μας το ακυρωνε, ποιος τον ακουγε τον Κωστα. Κ με το δικιο του βεβαια.

Καλη ξεκουραση κοριτσακι.

Αννουλα δυστυχως το ΙΚΑ τα εχει αυτα.

Εμενα η μικρη κλωτσαει μονο οταν ειμαι ξαπλωμενη, αλλα τον τελευταιο καιρο κουνιεται πααααρα πολυ. Και πολλες φορες με ποναει η αληθεια ειναι.

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ LINK ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ?

ΑΡΧΙΖΩ ΚΙ ΨΑΧΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΚΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ !

ΚΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ?

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΩ

RVysp3.png

uF2hp3.png

Nikole μου καλημέρα...εχθές που πήγαμε στο λητώ και πήραμε μερικά πραγματάκια μου φάνηκαν λίγο τσιμπημένα αλλά θα σου πω γιατί....επειδή πήρα αρκετά πράγματα απο τα jumbo σε πολύ καλές τιμές ίσως γι αυτό και στα λητώ μετά μου φάνηκαν ακριβά...αλλά δεν βαριέσαι μια ψυχή που είναι να βγει!!!:wink:;-):wink:;-):wink:[/quote

Δεν ήταν η ιδέα σου είναι πανάκριβα κ γω που πήγα μόνο κάποια ρούχα δικά μου που είχαν έκπτωση πήρα.Τα Λητώ κ τα ήρα τα βαλα σε μαύρη λίστα.Πολύ εκμετάλλευση.

ntesehjufpgrhgvn.png

Πραγματι στα ΛΗΤΩ ειναι οχι απλα τσιμπιμενες οι τιμες αλλα τσουζουν τοσο πολυ

μονο που θυμαμε που ειχαμε παει να ψωνισουμε για εμενα στις αρχες κανενα ρουχα κι πληρωσαμε 300 ευρο για το τιποτα αλλα δεν μετανιωνω ακομα φοραω αυτα που ψωνισαμε επιδη λυπαμε τα λεφτα

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...